Mīlas māksla...

Pārlasot portālā reģistrēto sieviešu anketas, bieži nākas saskarties ar apgalvojumu, ka sievišķais dzimums mīlējas, ar šo aizvietojot aktivitāti seksā. Sarakstē uzdodot jautājumu, kas raksturo šo nodarbi, esmu saņēmis atbildi, ka tā esot mīlas māksla.
Iespējms, ka šo tēmu vajadzētu iztirzāt citā sadaļā, bet runa ir par mīlu un mākslu!
Vai kāds(a) varētu viest skaidrību un, vismaz teorētiskā līmenī, izklāstīt mīlas mākslas pamatprincipus, ar ko tā atšķiras no sex?
p.s. ...neiebilstu arī praksē to apgūt, bet tas apsriežams privātajā sarakstē.

Labdiene  Pirmajā komentārā jau viss lieliski aprakstīts. Bet tēmas autoram to sasniegt būs grūti, tur vispirms pie zobārsta vajadzētu un atmest smēķēšanu, tādi nu nostāsti ir dzirdēti.

dogville  Izskataas,ka viirietis neko vairaak dziivee par,piedodiet,fiksu kniebienu,nav redzeejis....

edding  Pēc seksa čakras jāaizver ar roku, jeb pašas aizveras?

jadore  edding, labs :DDD

timida  Tu zini vairāk, kā izliecies..... Vismaz par tantrisko seksu noteikti...

Geisha  Pliks drāziens nav pat suņa sūda vērts. Ja vīrietis savos 49 gados var ko tādu jautāt tad man nav komentāru. Dunduks.

coldlands  Nu nezinu, man pliks draziens apmierina, ciku-caku, un adu tālāk jaku.
Iet tur vēl tur dejot polku, kacinat, deklamēt poēmas, mukt no partnera, tad dzīties pakaļa, tad sēdēt un stundām gaidīt kad atnāks tantra, kas atvers kaut kādas cakras, lai pecak skvaznicoka iesnas dabūt..... ne, ne labāk tā fiksi ok gulēt.

Geisha  Nemāki savas olas galanti pieripināt pie sievietes vari iztikt ar Maņu Kulakovu. Tāpēc jau ir pilni portāli ar idiotusiem. Labi, ja sveiki pasaka. Seksu gribi? A ko veca esi ka negribi? Da vemt gribu no tāda iedāvājuma. Vemt. Gribu seksu ar normālu vīrieti nevis jampampiņu. Ar vīrieti kurš zina, var un prot. Ar tādu vīrieti kuru gribi atkal un atkal. Mēs visi labi zinam ar ko visas tās draudzības (flirts) beidzas. Ar gultu. Nu tad, vīrieti, māki nu to sievieti nolikt uz lāpstiņām tā, lai viņa no laimes smaidītu.

Korneelija1958  Nevar saprast vai te izteikt vienai daļai vīriešu līdzjūtību vai vienkārši pasmieties par viņu zināšanām un spējām.Labi jau ,ka ir arī tādi par kuriem ir prieks.
Piekrītu Geihas teiktajam!

Geisha  Vīrieši bieži sūdzas, ka nevar saprast sievietes. Lai saprastu pamēģiniet šādu triku:
Ienāciet piena teļu aplokā bez biksēm un ļaujiet teliņiem gūt prieku no jūsu varenā locekļa. Nu tad lūk - sieviete tieši tāpat jūtas kad ir iegūta bez glāstiem un mīļiem vārdiem.

coldlands  Kornelij, Tev tik atliek ka piekrist, jo nekas vairāk par to tāpat nespīd.
Vīrieši visu saprot, pat vairāk nekā jūs omītes te sadomajusas, tik jautājums, vai viņam to vajag.

adamsone  Tu taču esi vecs un bildes tev arī nav. Resns droši vien arī, bet slinkums vēlreiz tavā anketā ieskatīties, kkā nepiefiksēju. Kāda māksla, kāds sekss, skuju taka pēc tevis raud.

coldlands  Tu atkartojies! Varbūt ar atminu tev slikti?
Gan bilde mana, gan izskatos tapat, nekas pa pusotru gadu nav mainījies, tik pat foršs, jauks un dzīvespriecīgs.

coldlands  Pardon, Ādamsons tant, sajaucu, beru pelnus uz galvas.

Deisa  Jāsāk ar to, kas tad ir māksla? Māksla sevī ietver emocionālu iespaidošanu. Gan gleznās lūkojoties, gan teātri skatoties, gan baudot citas skatuves mākslas mēs visi gūstam kaut kādas emocijas. Izņēmums arī nav mīlas māksla. Tātad tur ar pliku tehniku nepietiek, ir jāuzrunā emocijas lai par mākslu varētu nosaukt. Bet tālāk - vai tā māksla profesionāļa izpildīta, amatieru līmenī vai autodidaktiski apgūta, tas jau cits jautājiens. :)
p.s. tiem/tām, kas tikai nokritizē jautājumu - lai nu jūs it visos jautājumos būtu tik gudri! Un ja, piemēram, mašīnai aķi piešķilt vajadzētu, kāds gādīgs garāmgājējs ciniski nesprauslotu, ka šajā vecumā jau nu kauns savu autiņu kārtībā neuzturēt un nelamātu par skopu idiotu.

Epifanija  kas tad tā par mākslu izkniebt vienu reizi un aizmirst, nodzīvot kopā 25 gadus un vēl gūt baudu, tā ir māksla , izskatās, ka šeit nevienam tas nedraud, tādi pusmasta lēcēji vien esat!:D

Torpedo  Epifanija, un kāda mārrutka pēc 25 gadus censties sevi iedvesmot gūt baudu ar vienu cilvēku? Tāpēc, ka tā skaitās pareizi? Nu i nu ..

Epifanija  (mākslu jau arī nesaprast atsaldētiem..)
māksla arī ir māksla un lai to saprastu, ir jābūt spējām to uztvert, ne visi ir tik apdāvināti

Ananda_A  Māksla ir spēja radīt kaut ko nebijušu, tādu, kas dod tādu pārdzīvojumu, kas kaut ko izmaina cilvēka dziļākajā būtībā. Ja to spēj panākt arī seksā, tad tā ir divu cilvēku nomiršana vecajā un pārdzimšana jaunajā.
Pēc tāda seksa abos ir kaut kas dziļi dvēselē izmainījies un abi uz pasauli skatās ar citām acīm

Tā kā mākslā ir vajadzīgs vai nu liels talants, vai jāiegulda daudz darba, tad tas reti kuram izdodas.
Tā teikt, ne katram tas ir lemts.

Piemēram; Ja mazo gulbīšu deju dejo jaunas skaistas balerīnas, tad tā ir māksla. Ja mazo gulbīšu deju piknikā dejo vīrieši bruncīšos, tad tā ir karikatūra. Ar seksu arī tāpat. Lielai daļai sanāk vienīgi parodija par šo tēmu. Vīrieši bruncīšos dejojot gulbīšu deju, apzinās, ko dara, uzjautrina publiku, bet oho riekstu izšāvēji neapzinās savu stulbumu.

latvjudaina7  Ok. Lidz sim neeesmu seit neko komentejusi, bet nu nenocietos. Maksla rodas tikai tad, ja ir emocionala saikne ar otru cilveku, kad nepazud ari pec orgasma. Tapec esot labi ilgstosas attiecibas praktizet tantrisko seksu, vai ari karezza- kur kulminacija nav galvenais. 99% viriesiem laikam to nesaprast, bet ir tomer vienmer ceriba... Viss vienmer sakas ar emocijam, ar milzigu milumu vienam pret otru. Es neesmu atmetusi ceribas, ka atradisies kads, kam fiziska tuviba ir vairak neka kajstarpes berzesana un plika drasanas. Varu pilnigi mierigi to daudz labak viena paveikt. Ehh, iluuzijas, naivie sapni :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu