Vai jums nav bail vilkties uz randiņu sazin kur,ar svešinieku?

Piemēram teiksim sarunāt tikties pie jūras,vai velns zini vel kur meža seņot..
Nav bail,kā jūs apraks kāds smiltīs,vai ar lapām apbērs saņemot atteikumu ?
P.s. autoram pretenzijas varat neizteikt ,pilnīgi pofig!

Geisha  Paņem līdzi elektošokeri vai gāzes baloniņu.

elis  jā Geiha uz randiņiem jāiet noteikti ar gāzes balonu un gāzes plītiņu ari jāņem, panna ari derētu , vai katliņš...ja nu kanibāls gadās

elis  matus ari vajag noskūt lai nav aiz kā maniakam aizķert un varētu vieglāk izmukt, der ari ūdenslīdēju kostīms un ieeļo to tad lai lai nevar saķert tik viegli...nu ja tā nodrošinas tad jau ir izredzes pat aiziet uz randiņu, drošu

Karamelle  Nemaz nav bail..

ne_meklejumos  Uz randiem neeju, bet nav bail vienai pa pasauli pārvietoties. Katrs pretimnācējs vai braucējs var izrādīties slepkava. Vai tāpēc sev liegšu dzīvot brīvi, protams ka nē.

Sanntana  Paldies par humoru un izklaidi.

magnija  :) vispār jau nav nemaz bail.. hmmm ja piedāšu vīrišķim pirmo randiņu mežā, it kā sēņot :) diez ko šamajais padomātu... vai nenobītos.. vajadzētu uzeksperimentēt :)

emigrants  sviests...

Ananda_A  AivarsN viedoklis 14:02
Pillīgi satrūkos, kad sāki pārliecināt, ka īsti spečuki strādā tikai ar saviem instrumentiem! Jau ziņkārē saausījos, kādi tad ir tie, kas strādā ar svešiem daiktiem un instrumentiem...

Kad izlasīju tālāk par lāpstu un veikalu, uzelpoju. Tu mani tiešām nomierināji, tik tālu, ka es tev uzticētu pat savu lāpstu. Citi instrumenti tak tev pašam līdz.:DDD

adamsone  Ir bail. Tāpēc neeju. /demonstrē humora izjūtas trūkumu/

Deisa  Un uz bāru nav bail vilkties? Pagājušogad darba kolēģe gāja uz bērēm draudzenes vīram - pavisam maza zīdainīša tētim. Puisis vienkārši ar draugu bija krogā ieklīdis. Ne tajā krogā. Tika iebarots ar klofelīnu vai ko tamlīdzīgu, un tā kā cieta no kuņģa čūlas, ar to pietika, lai būtu letāls iznākums. Tā kā sēžam tik oho un no mājas ārā nelienam, ka tik kaut kas nenotiek!

fargo  pilnīgi pamatoti apsvērumi. man bail nav bijis. parasti, cilvēkiem ir bail no manis. sākumā. vēlāk pāriet.
bet. sievietēm vilkties uz attālām vietām, lai tiktos ar nezinamiem onkuļiem no interneta noteikti nav labs personiskās drošības apziņas rādītājs.
diemžēl, sievietēm un vīriešiem ir stipri atšķirīga pieredze un nostāja tajā, kas attiecas uz briesmām. visa dzīves pieredze man ir rādījusi, ka sevišķi tām sievietēm ar kurām sliktas lietas nav notikušas, bailes, veselasaprāta robežās, ir ļoti pazeminatas.
puiksāniem, kas ir klaiņojusi pa krogiem, kāvušies uz ielām utt, dāmu naivums dažreiz ir apstulbinošs. kā neaizlēgt auto durvis, jo "es jau tikai tepat, tūlīt" vai alkums neredzēt krogā kādi cilvēki tur uzturas. ieejot svešā vietā, nomaļos krogos, vai dīvainās kompānijās, pirmais ir "evaluēt" kas par putniem uz zariem sēž. un uzreiz ir "click, click" no kuras puses ko var aptuveni gaidīt pārmetot aci videi un personāžiem. vnk, man liekas, sievietēm vairumā gadījumu, šādu instinktu nav vai tie ir embrija stadijā.

DabasJanis  Tak nevajag vilkties uz to randiņ, bet skriet puspalektdamies un dziedam, tad ir drosme :)

Epifanija  ar cilvēku, kurš bildējas kopā ar cirvi un šādi reklamē sevi iepazīšanās portālā, iepazīties nevēlas a priori!

sanne  Ņuhs,čujs un aidā.

Geisha  fargo! Nu dabīgi ka sievietēm nav tādu instinktu kā vīriešiem. Mēs jau pa pasauli nevazājamies karodamas, bet sēžam pie plīts zupiņu vārīdamas un savu blandoņu - mamutu mednieku gaidīdamas.

DanaL  Patiesībā man ļoti iepatikās doma iet uz randiņu ar lāpstu (vīrietim). Un skrūvgriezis arī līdz. Un ruļetka. Un daudz kas cits. Pieliktu pie darba, izvērtētu kads lietderības koeficients. Un dārziņš man arī ir :D

Pastaiga pie jūras lai paliek dzejniekiem, esmu uz tādiem atskatījusies, man pietiek!

Jevpistinija  Aprakt pati varu, ar lapām apbērt arī nav problēmu. Bet paranoju ārstē galvas dakteris.

Who  interpretācijas un realitāte var būt dažneddažāda, bet, ja "čujs" saka - ej, tad viss ir ok

neko  Nē nu var jau vecis sākt ar krāna remontu sieviete ar kotlešu cepšanu, ja viss kas interesē ir personīgais santehniķis un mājkalpotāja:) Ir jau ļaudis kuru vēlmes un vajadzības tālāk nesniedzas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu