Krāsu ietekme uz cilvēka psihi

Tā ir patiesība ka krāsas ietekmē cilvēka noskaņu? Sarkana krāsa

ViktoriaV  Dizaineriem ir pat speciaalas rokasgraamatas iepakojumiem, kuros apraksta un iesaka konkreetus tonjus un kraasu salikumus, taa tieshaam ir taisniiba ;)

straume22  Cilvēka noskaņu ietekmē tikai līdzcilvēki. Velc ko gribi, skaties uz sarkanu krāsu, vai neskaties -ja kaimiņam(-ienei) slikts noskaņojums, vai patoloģija iegūta jau pie dzimšanas, tad mēslu spainis tāpat būs uzgāzts tev virsū. Ja saņemsi pozitīvu apsveicienu, jaukus un sirsnīgus vārdus - tava noskaņa būs lieliska:)

vilx  Nē nu ir gadsimtiem nemainīgi likumi par krāsu salikumiem gan apģērbā gan interjerā - un senā patiesība, ka māksla un individualitāte sāksies no tā, ka prasmīgi tos pārkāpsi. Bet, lai tos pārkāptu tie likumi vienkārši ir jāzin, tur arī radīsies tā atšķirība starp dizaineri ar izglītību un "samoučku". Intrpretācijas ir tikai un vienīgi modes lieta, katram gadījumam individuāla, un tas arī ir dizainera darbs. Iemočijot iekšā savus noteikumus - firmas krāsas ir tādas, plus krāsu skola pārdeva ideju par šādām krāsām, un tad dizainerim jāmauc pēc tā šablona, nez vai rezultāts vienmēr būs labāks ar vēl vienu papildus uzstādījumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu