Godīgums, kas tas ir par zvēru?

Parunāsim par godīgumu, cik lielā mērā, tas vēl ir jūsu sabiedrotais, kas pavada jūs, jūsu dzīves līkločos, kad viss ir jāizcīna ar zobiem, spēku, vai nav tā, ka dažreiz jūtaties, ka visapkārt ir visi blēži un jūs viens kā tāds balts jēriņš ar savu godīgumu maisāties visiem pa kājām un topat sabradāts, līdz atkal ar negodīgām elkoņu kustībām - grūstoties, atgūstat savas pozīcijas un tad atkal variet būt godīgs, nu vismaz jums tā šķiet!

AivarsN  Viss atkarīgs no uzstādītajiem mērķiem. Ja mērķis ir garīgā izaugsme,tad par pamatu jāņem godīguma un citu cilvēcisko īpašību apgūšana. Ja grib tikai nopelnīt daudz naudas,tad par savu cilvēcisko pusi tiek aizmirsts,kā traucējošo faktoru. Nevar vienlaicīgi kalpot diviem kungiem. Vai nu tumsai,vai gaismai. Es personīgi esmu par gaismu.

ne_meklejumos  Jason, speciāli anketu apskatījos, cilvēks ar maģistra grādu un tik prasti var komentēt. Bez zagšanas nopelnīt nemāki? Žēl gan.

Labrador  ne-mekleejumos- Juusu pasaulee nabadziigaakajaa un korumpeetaakajaa valstii,kura savaa attiistiibaa ir liidzveertiiga vieniigi Albanijai,nekaadi izgliitiibas graadi un intelekts nav svariigi.Svariigs ir iedzimts dziivniecisms.Prasme slepkavot,zagt.

Smaidona  Labrador,smuks tu neesi,bet dumš gan.

ne_meklejumos  Labrador, mana pasaule ir Vācijā, bet par LV ir vislabākās atmiņas, gan kolēģiem un darba devēju, gan iepazītiem cilvēkiem. Katrs redz to sabiedrības daļu, kurā apgrozās un tās viedokli pauž.
Svarīgi ir nenokļūt atbiru kontingentā.

Who  kāpēc dzīvē viss ir jāizcina ar "zobiem, spēku, vai nav tā, ka dažreiz jūtaties, ka visapkārt ir visi blēži un jūs viens kā tāds balts jēriņš ar savu godīgumu maisāties visiem pa kājām un topat sabradāts"
var jau būt, ka tam teksam ir kāda konkrēta doma apakšā, bet, vispārīgi ņemot bezsakars pilnīgs.
dzīve jau sen ir pierādījusi, kāds Tu pats būsi, tā pasaule pret Tevi izturēsies. Ja palīgā ir jāņem zobi un spēks, tad kur tur ir vieta godīgumam? un kurš šeit spēj nomērīt godīgumu? kur ir kritēriji?
katram ir sava izpratne un vajadzības, un savs dzīves ceļš, ja sabradā, iespējams ielīdi kaut kur, kur Tev nemaz nav jābūt, kur neiederies un Tevi kā svešo izstūma ārā.
Nezinu, dzīve ir skola, kura mūs māca, un viena no mācībstundām ir prasmes otru nenosodīt un nevertēt pēc saviem kritērijiem, apgūšana.
Vai tas godīgais to prot? Diez vai :)

kuks10  Es saprotu kāpēc mazais Ādols mīlēja suņus..kā tiko nācās saskarties n tiem cilvēkiem slimnīcās, un citās iestādēs līdz piedzīvoju krahu un nācās apglabāt savu māti..visu darīju ,kas bija manos spēkos,devu aploksnes, n zile fantiķi medmāsam katru dienu..bet redzēju konveijeru un pohuismu..

jurks  Godīgums- Gods- Gots Dievam augstumos un cilvēkiem labs prāts!!! Ja es neatzīstu patiesību, bet ļaujos maldiem un ilūzijām, kas noteikti mani pievils, vai es esmu godīgs pret sevi? Un līdz ar to, vai es varēšu būt godīgs pret otru cilvēku?? Bet, ja es atzīstu patiesību, tā dara mani brīvu no izlikšanās un mānīšanās, jo primārais man ir tas- kāds es būšu Dieva acīs, bet nevis pasaules!

AivarsN  Godīgumu nevar mērīt,jo tas vai nu ir,vai nav. Godīgam cilvēkam nav jājūtas kā jēriņam,jo līdzīgi cilvēki viņu ciena,bet negodīgos nav jāņem vērā,par cik tiem vēl tāls attīstības ceļš mērojams.

Labrador  Spriezhot peec reakcijas,latvju bidlaam godiigums nepatiik ,jo visu savu apziniigo muuzhu ir tikai zagushi un melojushi. Un pienaakot cieniijamam vecumam,briinas,ka nav pensijas.Latvju bidlai jebkursh austrieshu aarsts,arhitekts,lidotaajs shkjiet lohs. Latvju bidla var tikai kontakteet ar romiem.Un peec tam bidla briinas,kaapeec viss tik suudiigi.

aija_69  pievienojos Who viedoklim.
(c) ja visapkārt ir visi blēži un jūs viens kā tāds balts jēriņš ar savu godīgumu maisāties visiem pa kājām un topat sabradāts, visticamāk,
dotajā brīdī jums ir ļauts pārredzēt tikai nelielu šīs Dzīves Spēles laukuma daļu, procesi norit pēc saviem Lielajiem Noteikumiem, kas neatbilst jūsu šībrīža vēlmēm un zināšanām.
(c) Nevērtēt otru pēc saviem kritērijiem un nenosodīt!

(c) Gods Dievam augstumos un cilvēkiem labs prāts.
(c) kāds Tu pats būsi, tā pasaule pret Tevi izturēsies.

Who  Labrador, Tevi jāpažēlo. Nu nevar būt, ka cilvēkam tik ļoti "neiet"!

elis  mes tak dzīvojam tirgus attiecībās , kur ar godīgumu nu nav neka kopēja, vienīgi godigums izpaužas cik godīgi viens otru čakarējam., ja par daudz tad tas vairs nav godīgi.

bet tas jurks kas te dievu priekšā pakaļā piesauc ilzasi tak vismaz bībeli, par dieva vārda bezjēdzīgu valkāšanu ja reiz tāds ticīgais esi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu