Vai ārējais izskats ir atdalāms no iekšējā skaistuma?

..jeb, citiem vārdiem sakot, ko atspoguļo mūsu ārējais izskats un kā tas sasaucas ar tā dēvēto "iekšējo skaistumu"? Kuros gadījumos iekšēji pievilcīgs bet ārēji atbaidošs cilvēks ir "dabas kļūda", bet kuros gadījumos pašas personības nolaidība vai labojama neveiksme kādā viņa dzīves sfērā?

Liigucis  Esmu pamanījusi ka komplimentus par ārējo izskatu biežāk izsaka tieši tad, kad staroju iekšēji - tad jau laikam ir kaut kāda saistība!:))

Liigucis  ...un kad cilvēku mīl, viņš arī ārēji paliek smukāks...

Sassy14  Nu ir jau liela atšķirība, vai ir iedzimta kroplība, vai vienkārši maza vai drusku lielāka novirze no modē esošā skaistuma ideāla. :D
Man vislabāk patika pārraide par vienu puisi, kurš bija no dzimšanas ratiņkrēslā, tāds galīgi šķībs, greizs, no sejas varētu padomāt, ka viņš vispār neko nesaprot, nu galīgi garām... bet NĒ, gluži otrādi. Jaunskungs bija datorspeciālists un virtuālais mākslinieks. Par cik viņš pats parunat nevarēja, bija ieprogrammējis balsi, kura runāja viņa vietā. Kad jauneklim jautāja, kāds ir viņa dzīves moto, tad atbilde bija: «Dzīvē nekad nevajag čīkstēt par sīkumiem!»
Kad to pasaka TĀDS cilvēks, tad ir no ka mācīties. TAS ir īsts gara skaistums... pretsvarā tiem, kas par katru sīkumu taisās kārties, šķirties, piedzerties utt.

adamsone  Mans ārējais izskats atspoguļo to, kādi bija mani vecāki un varbūt vecvecāki. Pašlaik arī to, kādu matu krāsu lietoju. :D
Ir tādi cilvēki, nolaidušies ģēniji. Dvēselē až dimants, bet paskats švaks. Nu nezinu. Viss varētu būt atkarīgs no dvēseļu tuvības, dēļ kā izskats kļūst mazsvarīgs, lai gan grūti iedomāties, kāda tā dvēseļu tuvība varētu izskatīties. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu