Kāpēc te ir tādas garlaicīgas un negribīgas sievietes?

Vai tad grūti normāli atbildēt uz jautājumu"Seksiņu gribi?"Bet nē,ignorē,atbild ko rupju vai pārgudru.Vīrietim ir svarīgi zināt grib tā sieviete seksiņu vai negrib un tad tikai ir jēga ko tālāk runāt.Jo ko lai dara ar tādu kas negrib?Kafiju es varu arī viens pats padzert,tam obligāti sievieti nevajag!

Vaukskis  Vinjas izliekas par negribigaam ! Ne velti sievietes ir viltiigakas par viiriesiem, taadelj- atskjiriibaa no vinjiem- diemzeel taa neatklaaj savus patiesos noluukus. Tas, ka rupjas- taada tagad ir mode, buut rupjiem citam pret citu, jo jau skolas laikaa tas skaitiijaas stiliigi ! Garlaiciigas sejienes sieviwetes varbuut arii patiesjaam ir, bet tas atkariigs no taa, vai un kas cits veel Tevi interesee.

Ananda_A  Sievietes seksu grib tāpat kā vīrieši. Tas, ka konkrētā sieviete tā atbild, nozīmē, ka autors viņai neinteresē, jo ir pārāk garlaicīgs.

Kad jūs apjēgsiet vienkāršu lietu: Ja makšķernieks iet makšķerēt, lai kā viņam garšo zemenes ar putukrējuma, uz āķa viņš liek slieku.

Tak pamācies no dzīvnieku pasaules kā jāaplido mātīte, ja pašam prātiņš par īsu.

Epifanija  gluži no dzīvnieku pasaules varbūt nevajadzētu mācīties, bet grāmatiņas palasīt gan vajag, kā pie cilvēkiem, tikai pastāv vēl viens jautājums vīriešiem, kāpēc nevarat seksot tikai ar vienu sievieti, kāpēc jums vajag pārgulēt ar visām pēc kārtas?

Sassy14  Uz garlaicīgu jautājumu arī atbildes mēdz būt garlaicīgas. :D

Deisa  Kāpēc garlaicīgas? Kāds pieprasītājs, tādas atbildētājas. Tev, vecīt, nepielec, ka sievietēm nekas nespiež (ja ir pau-i, tad ne fiziskajā plānā)? Nu nespiež, iecērt degunā!

Ananda_A  Epifanija, tev taisnība, bet konkrētajam cilvēkam ar konkrēto domāšanu dzīvnieciskais līmenis jau ir augsts lidojums. Nu nesaprot viņš un nesapratīs tādas lietas, kā cilvēciskas attiecības. Lai mēģina vismaz atbilstoši savam līmenim kādu tādu pašu atrast.

Jason  Autor, nevajag jau uzreiz lauzties frontālā uzbrukumā. Sākumā jāpielieto kādi māņu manevri, taktiskas viltības... un tikai tad, kad pretinieks pamatīgi samulsināts, jāliek lietā smagā artilērija. ;)

bumpastiks  Nu tāds jautājums uzreiz ir kā ar āmuru pa pieri.Sievietēm patīk romantika.

Geisha  Nav ko piebilst Derevņjas teiktajam.
Ja man tāds padumjš nolietots vīrelis jautā tad ne par kādām attiecībām nevar būr runa. Nafig man kaut kāds trusis vajadzīgs? A, ja tam trusim vēl ir STS? Kam man pieķēzīt savu ķermeni? Tāds tak nav ne pi-ējs ne karognesējs. Trusis.

Epifanija  tur jau tā lieta, ka šis ir īpašs gadījums, varam tikai izteikt viņam līdzjūtību vai ieteikt portālus, kur sievietes ir atraktīvākas un karstākas;)

edding  Epifānija- šis nav īpašs gadījums. Viņš ņirgājas par jums, bet jūs te ar putām uz lūpām mēģinat apgaismot, uzvest uz īstā ceļa. Atjēdzēties beidzot un pārstājiet komentēt šādas tēmas.

Labrador  Driizaak muuzhiigi ljoti aiznjemtas,iedomiigas,ar vienpuseeju domaashanu. Taadaam interesee paarsvaraa lietas un cilveeki,no kuriem buutu kaads labums.Visu,kas neatbilst vinju gaumei priekshstatiem ,uztver naidiigi. Principaa,kaa visaa sabiedriibaa,aarpus neta.

Geisha  Labrador, Palietotais, Bumpastik, Torpēdi, godātie kungi! Kad jūs pēdējo reizi redzējāt sievieti? Dzīvu. Ar miesu un asinīm. Smaržīgu. Mīlīgu. Skaistu. Visjaukāko. SAVU. Vai atceraties kad tas bija? Un kā bija? Lidojat? ĀĀĀā... Un tagad viss tas zudis? Ai,....ai,..... ai,,,, kā gribētos tos spārnus kurus tikai sieviete var dot.... Mugura jums niez (nu tur starp lāpstiņām) tāpēc arī kasaties.

Vanesa15  Tāpēc ka ZB jau tas, ka visi te visas uztver kā viegli dabūnamus caurumus

av2  lielaka dalla grib , un kaa veel. Maacies....piebraukt.

Labrador  Geisha.visas sastaptaas bija ar miesu,kauliem un visu paareejo,funkcioneeshanai nepiecieshamo. Kategorijaa 30+ vairumaa gadiijumu ir dziives veetraas ruudiitas vientuljaas maaminjas,kuraam vajag taa saucamo stipro atbalsta plecu. Un taadas muusu pateereetaajsabiedriibaa viirieti uztver,kaa izmantojamu resursu. Un taadas ir ne tikai naidiigas pret viirieshiem,kuri neatbilst vinju standartiem,iipashi,ja tie,ko sasniegushi.Taadas ir arii naidiigas pret gados jaunaakaam sievieteem un meiteneem. Viirietis ar gribasspeeku un raksturu taadaam neder,jo nepadodas dresuurai.Preceetie pazinjas,koleegji,diemzheel kopdziivee ir zem sievas tupeles un visu savu energjiju velta sievietes labsajuutai un kapriizeem. Un tikliidz dziivee peleekaa vai melnaa sviitra,taa attieciibas izbeidzas. Un viirelis paliek viens,pie sasistas siles.

Catgirl  reali siis teemas autors leets dzeks

Paula6  Uz šo jautājumu gribas atbildēt ar jautājumu - vai tu seksiņu gribi un vai vari? jo tev jau ir tāds nicks, ka gribot negribot radās tāds jautājums, atvaino. Sievietei, tāpat kā vīrietim, sekss ir dzīves sastāvdaļa un ja vīrietis ir gudrs, tad jau sarunas 1. min. ar sievieti to sapratīs..nu cik var spriest par pašsaprotamām lietām...

Ananda_A  Saprotu, ka oho zelta fonds, ko Geiša uzskaitīja, arī grib sievieti, glāstus utt. Tikai viņi to grib pa prasto, primitīvi, bez jūtām.

Kungi, beidziet pieprasīt profesionālus pakalpojumus no padomju laika izlaiduma sievietēm. Viņas vienkārši bez jūtām un simpātijām seksu nevēlas.
To var prasīt no jauniem skuķiem, kas ar to pelna, kā Labradors to dara.

Saprotu, ka prostitūtas īsti laikam negribat. Tagad ir visādi erotiskās masāžas kabineti. Tak aizejiet pie kāda vīrieša masiera, viņš pateiks, kur var dabūt visu pārējo, kas jūs interesē.

Pārstājiet pazemot šeit esošās sievietes. Jums vēl nav apnicis izturēties pret visām kā pret ielenēm? Kad beidzot jums tas pielēks?

Piparkuka  Loģiski, ka šis jautājums ir lieks, jo pēc pieredzes skaidrs- sieviete daudz vairāk to grib, nekā vīrietis! Noteikti.
Tieši tāpēc interesantāk ir ar to jeb interese var būt tikai par to, kurš interesējas par visu ko citu! Dzīvi,... Vispirms- viss cits.
Jo TAS jau tāpat ir prātā visu laiku, tikai- kvalitāte un stabilitāte vajadzīga!:)
Visseksīgākie ir tie, kuri par To vispār nerunā un pat nepiemin! Toties prāto, gudro, māk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu