Vai gadiem ejot samazinās iespēja atrast ko tiešām sirdij piemērotu?

Vai gadiem ejot samazinās iespēja atrast ko tiešām sirdij piemērotu?Mana vecuma sievietēm nākas dzirdēt ka neesi jau vairs jauna meitene,attiecību tirgū nepieprasīta. Ņem kādu daudz maz sakarīgu večuku kas patrāpās.Kaut vai 70 , 80 gadīgu,ka tik zem sevis nestaigā,tas ka gultā ar neko nevar tas tā.Jo valda uzskati ka tādā vecumā to seksu nemaz tik ļoti nevajag , ka tikai blakus labs cilvēks.Bet ko darīt ja neapmierina ka tik kaut kāds večuks.Ja miesa ir 60 gadīga,bet sirdī 20.

Deisa  Geisha - arī te Latvijā ir pārīši cienījamā vecumā kas iet rociņās sadevušies, bet ne jau tie ir brīvo kategorijā, kas meklē iepazīšanos. Viņi jau ir pie vietas un 60 gadīga dāma pie tāda večuka netiks, jo viņam ir sava mīļā babiņa, ko pie rokas turēt (kāpēc turēt - vai mīļums vai lai neieskrien kādā veikalā, vai paša stabilitātei, tā jau vairs nav citu darīšana). Un tajā pašā Vācijā arī netrūkst izvirtušu onkulīšu, tikai tiem uz ielas uz pieres nav rakstīts ko viņš gribētu tāpat kā šejienes prastajiem tēviņiem.

bumpastiks  Nu par nožēlu iespēja gadiem ejot samazinās,bet ticībai nevajadzētu mazināties.

Epifanija  tie rociņās sadevušies ir veci ķēmi, kāds viņiem vēl sekss, tas arī ir viss ko spēj - sadoties rociņās, lai visi domā, ka viņiem viss ir bumbās, bet uzķeras duras, kas vaimanā, nu, kāpēc, man tā nevarētu būt, nevaru pat iedomāties to skatu - 60 gadīgu babuli jājam ar sirmgalvi, tam jau ir jābūt kaut kam pārdabiskam, šokējošam, pie mazākās pārpūles var paaugstināties asinsspiediens un rociņas turētāja vairs nebūs, gan jau ka aiz tēmas autores slēpjas, kāds prātu uz vecumu izkūkojis vecis

verso  Epifānij, Tavi teksti brīžiem iespārda :D Brīvlaiks tak skolā beidzies.
Tāda sajūta, ka esi cilvēkus ap 60 tikai pansionātos un ratiņkrēslos redzējusi. Es par laimi zinu daudz foršu un aktīvu cilvēku, kas varētu pārspļaut pat dažu labu 40 gadnieku.
Mans opaps sašvaka tikai nedaudz pirms 90. Lai Dievs dod katram tik daudz enerģijas kāda viņam bija, kamēr ome nenomira, jo pēc tam gan savārga.

bumpastiks  Epifanija,es sākumā izlasot Tavu viedokli domāju ka raksta 18 gadīgs skuķis.Bet 44 gadus veca sieviete???Jā man vārdu nav.Pati tak pēc 16 gadiem būsi "vecs ķēms",kā Tu te izteicies un arī tagad nemaz jau tik jauna neesi un par Tevi tieši tāpat var domāt 20 gadīgie,ka tas ir pārdabiski ka Tu vēl vari kaut ko ar vīrieti uzsākt.Pretīgi lasīt tādus viedokļus,kas tam cilvēkam galvā darās ja var ko tādu uzrakstīt.Autorei novēlu veiksmi un neņemt galvā žultainu,aprobežotu cilvēku viedokļus.

Nerons  Mjā...autore ar adekvātumu neizceļas!

Epifanija  ja jums liekais svars un prāta spējas netraucē, tad tikai par, bet tik un tā esat veci ķēmi, kuriem tas jādara tumsā un nevis jāapspriež spējas portālos, vispirms atrodiet sev partnerus un tad pārbaudiet uz ko esiet spējīgi, tad parunāsim, bet te jau dažs labs pat pirmo mājasdarbu nevar izpildīt - iepazīties...

verso  Epifānij, un cik tad uz Tavu piesolīto pūru atsaucās tie gribētāji, ja tepat vien mīcies? Tev arī ar to mājas darbu diez ko nevedās :))
Nelien citu guļamistabā, jo, ja cilvēks sevi kopj, viņam jebkurā vecumā ir savs skaistums un visnotaļ citas vērtības.

Tuftalogs  Epifānij, tiešām, sasolījies, ka ņemsi pretī kaut vai nakts vidū, bet redz kā, solīts makā nekrīt :(

Epifanija  jā man nevedās un zini kāpēc, tāpēc ka man ir smadzenes, izskats un man nav vajadzīgs sponsors, jo visus rēķinus nomaksāju es pati un grūti ir satikt tik pat līdzvērtīgu, kuram nebūtu nekādu problēmu, un varētu tikai domāt par izklaidi, ceļošanu, bet te pārsvarā visi ir ar problēmām

neonilla  Aizejiet pie psihologa un pēc tam pie seksologa un ,protams, pēc tam aiziesiet no "OHO"

bumpastiks  Epifānija,ko gan Tu gribēji?Protams te visi ir ar problēmām arī Tu.Tādiem kam nav problēmu šī vieta nebūtu vajadzīga.Bet viena lieta ir sadzīves problēmas,pavisam cita ja problēmas ir ar galvu.

av2  palasiiju, nejaussi, dazzas atbildes te. Visvairaak atgruuzz tas....."es visu reekkinus nomaksaaju pati" . Taa ir. Azej ar taadu uz randinnu, un saak daama vilkt maku arraa, jo..."es pati vissu varu". Tas arii ir peedeejais randinnss automaatiski.Un nejau taapeec, ka kaads domaatu, ka tu nevari. To jau normaals viirietis redz uzreiz vaeri, vai nevari pati sevi apmaksaat..Un taadeel nav demonstratiivi tas....karocce, sieviessu dumjumam nav robezzu.
Nevajag viiriessa pasaulee gaisu maissiit ! Viirietis ir tas, kas apmaksaa un sargaa, un miill utt.

palietotais  atrast metamajam ko piemērotu ir pagrūti,kur nu vel sirdij.

Epifanija  man ar galvu ir viss kārtībā, lai arī kā jums to negribētos un spēju atšķirt, kad neviens cits nemaksās manā vietā - sadzīvē un kad sagādāju prieku vīrietim man izmaksāt, esot restorānā, parasti tas ir ap 50 eiro, jā pieticīgi, netēloju baigi kruto

ellie  "jā man nevedās un zini kāpēc, tāpēc ka man ir smadzenes, izskats un man nav vajadzīgs sponsors, jo visus rēķinus nomaksāju es pati un grūti ir satikt tik pat līdzvērtīgu, kuram nebūtu nekādu problēmu, un varētu tikai domāt par izklaidi, ceļošanu, bet te pārsvarā visi ir ar problēmām"

Tā arī, Epifānij, ir Tava vislielākā problēma un tāpēc Tev nevedās- vīriešiem nepatīk tādas sievietes jebkurā vecumā 20,40 vai 60.

Labrador  Normaalam civilizeetam viirietim vispaar postpadomju telpaa mekleet sievieti ir kaitiigi.Postpadomju sieviete atziist tikai un vieniigi taadus viirieshus,kuri seezh cietumos,narkojas,dzer,zog un kopdziivee sit. Taa saucas ljubestiiba.Jebkuru nodroshinaatu vaacu arhitektu,inzhenieri,lidotaaju latvju zeltene(russkoe bidlo) uzskata par lohu,luuzeri,no kura vajadzeetu nokaast pikji. Un nav te ko puust miglu aciis,ka taa nav!

marija19561956  Man prieks, ka sini portala iegriezas ari sapratigi domajosi cilveki. Preteja gadijuma te butu garlaicigi, neinteresanti un jadzesas ara. Nesaprotu, ko seit mekle tik lecigas sievietes ka Epifanija. Noniecinat kadu nav liela maksla, bet but atklatai un ieverot savas uzvedibas kulturu,prasa piepuli un ne mazu. Varbut tam visu varosam,skaistulem un gudritem vajag pameklet kadu sev atbilstosu portalu, velu jums veiksmi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu