Ko parsti vēlas sievietes?

Vai piedāvājums mīlēties sievietēm šķiet aizvainojoši,jeb kādiem citiem mērķiem viņas vēlas izmantot tos vīriešus,šeit pieejamos?

maigvaidzis  laiku pa laikam niez...

Torpedo  Spēlīte "Aizej turp- nezin kurp, atnes to-nezin ko" turpinās, viņas dod norādes .. :D Aklais klibajam ceļu rāda .. :D

av2  Nu bet , tiessam , nu sievietes ir lloti gribossas peec forssi pavadiita laika.Kur probleema.....

Pillerina  Nu negribas ar jebkuru, kam ķūlis izspīlēts... Lai arī kā niezētu.

labaa1980  Vai piedāvājums mīlēties ir vīrieša izmantošana? Ja to piedāvā vīrietis sievietei, tad viņš piedāvā sevi izmantot? Tajā procesā taču piedalās abi, tad jau to var nosaukt par abpusēju izmantošanu...

av2  labaa1980 - diemzzeel sievietes biezzi aizmirst, vai teelo, ka aizmirsussas, ka arii passas kkers taja procesaa kaifinnu....;(( Tiessaam, passaam...negribaas? Neticu !
Taapeec viiriessiem rodas iespaids, ka vissa tikai izmantotaajas dell kaadiem tur materiaaliem labumiem.Taa gluzzi nav.
Bet es piekriitu, ka piedaavaat tiessa tekstaa to sex....nu nav forssi. Man arii tas....nesaistiitu, ja man taa...baac :( Nu kur ir probleema to sievieti izklaideet pa dienu , aplidot, jo tad ....normaalai sievietei, vakaraa pat nebuus nekas japiedaava iipassi. Taada nu taa pieredze man vismaz.

Deisa  Un kāpēc vīrieši mēdz pirmajā vēstulē piedāvāt sex vai mīlēšanos, bet neviens nepiedāvā uzreiz precēties? Lai tak nemuld, ka negrib foršu sievu. :D

Postremo  kaads sakars sex un ..preceessanaas, a? :(

juicy  Man gan ir gadījies, ka pirmajā sarakstē vīrieši uzreiz atklāj ko meklē. Sievu, dzīvesdraugu, saimnieci, kas kotletes cep... :)) Nu nav jau gluži tā, ka visi ir pasisti uz baudas gūšanu.

Sassy14  Nu jā.... nu es neapvainojos, jo esmu dzīves sūrajos vējos gana rūdīta.... :D ... tikai pasmejos.
Praktiski un teorētiski - var gan apvainoties, jo portāla nosaukums nav sex.lv, bet gan oho.lv, vienalga ko tas arī nenozīmētu.
Šis ir it kā iepazīšanās portāls, bet es personīgi šeit nemeklēju ne seksu, ne vīriešus, bet pļāpaju forumos, lasu citu pļurkstoņu utt,utjpr.
Tā ka šis laikam ir multifunkcionāls portāls.

Nerons  _Krasula_ viedoklis
Ja anketā minēts, ka interesē tikai sex, tad teorētiski nevajadzētu uzmest lūpu. Tomēr. Kādēļ piedāvātājs/-i domā, ka vēlas tieši ar viņu?
Kādēļ neviens 1.vēstulē nepiedāvā aiziet kopā uz teātri jeb operu?

Comooooon...saņemās...kāpēc nepiedāvā?!Protams, ka piedāvā, bet ne jau kurai katrai kura te apgrozās! ....nav jau te nekāda pasaka, un zemeņu lauks....:)

Deisa  to postremo - sakars tāds, ka vienu vēstulēs piedāvā ik pa laikam, bet otru nemaz. A kāpēc? /nesaprot/

Ananda_A  Vairs neliekas aizvainojošs. Smieklīgs! Tak nevajag to ņemt nopietni.
Par ko tad tas vīriets-Homo vulgaris ar to sieviets Homo vaginis lai runā???

Skaidrs, vai nu šis ākstās (paiet laiks, kamēr to abi noskaidro)vai ir diži stulbs, uz tādu tak nav jēgas apvainoties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu