Ar ko sākt Jaunu dzīvi?

Kad vecā dzīve nonākusi strupceļā: bērni izauguši, attiecības pajukušas, māja nesilda, vecais darbs nepatīk, bet dzīvot vēl gribās! Ar ko sākt?

valmierietis333  Bet ne jau naktī ... Senais latvietis bija no darbiem tā pārguris , ka sen jau snauda , lai celtos četros no rīta un dotos atkal sienu pļaut ...

Tev ar Saldus ! ;)

una32  Uz lapas saraksti visus savus sapņus, hobijus, arī visnereālākos, tad pārlasi un sarindo pēc savām prioritātēm, sāc piepildīt. Arī nereālās vēlmes var izrādīties realizējamas.

mirga  Sāc ar savas iepriekšējās dzīves analīzi. Saliec + un -. Padomā kas no vecās dzīves bija tas labais ko turpināt. Pareizi saki- novērtē savas prioritātes, hobijus, intereses. padomā kā vēlies turpmāk dzīvot. Maini sevi uz labo pusi, mainies, lai pašai būtu interesanti. Es biju tādā pašā situācijā un pusgada laikā strādāju ar sevi, nospraudu mērķus- ko vēlos sasniegt, redzēt, utt. Iesāku ar veco mantu likvidāciju, istabas remontu (šis darbiņš pamazām iet uz nobeigumu). Aizbraucu īsā, bet brīnišķīgā ceļojumā uz ārzemēm. Ieguvu neatkarību no pārējiem ģimenes locekļiem-tiesības un mašīnu. Meklē sev tuvu, mīļu , līdzīgi domājošu cilvēku. Man izdevās!Lai arī Tev izdodas!

lemija  Jāprot vadīt dzīvi! Šādu teikumu esi ierakstījusi anketā pie vēlamā vīrieša. Manuprāt tas ir tieši Tavs gadījums. Kā jau te iepriekš teica - sāc ar sevi! Sāc domāt ,lai saprastu ko īsti nozīmē - meditēt, ko tas var dot konkrēti Tev un kā izmainīt Tavu dzīvi, jo tieši to taču vēlies. Frizieris ,manikīrs, stilists utt. - tas ir ārējais veidols, kuru protams ir nepieciešams ,,sapurināt un atjaunot,,. Bet ,kamēr nebūsi iekšēji stipra, pārliecināta, pozitīva un visādi citādi apmierināta ar sevi un apkārtējiem, nekādas vizuālās pārmaiņas vienkārši nestrādās.
Savā komforta zonā mēs nonākam, pēc tam, kad esam pielikuši zināmas pūles vispirms atrodoties ārpus tās. Ja pieņemam, ka laime ir ceļš ,tad priecājies ,Tu esi jaunā sākumā, galvenais ,nepalaidies - sāc iet:)

ne_meklejumos  Kas var būt brīnišķīgāks, kā jaunas dzīves sākums. Izmet visu lieko, arī vārdu nevaru. Māja nesilda, pārdod un lūko pēc citas dzīvesvietas. Bērni izauguši, priecājies un mazbērnus gaidi. Attiecības pajukušas, nedomā par to un jaunas drīz atradīsi. Darbs nepatīk, nomaini pret citu.
Es sāku ar jaunu darbu, jaunu valsti un valodu. Super palīdzēja, jauna vide brīnumus dara.

Es_Jau_Naaku  He, skatos un lasu - cilvēks grib kko - īsti pats nezin ko, bet, par piedāvātajiem variantiem smikņā! Nju, kāds jautājums - tādas atbildes. Savā vecumā jau tā kā vajadzētu daudz maz saprast....ja ne elementāras lietas - tad sevi vismaz! Ja netiec galā, palasi..., kaut vai Transērfingu!

JurisK  Paardod maaju, naudu atdod, var beerniem, var labdariibai, sev atstaaj tikai rezervi paaris meeneshiem. Un aizbrauc uz citu vietu, atrodi darbu, maz saistiitu ar ieprieksheejo. Viss - peec tam vareesi mediteet un frizuuras taisiit - jaunaa dziive jau buus saakusies.

Postremo  ar pirmdienu :)
Ja nopietnaak...ar jaunu darbu, patiikamu, intresantu.Pusi dziives tomeer pavadaam darbaa. Un tur buus jauni pazinnas, kas zina veel...kaa viss buus :)

dzelzitis1  ...te jau izskanēja doma...sāc ar mazumiņu,ar skapi...noteikti ir drēbes kuras nekad neesi uzvilkusi un diez vai uzvilksi utt...un padomā par darba maiņu,ja darbs nepatīk,tas tiešam ir diezgan smags variants...nu nav jau vēlēšanās iziet no tās komforta zonas,problēmas jau var rasties un noteikti radīsies :) bet nu...savādāk diez vai...

Labdiene  Visi te od padomus kā vēl vairāk iztērēt naudu. Bet nekas nesniedz tādu mieru kā labs konta pārpalikums. Darbu vajag jaunu un ienesīgu. Un tad arī no pieluldzējiem atkauties nevarēsi. Tā kā meklē jaunu patīkamu darbu, kur vairāk var nopelnīt. Attiecības tāpat nekādas šādā stāvoklī neizveidosi. Arī pieaugušajiem belrniem labāk patiks mamma, kas var materiāli pabalstīt. Nauda atrisina gandrīz v

Jason  "Es beidzot gribu tikt savā komforta zonā..."
Lūk, arī pati atbildēji - radi beidzot savu komforta zonu! ;)

Labdiene  Liiguci, kas tur ko apjukt! Tu nevari izkāpt no tā, kā Tev nemaz nav. Ne Tev ir partneris, ne māja silda, nedz darbs patīk un pat bērniem Tevi īsti nevajag. Nu tad vajag sevi padarīt pievilcīgāku citiem, jo ja gaudosi visi tik vēl vairāk no Tevis distancēsies. Bet smaidīga tantīte ar naudiņu visiem patīk. Tātad atrast veidu kā pelnīt vairāk ir Tavs galvenais uzdevums. Jo tad, kad pelnīsi vairāk arī visas citas problēmas atrisināsies. Tad to otru pusi nemaz tā nevajadzēs, jo varēsi aiziet pie smuka masiera pamasēties un parunāt, pie smuka friziera pačalot un galu galā jaunu čali ceļojuma biedru arī tālu nebūs jāmeklē. Koncentrējies uz naudu!

jurks  Atgriesties savā komforta zonā- esmu pārliecināts, daudzi par to būtu gatavi attdot pašu dārgāko! Bet ir jāiet uz priekšu, jāpieņem realitāte tāda, kāda tā ir! Un tà realitāte ir Dieva plàns mūsu dzīvēs!!! Viss pārējais būs tikkai mirkļa efekts, kas novērsīs uzmanību no galvenā, lai sniegtu maldinošu miera sajūtu, tā pat kā alkohols vai narkot!!

missperfumee  Ja vēlies pārmaiņas dzīvē, būs vien jāiziet no komforta zonas. Lai kaut kas piedzimtu, kaut kam ir jānomirst, lai iegūtu-jāziedo. Un neviens gatavu recepti neiedos, būs vien jāmeklē pašai. Un vienmēr ir vērts uzklausīt citu padomus, lai pamēģinātu un saprastu, kas der tieši tev. Turies:)

Sassy14  Bērni izauguši - bet tas jau nenozīmē, ka Tu nevarētu būt labs draugs un padomdevējs viņiem.
Attiecības - ja vecās nevar salāpīt, var uzsākt jaunas. Vai vispār ņemt pelnītu atpūtu no attiecībām.
Māja - ja veca, nomaini pret labāku.
Darbu var nomainīt, mūsdienās var pat jaunu profesiju jebkurā vecumā mācīties, ja vecā apriebusies.
Sāc nu, ar ko gribi. :D

coldlands  Varbut jasak ar nepikstesanu?

edding  Palasīju. Visi tik gudri, ka sapratu, labāk paklusēt.

marselis  Jaunu Dzivi nav iespejams iesakts,ta ir Viena un tikai Viena!
Patstaviga,plustosa.Ja ko var ,tad " piekot" ,nedaudz" piekartot" !
Apsurds domat, kad saksies Jauna Dzive-,ja nokritis uz galvas miljons vai kads padoms,vai psihologa ieteikums utt.,utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu