Vai šeit ir normāla diskusiju vieta?

Vai rejošās vecmēbeles no šejienes ir atšūtas? (nu tās,kurām sava viedokļa nav(varbūt arī ir,bet tādu klausoties pat tikumības policija nobāl),bet galvenais,ka kādu var nokaunināt).

shining  Atbildot uz virsraksta jautājumu: ne pārāk, jo bez dzimumkariņiem, vēl arī darbojas PA moderatoru cenzūra, kas vairāk ir patīk-nepatīk subjektīvajā līmenī, jo netiek izpildītas pat oHo pašu deklarētās normas.
Vēl dienas pirmajā pusē šeit bija interesanta diskusija par dzimumlomu iedalījumu un ietekmi uz sabiedrības veselību, kas balstīta uz kādu krievu publicistiski analītisku filmu. Lai nu kur, bet vietā, kur notiek dzimumkariņi un iepazīšanās, šī tēma būtu iederīgāka kā jebkur citur. Sešas stundas vēlāk temats ir dzēsts. Līdzīgi notiek ar tēmām, kas skar jau pieminēto moderatoru kritiku - jo trāpīgāki komentāri ir, jo lielākas ir viņu bailes paskatīties faktiem un saita īpašniekiem acīs, attaisnot savu kompetenci kaut ko cenzēt mentāla brieduma un prof-ētikas vakuuma apstākļos.

KlusumsL5  Ņemot vērā, ka OHO politika acīmredzot pieļauj to, ka daudzas/-dzi komentē no fake jeb fotoanonīmiem profiliem, normāla diskusiju vieta šeit nav

shining  KlusumsL5 [21:15]: fotogrāfija nedod NEKĀDU profila īstuma garantiju.. Pēc uzrakstītā satura gan var izsekot, aiz kuras maskas sēž reāla būtne, aiz kuras - pasaku tēls. Diskusiju vietas normālību noteiktu viedokļu daudzveidība, cenzējot tikai kiberhuligānismu un LR likumdošanā un paša oHo noteikumos deklarētos ierobežojumus, kas, kā pastāvīgie PA lietotāji jau zin, neatbilst faktiskajai praksei.

KlusumsL5  Shining, spriežot pēc Tava profila, arī esi vēlējies palikt fotoanonīms un tomēr uzstāties ;)

P.S. sākot ar trešo Tavu teikumu, nesaprotu, ko esi vēlējies pateikt :D

shining  KlusumsL5, tieši tā - divas manas gribas izvēles: nesasaistīt ģīmi ar niku kam pagadās, un, "uzstāties". Manis publiski rakstītais saturs gan nav obligāti loģiski izrietošs no šīm izvēlēm. :D Ko nesaprati, to nesaprati - atlikums tiks citiem. ;)

Labrador  Autors mineeja to sievieshu kontingentu,kuraam neizdodas iepaziities un tas ir ceelonis neapmierinaatiibai. Liela dalja sievieshu dziivo taadaa,kaa paraleelaa pasaulee un meklee kaadu zemapzinjaa radiitu teelu.Nereti shaadas sievietes ir agresiivas pret visu,kas neatbilst vinju priekshstatiem.Sabiedriibaa,iipashi apkalpojoshaa sfeeraa esmu maniijis aizvien lielaaku daudzumu neapmierinaatu,iedomiigu,agresiivi noskanjotu sievieshu.Taadaam partneris var buut tikai kaads bezrakstura iztaponja. Varu piekrist Nerons apgalvojumam. Viirieshu Latvijaa , ir vairaak ,iipashi juridiski un fiziski briivo.Bet tie vairumaa gadiijumu neatbilst briivo sievieshu kriteerijiem. Daudzas veelas partneri no augstaaka sociaalaa slaanja. Piemeeram K Rauta paardeveejai-konsultantei neinteresees taads pats paardeveejs-konsultants. Pazinja straadaa zhurnalistikaa. Esot daudzas,gan pieredzeejushaakas,gan iesaaceejas zhurnalistes,kuras suudzas par viirieshu truukumu. Tachu taadaam viirietis skaitaas vismaz Martinjsh Bondars. Rezultaataa Bondaru visaam nepietiek,un tas ir iemesls neapmierinaatiibai,kura nereti paaraug naidaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu