Iepazīšanās mērķis

Interesanti, palasot iepazīšanās mēķus, izklaidei, sarakstei un t.t bet ir arī, jābūt ienākumiem vismaz 1200 eiro +-. Jautājums, Vai kaut kam pietrūkst, ka vajadzīga šāda vai citāda summa vai mērķis ir pavisam cits?

MaarisP  Tas ir labi, ka sieviete vēlas labklājību. Nauda ir tikai līdzeklis, lai iegūtu kāroto. Ja ir skopums sievietei dot naudu, tad iespējams viņa nav īstā sieviete.

Korpulentaa  Viens labs paziņa pelna šos 1200+eur uz rokas. Nu un? Ja viņam 600eur jāmaksā kredīts par māju, vēl noņemiet nost uzturlīdzekļus par 2 bērniem, tad tur pāri paliek mazāk nekā vidusslānim un īsti neko ikdienā lieku viņš nevar atļauties. Bet toties te viņš varētu godīgi lielīties - jā, redz, es pelnu šo summu, tāpēc skrieniet nu pie manis, skaistules... ;)

Tinte  Ak, raina, raina, tas potenciālais kavalieris spa vai sporta centru piedāvāja, jo cerēja Tevi tur puspliku apskatīt un aptaustīt un noslēgumā vēl sesku kopīgi padzenāt! Kāds tur vēl Gaiziņš! :D

minnijai  Sievietēm ir no dabas ielikts instinkts - meklēt to tēviņu, kas vajadzības gadījumā spētu parūpēties par viņu un pēcnācējiem. Tas ir tāpat, kā vīriešiem no dabas ir ielikts meklēt sievieti, ar platām gūžām - tātad spējīgu un veselīgu. Tā ir daba.

Lai gan es pati esmu nodrošināta ar regulāriem un stabiliem ikmēneša ienākumiem, nav man ne parādi, ne saistības ar kredītu vai līzingu slogu, un pati spēju apmaksāt savas izklaides, tomēr, es labāk jūtos blakus tam vīrietim, kurš var un grib rūpīgi gādāt par to sievieti, ar kuru saista kopības brīži. Vīrietim ir jābūt vīrietim. Ja dodies uz randiņu- nepažēlo naudiņas ziediem un kafijai, vai kur nu izklaides noved utt... Tā būs investīcija paša baudai ;) - respektīvi nāks atpakaļ ar uzviju :)
Sieviete caur vīrieša rūpēm saskatīs drošību, un labo gribu. Vīrietis tiks novērtēts. Vot tik daudz tie sīkumiņi sievietei nozīmē. Kaut viņa pati sev i tos lakstus spēj nopirkt, i kafiju, vai kaut viesnīcas numuriņu.

Labrador  Minnijai nepiekriitu,jo mani nesaista sievietes ar plataam guuzhaam. Nereti arii tas labi pelnoshais viirietis tiek vienkaarshi izmantots, sieviete pierod pie taa,ka sponsors blakus,tachu tas apniik un saakas kvalitatiivaaka,maksaatspeejiigaaka partnera mekleeshana.



Bet kaa tagad Latvijaa ir? Sievietes censhas paplashinaat guuzhas un taadeejaadi grib piesaistiit taadus,kuri pelna 1200 , savukaart tie,kuriem tie 1200 sanaak,meklee taadas,kuraam platas guuzhas!?)))

minnijai  Tu par tām gūžām dikti iespringi. Ne tad par tām bija visa teksta sāls. Bet par zemapziņu, un kā tā strādā izvēloties partnerus...
Aha- ir dzirdēts, par tiem, kuri staķītī, sievietei izmaksātu kafiju uztver par baigo sponsorēšanu. Tipa katreiz nemaz tā nevarēs vairs :D ja tev arī rocība neceļās tik tālu, lai spētu AR PRIEKU parūpēties par sev interesantas sievietes labklājību, kaut vai brīžos kad esat kopā... Nu taf vēlu, lai tai Tavai rocībai tulznas nesametās .
Gan jau kaut kur ir vāciņš arī tādam podiņam :)

makinlijs72  ja cilvēku attieksme pret tevi mainās atkarīgi no tava labklājības līmeņa,maini cilvēkus.

Labrador  Makinlij,tas ir visaas sfeeraas. Piemeeram,ja pie kaadas iestaades,restoraana,kluba klients noparkosies ar Aston Martin,attieksme pret vinju buus godbijiiga.

makinlijs72  ir jau ,kas uz to pavelkas ,mani personīgi dažas auto markas dara ļoti uzmanīgu,jo saskatu tur slima prāta iezīmes.nenosaukšu kuras,lai nevienu neaizvainotu.

raina1970  Tinte- nu tas jau tak ir normāli, ka gribētu , šo un to, un vēl kauč ko.. .un visu Tevis minēto varētu dabūt gatavu arī ar visu Gaiziņkalnu, ka jau te rakstīja- no sakuma svaigs gaiss un kalns, pēc tam spa... ja butu attapīgs, gudrs vīrietis, tad tak nebūtu problēmu saorganizēt visu ka nākas.. bet nu man tāda klusa aizdoma, ka arī tas spa beigu beigās reducētos uz -- vai nevaram pie tevis, jo---- slimoju, algas nav, apzaga, maku nozaga, algu neizmaksaja. u.t.t.- kādu sirdi plosošu stāstu, pēc scenārija man vajadzētu nobirdināt lidzjūtibas pilnu asaru, un sagaidīt kavalieri pie sevis majās- ar servētu galdu, mikstiem pēļiem, un visu pārējo..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu