Kas ir tas ,kas cilvēkam liek aizdomāties? Kas ir tas ,kas cilvēkam liek justies vainīgam?

Kas ir tas,kas liek cilvēkam ,smieties,klusēt. Kas ir tas,kas liek cilvēkam justies,kā mazam neaizsargātam bērnam? Cilvēka smadzenes ik pa laikam dod impulsu..Pajautājiet sev. Katram tas ir individuāli. Bet,kas izraisa šo visu?Kas ir avots?

Geisha  Aivar, liec mieru valdībai. Nez kāds pats būtu, ja sēdētu Saeimas krēslā. Gan jau tāds pats ka citi. Vissmagākā cilvēka pārbaude ir caur varu un naudu. Ja Tev nauda pati nāktu vai tad neņemtu? Ņemtu. Un bāztu savā kabatā.

tiks  Vainas apziņu veido "programma", kura ir "uzinstalēta un individuāli apdeitojusies.(piekrītu marselim)Bet, bez šīs programmas "dators-smadzenes" pilnvērtīgi nedarbosies :)

AivarsN  Man sirdsapziņa neļauj piesavināties citu darba augļus,kur nu vēl pārdot verdzībā visu savu tautu. Viss pamazām nāk gaismā,noziedznieki vairs nevar savus netīros darbus noslēpt.

Geisha  Oi, da beidz, Aivar! Nu jej bogu ka tādā mucā dzīvo. Izvilktu Tevi ārā no tās tavas dzervņjas, uzvilktu baltu ancugu iedotu varu un naudu un Tu tāpat aizmirstu gudrās runas. Tagad kad Tev ir pļika dirsa, ar nezālēm aizaudzis mazdārziņš tad gudri runā. Dos ņemsi. Galvu lieku ķīlā.

AivarsN  Nevērtē pēc sevis. Visi nav pērkami. Es pats sev iztikai nopelnu un man pietiek. Svešu nevajag.

jurks  AivarsN- Geisha! Protams, neviens nav ideāls! Un, tā pat arī, neviens nevar paredzēt, kā rīkosies tik spēcīga kārdinājuma gadījumā! Tas, ka esam ieķīlāti- piekrītu, bet kur ir izeja? Jāpieņem to, ka viss tas, kas notiek, ir Dieva ziņā, bet mūsu ziņā ir darīt pēc labākās sirdsapziņas to, kas ir mūsu atbildībā! Un arī savu sirdsapziņu atļaut Viņam izmeklēt un mazgāt- jo arī tā var sabružāties! Kā ir rakstīts: mazgāt savas baltās drēbes Jēra asinīs!!! Līdzība ar sniegu, ja tas ir netīrs, tas ātri saulē izkūst, bet ja tas ir tīrs, tas atstaro siltumu, tā pat arī ar mums būs, kad stāsimies Dieva priekšā, būs jābūt pilnīgi tīriem, cilvēkam tādam būt nav iespējams, bet ja viņš savas drēbes ir mazgājis Dieva Jēra asinīs, tās mazgā cilvēku tīru! Bet, ja cilvēks stājas Viņa priekšā netīrs, tad kā netīrs sniegs saulē viņš izkūst- sadeg Dieva gaismas tuvumā!!! Šo laiku izmantosim lai izmeklētu savu sirdsapziņu un ļautos sevi mazgāt tīrus, lai drēbes ir tīras un baltas, pateicoties Viņa žēlsirdībai!!!

Geisha  Nu jau ir auzas. Jērus kausim..... un viņu asinīs drēbes mazgāsim. Dieva valstība ir Dieva valstība, bet mēs esam uz mūsu žēlīgās zemītes.
Aivar! Atcerējos to veco aņuku par pliko meitieti un atturīgo vīrieti, kurš tika sūtīts pie siena čupas mieloties kā tāds ēzelis. Neviens jau nesaka, ka vajag kļūt par lielceļa laupītāju, bet ja nauda pati ripo pie kājām tad tā ir jāpaceļ nevis jāiesper tumšā kaktā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu