Būt vai nebūt kopīgam bērnam - jautājums?

Būt vai nebūt kopīgam bērnam - jautājums?Jautājums vairāk domāts vīriešiem un tā.. Kā jūs uz to skatītos, ja jūsu mīļotā sieviete pēkšņi vēlētos kļūt par māti jūsu kopīgam bērnam, bet jums jau būtu pāri 40, vai to atbalstītu, vai arī būtu kategoriski pret?

EECOOL  Snowagain Tu laikam nezini, ka katrs ejam pavisam dažādu dzīves ceļu, tikai šķietami līdzīgu. Pasludināt, ka pareizais ir Tavs ceļš, ka tieši Tu visu dari ´´pareizajos´´ laikos un vecumos ir vienkārši bērnudārza līmenis.

Jevpistinija  Gribēt ir viena lieta, fiziski iespēt - cita. Un nav runa par spēju uztaisīt, dabīgi, ka to var arī ap 50, turklāt mūsdienās arī sievietēm laiks, kad vairs nevar, bieži pienāk krietni vēlāk. Stāts jau par to, vai laimīgajos 40+, kad var sākt dzīvot atbilstoši saviem ritmiem un noteikumiem, vēl būs spēk un gribēšana nakts barošanām, vēdergraizēm, zobu nākšanai, skraidīšanai pakaļ divdadīgai ūdenszālei, mācīšanai braukt ar riteni, skolas būšanām un nebūšanām, kurām būs arvien sarežģītāk izsekot līdzi... Nav neviens jāmāca dzīvot, bet taisīt bērnus sirmā vecumā ir tik pat bezatbildīgi kā ļoti agrā jaunībā - parasti tas nozīmē, ka vismaz daļu pienākumu un atbildības laimīgais taisītājs novels uz citiem pleciem. Īpaši apdāvinātajiem - runa ir par ikdienas rūpēm, ne jau lietu materiālo pusi vien.

Liigucis  Man, Torpedo, radies iespaids ka Tev tikai jautājumi saceļās, bet no tā jau bērni nerodas! :D

labapa  Ja ir pulciņš jau mājā Tad diez vai gribētu, bet ja nu esam atlikuši to pasākumu ar ģimenes palielināšanu uz lielu laiku, tad nekādu problēmu, piebilde jo vecāks, jo vairāk laika var vēltīt ģimenei, nav vairs jāskrien tik bieži kaut kur-nezin kur.

reka55  .........mazbērnu trūkums vai menopauzes sindroms ???.......Jevpistinijai +++....

coldlands  Nav jau problēmu, tik pēc 40mit sāc vairāk domāt par dzīvi sev, bet ja gribas atkal aukleties, tad jāspiež uz bērniem, lai ātrāk tiec pie opja vai omes statusa.

ne_meklejumos  Pēc 40 ir jāauklē mazbērni!

Bērni jāauklē vecākiem un jārada kad tam ir gatavi, fiziski un finansiāli. 40 gadi nav vecums, tas ir kolosāls laiks, esi vēl jauns un spēka pilns, stabils un dzīves pieredzes bagāža iekrāta. Var droši radīt pēcnācēju, ja vien ir vēlēšanās.
Grūti iedomāties kā izskatās un jūtas tie, kas četrdesmitgadniekus uzskata par veciem un norakstāmiem aktīvai dzīvei, par citiem jau spriež pēc sevis.

Agatem  Torpedi
Man nav iebildumi, ka vīrietim ir bērns, ja vīrietim ir ap 50, noteikti vēl var būt, ja jaunāka sieva, bet ne jau uztaisīt bērnu stipri pēc 60, to vienu reizi izspiest.....ko nu var, bet pēc tam strauji tuvojas nespēks un tas bērns paliek dzīvē viens......nemācu citus dzīvot, jo pati nezinu kā ir pareizi jādzīvo, to tikai mēs mācāmies....tas bija tikai mans viedoklis.Lai dara katrs kā grib, bet es esmu apmierināta, ka bērni man ir dzimuši 23 gados un 31 gada vecumā.....

poga_parastaa  Šis ir viens no tiem jautājumiem, par kuriem viedokļu būs tikpat, cik cilvēku un ar dažādām niansēm. Pie tam visi pareizi, jo katrs spriež pēc savām izjūtām. Nesaskatu neko nosodošu, ja pārim ap 40 un mazliet pēc piedzimst mazulītis. Ja tas ir plānots un patiešām ļoti gribēts, izsverot savas iespējas bērniņu izaudzināt, kāpēc nē? Skauģi un aprunātāji vienmēr atradīsies. Es arī vēl līdz 41 g. domāju, ka, ja manā attiecību sfērā kaut kas pamainītos un vīrietis, ar kuru dzīvotu kopā, gribētu kopīgu bērnu, būtu tam gatava. Tagad, kad nav tālu 44, gan vairs nē. Varēt var visu (paziņai neplānoti gadījās 50g.), bet tīri iekšēji vairs nevēlos. Iespējams, tāpēc, ka pašai meita jau apprecējusies un agrāk vai vēlāk būs tāpat ko auklēt un lolot. :)

neko  Aktualitāte tā vairs nav, bet pret neesmu.

Snowagain  Cien. Ne_Meklējumos un EECOOL!
Man pašam ir pāri četrdesmit un lielākajai daļai draugu paziņu arī, un piederam pie tiem "stiprajiem". Tā kā tas nav akmens 40 gadnieku dārziņā, bet es skatos reāli uz dzīvi. Jā, pašlaik vēl viss ir kārtībā, bet kas būs pēc 15 gadiem? Vienkārši katram savs laiks. Pats esmu to "spēcīgo" 40 gadnieku bērns. Es ļoti apskaudu savus draugus, ar kuriem tēvi kopā spēlēja futbolu, bet man, kad biju 12. gadu vecumā, vecāki jau bija sirmi un pagrabējuši vecīši, no kuriem viens līdz manam vidusskolas izlaidumam tā arī neaizvilka... 14 gadu vecumā jau biju spiests pelnīt pats sev iztiku, jo vecāki knapi ar sevi spēja tikt galā...

ne_meklejumos  Snowagain
Es savos pāri 50 neesmu ne sirma ne sagrabējusi, viens otrs jaunais līdzi netiek. Man māšele vecākiem piedzima stipri pēc 40, gadu jaunāka par manu vecāko dēlu. Nekad mūžā neesmu dzirdējusi to, ka viņai tas sagādātu kreņķus vai kā citādi ietekmētu. Tādiem, kuri nespēj ar sevi tikt galā, bērnus vispār nevajadzētu radīt, bet tiem vismazāk rūp, cik gados viņus dzemdēt. Skaudri bet patiesi.

janisb  Vīriešiem klimaksa nav, var bērnus radīt visas dzīves laikā...

dzintars45v  Normāli skatās,vismaz man nekādi iebildumi nebūtu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu