Vai resnaas un nesmukaas apskauz smukaas un tievaas?

Mana pazina kura pati ir resna un nesmuka aprunaa visas citas meitenes un saka ka taas ir nesmukas.Tapatas viņa maiem pazinaam aprunaa mani un saka ka man ir liels deguns un lieli zobi,bet es esmu smuka meitene.Pat ka skatijaamies skaistuma konkursu viņa teica ka visas dalibnieces ir nesmukas.Vai visas resnas un nesmukas aprunaa tievas un smukaas?Tas tak ira nesmuki ja pati ir nesmuka govs.

Ananda_A  Vau! Ja no citu skaudības varētu notievēt...tās resnās un skaudīgās varētu labi nopelnīt ar šiten tādu skaušanu! Tievēt gribētājas pie skaudējām rindā stāvētu:D

dzozefinaups  Godiigi?-man nekad nav patikussi kalsni-kaarni cilveeki (piedodiet!) ne sievietes,ne viiriessi! Jaa,ja runa ir par llumeklliem,kas stumj burgerus,un suukstaas,ka nevar nopirkt smukas dreebes-tie mani nesaista... bet apalliigi-kustiigi,sportiski cilveeki man simpatizee!!! kustiiba,smaids,dziivesprieks-ir dziives atsleega!

puuuka  vispār jau govs ir ļoti skaista,it sevišķi ja papētīsi viņu vairāk,skaistas acis,ar lielām garām skropstām,mikls purniņš,pūkainas austiņas....:)Un kāpēc cilvēki vienmēr visu cenšās pielīdzināt dzīvniekiem,kuri to nemaz nav pelnījuši:(

coldlands  Nevi, un kur Tavs skaistums, vai tajā, ka vikingu tantas foto jāliek?

coldlands  Govis skaistas, gggggg smejos, nu Puuuka ti dajosj:)

Nellda  visas jau nevar būt tievas, kādai arī jābūt skaistai...

rockers  Sieviete ir skaista plika,.........tas ir arī visssss.

puuuka  Coldlands/smejies vesels:),bet ja kādreiz sanāk,tad papēti gotiņu tuvāk,it sevišķi Austrijā...nu ir viņas skaistas:)

ne_meklejumos  Vot veicies man, neesmu ne tieva un skaista, ne resna un nesmuka, tad jau neviens neaprunā. Tad ta nu dzīves kreņķi par ko galvu lauzīt, nav vienalga ko citas runā. Ja vīrieti spēj savaldzināt, viņš novērtē tavu daiļumu un iznesību, sauks par savējo.

MrJones  Kaut kaadas mazgadiigo probleemas.....tagad jau draazties saak aatraak, kaa speej pieaugt..!

coldlands  Puuka, tas govis es redzu katras brivdienas, un simtiem, jo man ir zviedru drugans, bonde, kam tas ir pāri tūkstotim. Dumji lopi.

Ananda_A  Un kamēr mazs, brūns teliņš caur brūnu govi rit... Ir jābūt atvērtai sirdij un labestīgam prātam, (kā tik ļoti trūkst tādiem kā coldrobots un labrodorrobots),lai ieraudzītu govī skaisto, mūžīgo un daudz ko citu.

bestija  Es pati esmu slaida,bet nekad neesmu noniecinājusi kādu kas ir resnāka par mani.Es sievietes vizuāli vispār nevērtēju,to lai dara vīrieši.Bet man izraisa antipātiju tādas kas atļaujas citas noniecināt par viņu izskatu,resnumu vai vēl kaut ko un nav svarīgi resna vai tieva,smuka vai nesmuka.

coldlands  Ananda, es skaisto, saskatu skaistajā, sūda to saredzēt nevēlos.

Ananda_A  coldlands viedoklis 12:32

A ko es saku? Dabiski, ka coldrobots par skaistu var atzīt tikai to, kas viņā ievadīta kā programma -SKAISTAIS. Kamēr programma nav nomainīta ar improvizācijas un alternatīvu tēmām, aces citu i nemaz neredz. Es tevi saprotu! Neviens nemaz i necer, ka tu varētu no sevis izspiest ko vairāk kā vienīgi miesas eksperta viedokli.

Patiesībā tik traki nav, bet tu tomēr uzķēries un manu provokāciju:)

riebekle  Pilnīgi noteikti resnās un nesmukās domā, ka tievās ir kārnas un nesmukas. Un pilnīgi noteikti tievās un nesmukās domā, ka apaļās ir resnas un nesmukas. Tā vienkārši ir dzīves realitāte. :) Jo neviena jau nav skaistāks un labāks par sevi pašu, vai ne? :)

Pillerina  Būtībā apskauž tos, kam ir piekrišana.
Vai no likteņa, dieva, sievietes vai vīrieša tā piekrišana, bet tas liek aprunāt..

coldlands  Ananda, man nekas nav jāizspiež, es nemēdzu ka citi piekrist, lai iederētos aitu bara.
Es arī tevi neuztveru ka pretinieci, provokatori. Vari kaut kūleņus mest mana priekšā, vai ar klauna cepuri, dipadu-dapadu dancot, neinteresno.

Ananda_A  17:49 OMG! Sasapņojies! Man brutāli vīrieši nekad nav interesējuši!

coldlands  Interesanti butu redzet, par ko tur sapnjot varetu? Te tacu pilns saits ar 60mit gadigiem omukiem, izvele lielu liela.

Ananda_A  Ja jau tiešām interesanti zināt, atbildēšu.

Tas, ko tu saki, ir realitāte. Tāpēc par to sapņot nav vajadzības. Tas nenozīmē, ka man nav savu sapņu. Tas nenozīmē, ka mana galva aizņemta tikai ar domām par vīriešiem.

Tas nozīmē, ka es domāju par lietām, kas man sagādā patiesu prieku un daru darbus, kas sniedz gandarījumu. Taču tas man netraucē pajokoties iekš oho. Godīgi saku, man nepatīk vulgaritāte un rupjības, tāpēc tev uzknābu. Tas arī viss. Piedod.

coldlands  Nodeklame man ludzu, kura vieta es biju rupjs ok vulgars, tas ta interesei?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu