Kas ir vainīgs ja sieviete sameklē sev mīļāko?

Sievietes pēc dabas nav tādas staigules kā vīrieši.Ja sieviete sāk interesēties par citiem vīriešiem tad tā nav tikai sportiska interese.Tātad sievietei attiecībās nav komfortabli,kaut kas pietrūkst.Varbūt uzmanības par maz,sekss garlaicīgs.Kaut kas,bet noteikti sievieti neapmierina.Pilnīgi apmierināta sieviete neko citu nemeklēs.Tad kāpēc vīrieši pieļauj tādu situāciju ka sievietei jāmeklē vēl cits vīrietis?

valmierietis333  No vienas puses vainīgs vīrs , kuram varbūt nav laika savai sievietei , (tur abiem jāpiesēž un biežāk jāparunā vienam ar otru , bet nevis jāskrien uzreiz meklēt trešais - ar to jau problēma netiks atrisināta , tikai atlikta uz vēlāku laiku)...

Bet no citas puses ir vienkārši modernās vēja grābsles , kuras seko modernajai rietumu demokrātijas ideoloģijai (+ iespējams vecākiem nav bijis laika iemācīt dzīves kultūru), ja tīņu žurnālā saka ,ka tā drīkst darīt , tad kāpēc ne , bet smadzeņu trūkst ,lai pašas saprastu ,ka tā darīt nedrīkst ... (tas uz abiem dzimumiem attiecas ...)

senga  Vai vispār kāds ir vainīgais???Tāda dzīve,situācijas dažādas...

Katema  Cik zinu, cilvēki neaprecas vienas dienas laikā un būtu neprāts uzreiz šķirties, ja kaut kas pietrūkst ģimenes dzīvē. Domāju, ka vajag par visu izrunāties ar otru un meklēt risinājumu abiem. Cita lieta ja otram ir citādi uzskati, vai arī viņš nedzird teikto!

Torpedo  Nu, visiem pasaulē "kaut kas pietrūkst". Ja tā nebūtu, visi jau sen būtu apmiruši aiz garlaicības. Bet, ja sieviete krāpj, tad viennozīmīgi viņa ir "auka" un tur nekādi attaisnojumi, kāpēc viņa to dara, nestrādā

Labrador  Ljoti daudzi faktori.Arii ekonomiskaa situaacija-viirs zaudee labi apmaksaatu darbu un vairs nespeej nodroshinaat ieprieksheejo komforta liimeni.Arii var buut vecmaaminjas mauciigais geens.Un tad arii nekaads dziives liimenis neliidz.Arii turiigais viirietis,kursh nodroshina realatiivi augstu komforta liimeni,apniik. Kaa ir arii dalja viirieshu-izdabaataaji,kuri visu savu energjiju un resursus izlieto sievietei ,tachu,kad tiek pasuutiiti,taadi meklee vainu sevii.

Tuftalogs  Maukas, maukas, vienas maukas apkārt! Vai, vai, vai! :D
Arī apmierināta uz svaigu gaļiņu siekalojas, sevišķi ja neesi viņas gaumes etalons ;)

poga_parastaa  Bestija, un vīrieši? Vīrieši "iegādājas" mīļāko tikai un vienīgi tāpēc, ka viņiem "po žizņi" tas ir gēnos? Nu nez, nez... Abi labi.

straujaa  Ja sieviete izlemj atrast sev mīļāko un izdara tad tā ir viņas pašas un neviena cita izvēle, lēmums un atbildība. Pie šīs izvēles neviens nav vainīgs - ne vīrietis, ne valdība un kāds nebūt blakus faktors. Bet...protams ir ārkārtīgi ērti visā vainot vīrieti :D ak...ja nu vienīgi jauno mīļāko :D

draboss  Kapēc topiks jautājuma formātā, ja autorei jau pašai ir savs viedoklis un jautājot jau pati sniedz atbildes... Lai kurš staigātu apkārt, viņasprāt, vainīgs ir vīrietis. Šī bestija tiešām ir pamatīgi cietusi no večiem :)

ponytail_PA  Dibens. Vainīgs ir dibens. Jaunībā smuks, tvirts, bet vecumdienās... Ak, jel. To Samanta no "Sekss un lielpilsēta" teica - veca veča pakaļa ir veca veča pakaļa. Un tur nu neko. Un tad tās milfas, sievietes - vampi, kugari, visas tantes, kas piekrāso sirmās šķipsnas un drosmīgi velk īsus svārciņus, tad viņas visas ķeras pie tiem jaunajiem tvirtajiem dupšiem. Un neviens viņām nespēj atteikt.

LaskovijMerzavec  ponytail... arī Samantas pēcpuse, tā kunga gados, nepacels jaunu vīriešu lepnumu...

puuuka  viennozīmīgi abi vainīgi...un tikai tāpēc,ka šī problēma ir jārisina abiem..

raina1970  Vainīgs nav neviens, tā ir sievietes izvēle, lēmums un tā realizācija.. Tatad- viņai tā ir pieņemami un šādi viņa risina, vai rīkojas kādā situācijā.. Sakāmais- vainīgs ir tas un šitas, ir -lai neizskatītos tik nesmuki savās un , iespejams vēl kādās acīs, ka nu - nav bijusi velēšanās vai varēšana kadas situācijas ar dzīvesbiedru vai cilveku , kurš ir blakus- risināt patiesāk un atklātāk.. ( tas viss attiecas uz abiem dzimumiem , ja nu kas, ari kungi dara tieši tāpat)Ka vienmēr-- bailes un slinkums ir visu darbību pamatā..

Torpedo  Skaidrs, ka vienmēr vainīgi abi - gan slepkava, gan upuris. Upuris, varbūt, ne tā paskatījās un slepkavu - nu, pats vainīgs! :D

pakreisi  To pašu var attiecināt uz vīriešiem. Ja vīrietis ir pilnīgi aomierināts, viņš neko nemeklēs, bet sievietes laikam uzskata, ka vīrieši to dara tikai dēļ sportiskas intereses.

shining  Jājautā, vai abi esošie "lauleņi" vismaz zin, kādēļ devās un ir attiecībās viens ar otru?! Ja tā ir savstarpēja izmantošana, piemēram, nauda un kaisle pret seksu un kotleti, tad konkrētais mērķis nu ir sasniegts - tiek meklētas jaunas virsotnes. Pašmērķīga atrašanās dzimumattiecībās ir ģenētiska, nesaprātīga; monogāmija raksturīga tikai dažām sugām - par kādu krāpšanu ir runa?
Pilnīgi apmierināti partneriem ir drauds kļūt apātiskiem - meistarība ir neizšaut visus piparus.

Epifanija  pati sieviete jau nemaz tik nevainīga nav, varbūt fiziskās aktivitātes par maz

Laimnese  Viss nāk un aiziet tālumā un sākas viss no gala!

Luusila  JurisK 15:14- aplaudēju. Nopietni.

Postremo  veeja virziens vainiigs.
Scenaarijs jau biezzi ir liidziigs. Sieviete ciikst, ka vajag pikki vairaak, un vairaak, un vairaak un....viirietis ssanceet saak 24/7 un...vai nu vinnam tas noriebjaas, un saak pamazaam dzert, un likt virssu visam , vai nu passam uzrodaas miillaakaa, un sievietei ta arii...niez. Kaadai vaavere tikai niez , kaadai...smadzenes arii niez....
Passi ABI KOPAA VISSU LABO SABOJAA ...DIEMZZEEL :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu