Kas tas ir par zvēru - "mīļotais cilvēks"?

Paturpinot iepriekšējo tēmu, iespārdija komentārs: "ar draugiem neguļ, ar draugiem iedzer vai pieraud drauga kreklu - pēc vajadzības
guļ ar mīļoto cilvēku"
Atkal sacēlās Jautājums - Kas tas ir par zvēru - "mīļotais cilvēks"? Ne draugs, ne ienaidnieks, kas tad? Uz cik ilgu laiku? Un galu galā - priekš kam tad viņš īsti vajadzīgs, ja nevar pieraudāt viņam kreklu? Kurš nozīmības ķēdē ir augstāks - draugs vai mīļotais cilvēks? Cik es saprotu, tad tas _mīļotais cilvēks_ atnāk, izraisa to sexa klikšķi, nosmeļ visu labumu un pazūd? Un tad atkal vajag draugu, kam pieraud kreklu? Njā, mūžu dzīvo, mūžu mācies .. cik daudz jauna var uzzināt .. :)

Luusila  Nevar izskaidrot vienkāršas lietas cilvēkam, kuram ir izkropļota sapratne par lietu kārtību.

Reiz man uz pleca paraudāja bērnības draugs- viņš laikam nezinot, kas ir mīlestība. Ja viņam sieviete iepatīkoties, un viņš to iegūstot, tad drīz vien interese atslābstot, un viņš ieraugot kādu vēl skaistāku, vēl kārdinošāku, vēl gribamāku, bet viss atkārtojoties pa apli. Cilvēks bija 3x šķīries, maksāja alimentos bezmaz vai maisu naudas, bet nezināja ne tikai to, kas ir mīlestība pret sievieti, bet arī tēva mīlestību nebija izjutis. Kamēr reiz- hlabic- un vienam sievišķim pataisītais bērns(meitenīte) atrāva tam idiotam vaļā kaut kādu spundi smadzenēs: ja sīkajam skuķēnam būtu sagribējies mēnesi no debesīm, tad tētukiņš būtu stellējis redeli un rampājies pakaļ. Tas gan notika īsi pēc 40 gadu sasniegšanas; nu labāk vēlāk, kā nekad.

Tev, Torpēdiņ, vēl jāpieaug. Kaut kādā ziņā tu pagaidām esi infantila bērna līmenī, tāpēc skaidrot tev, kas ir mīļotais cilvēks, ir bezjēdzīga nodarbe.

Pillerina  Tas ir ģimenes drauga sieva vai ģimenes draudzenes vīrs. Un kolēģe/kolēģis pie viena. Vīram īsti nestāv, palīdz ģimenes drauga sievai tikt pie mantinieka, kas paliek ģimenes drauga uzvārdā. Ģimenes draugs ir savas sievas ēzelis, darba zirgs un apgādnieks, bet viņa sieva - regulārs "mīļotais cilvēks" sava vīra ģimenes draugam. Jau gadiem, abpusējām ģimenēm to akceptējot:-)

labaa1980  Mīļotais cilvēks ir tas, kuru mīl. Draugi ir visi pārējie...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu