Vai visi iepazīšanās portāli ir ar vienu mērķi - sekss?

Kādēļ cilvēki, kuriem ir interese tikai pārgulēt, savus interesantus nemeklē starp tādiem pašiem, bet apmeklē iepazīšanās portālus, vai sekss kanālos viņi ir tik populāri, ka vairs tur nav iespēju un tās visas ir izsmeltas, ka jāuzrunā krietnās lauku sievas gados, kuras vēlas nopietnas attiecības?

coldlands  Es ni ni seksu nemekleju, tik istu milestibu. Ta lai ar savu miloto varu skraidit pa plavu, pit vainjadzinus, kert taurinus, staigat rocinas sadevusies, dudot viens otram miljus vardus, un nu varbut nedaudz bucoties, bet ne zasosa.

winstons  "Kādēļ cilvēki, kuriem ir interese tikai pārgulēt, savus interesantus nemeklē starp tādiem pašiem, (tā kā te tādu nebūtu..!?)
bet apmeklē iepazīšanās portālus (it kā trauki el vē vai f...buks baigi atšķirtos),
vai sekss kanālos (kur, kur..??)
viņi ir tik populāri (ar ko populāri..??),
ka vairs tur nav iespēju un tās visas ir izsmeltas (par ko iet runa..?? ),
ka jāuzrunā krietnās lauku sievas gados, (neko diži sakarīgu šai frāzei izdomāt nevarēju...)
kuras vēlas nopietnas attiecības?" (vai attiecības ir tik nopietnas, ka sexs tajās neietilpst..??)

Runājot lielos un mazos vilcienos, ja profilā ieķeksēts nopietnas attiecības, sexs, izklaide, tad ir jābrīnās, ka to arī piedāvā..??

valmierietis333  16:28
Man ir smagas aizdomas ,ka esi mani ar kādu sajaukusi ! (Teiksim , ar kādu pūkainu trusi ...)


ps. Diena ir izdevusies ,ja ir izdevies kādu viegli nokaitināmo nokaitināt ar savu pozitīvo uh un ah! ;D

Neticēsi , bet esmu vienmēr pozitīvi domājošs , vienalga kā dzīvē ietu ! Arī stobra priekšā esmu gatavs smaidīt !

poga_parastaa  Ja nevar mainīt notikumus, maini attieksmi pret tiem un viss būs kārtībā. Kaut kā neiespringstu par seksa dīcējiem (tieši tā - dīcējiem). Nu padīks, padīks un dīkdami aizlidos pie nākošā "ziediņa". Zummmm... :D

Ananda_A  Tas sekss ir pašsaprotama piedeva pie tā visa cita pārējā. Re, cilvēks 21:43 to ir atkodis un vairs nemauro par to uz katra stūra, kā lielākā šejieniešu daļa. Dažam paiet vai viss mūžs, bet nespēj to nekādi saprast-žirafes kakls laikam. Kamēr hormoni no starpenes tiek līdz galvas smadzenēm, paiet laiks; vienam pietiek gada, citam 20, cits vēl 70 nejēdz šo vajadzību pasniegt ar puķītēm un vainadziņiem.
Lai dzīvo coldlands viedoklis! +++ Tikai laimīgs un apmierināts cilvēks spēj runāt ar humoru!

Deisa  Un kāds tur brīnums ja iepazīšanās portālos tik daudz par seksu tiek runāts? Tas dominē visur - reklāmās, filmās un mūzikā jau no tās pirmsākumiem. Visa kultūra ir uz seksu balstīta, pat tā pati agrokultūra. Vairošanās instinkts ir milzīgs dzinējspēks, tikai ar nožēlu jāatzīst ka par seksu kā kultūru praktiski nerunā un tāpēc ir mūžīgie dzimumkariņi - viens dzimums otru nesaprot, pārprot, kaut ko gaida un rezultātā dusmojas. Skolā par šo nemāca. Cik mammas te var droši apgalvot, ka ar saviem dēliem ir izrunājušas visus sīkumus, kas sievietēm ir svarīgi? Salikušas pa punktiem un konkrēti nodefinējušas, ko sieviete sagaida un ko tam jaunajam vīrietim darīt, lai viņš nebūtu tas, kuram bikses spiež, bet dabūt nevar? Vairāk tieši dzirdēts par tēviem, kas savas meitas tomēr sargā un līdz ar to arī pastāsta, kas ir viņu dzinējspēks un ko viņi patiesībā grib no sievietes galvenokārt. Ņemiet, dāmas, vērā, ka daudzi šeit rakstošie spermozauri, kas piedāvājas pa labi un pa kreisi ir jaunieši, kas ir jūsu dēlu vecumā. Kāpēc?

Araabs  Ja sievišķis labi kniebjas un labi cep kotletes,tad jau es varu atļaut sevi mīlēt(kā bonusu)

coldlands  ...vairs nemauro....., es arī agrāk nemauroju, sedeju klusītiņām zasada, slazdus izlicis.

dzintars45v  Tak vecā labā īstenība,ka vīrietis dēļ seksa ir gatavs pat uz mīlestību,bet sieviete dēļ mīlestības ir gatava uz to pašu seksu...D;D;D;,ja par sevi,tad ja esi kādreiz baudījis īstu mīlestību,tad pliks sekss vienkārši nesaista.

Katema  Par visiem iepazīšanās portāliem es nezinu, bet te lielākai daļai vajag sexu! Jauki, ka vismaz liela daļa var uzreiz pateikt ko vēlas, nevis pa velti dot kaut kādas cerības.

Ananda_A  Mīlestības sajūta sirdī, ja atrasta, nepazūd vairs. Saprotu dzintars45v! Sirds mīlestību ķirmji negrauž un ar gadiem tā kļūst baltāka un izsmalcinātāka.

Tai maigs sekss nekaitē, bet tā arī nevaimanā par gribuli un nepiedāvājas visiem, kas kust. Tā ir dzīves pozīcija, kas pašu dzīvi padara siltu un piepildītu.

Kas visvērtīgākais,ar cilvēku, kam sirdī mājo mīlestība, nevar manipulēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu