Vai sieviete ir gatava cīnīties par savu vīrieti?

Kāpēc vajag krist histērijā ja vīrietis ir izkniebis kādu zaķi?Tas ir signāls ka mīļotajam kaut kas trūkst un tā vietā lai taisītu skandālus un bļautu par šķiršanos vajag vairāk censties savam vīrietim izpatikt.Apmierināt cik vien iepējams visas viņa seksuālās vajadzības un pārdrošākās fantāzijas.Var pat zaķi kā trešo uzaicināt lai pārspētu seksa rotaļās.Lai tas vīrietis saprot ka viņa sieviete ir labāka par to zaķi.Kāpēc sievietes necīnās par saviem vīriešiem un ļauj zaķiem uzvarēt?

scheriff  Sievietes par vīrieti cīnās (cenšās) tikai tad ja viņš ir sievietes cienīgs.

korguss  Es gan negribētu,lai mana dāma aizietu kādu ... un pēc tam atgrieztos pie manis. Tāpēc mīlētos ar vienīgo cik un kā abiem mums gribētos!

Ananda_A  Kas nu kuru uzbudina; vienu, ka par viņu cīnās, otru, ka pašam jācīnās. Visam savs laiks. Un katram vecumam savas prioritātes,

Mailija  Ar sūdainu koku pa kupri un lai iet D_RST.Ietu es vēl par tādu vazaņķi cīnīties.Man tas čotko,vai nu es viena vienīgā vai visas pārējās,bet tad jau bez manis.

Deisa  Es arī nesaprotu kāpēc necīnās. Uzzinātu, ka izkniebis kādu zaķi, katru reizi pirms iešanas no mājas iebarotu purgenu, i būtu cīņa vinnēta, kuram zaķim pļūtītājs vairs būs vajadzīgs?

straume22  Pa olām dabūs, uz zaķiem neleks(atklāj, ka ir stingra roka, stipri stingra)Ja sadomās zaķis - izceps uz iesma. Uguns būs lēna.

DanaL  Man butu iebildumi pat tad, ja mans vīrietis būtu izkniebis citu sievieti, kur nu vēl zaķi...

Floriana  Bet protams, atbalstu, sievietēm vajag rīkoties tieši tāpat, vakarā no darba pārnākt vismaz ar diviem 24-30 gadīgiem džoistikiem, un draiskoties uz nebēdu, turklāt izlikties, ka pilnīgi nekas nav noticis, atgādinot, ka vecim slikts sapnītis rādījās. ;) Un pēc pāris dienām būs vēl nejaukāks, jo tad draiskosies jau ar 3. Varbūt patrāpīsies kāda meiča arī, bet to katrā ziņā pati izvēlēšos. Kad visi sliktie sapņi beigsies, moš vecim krāniņš sāks stāvēt regulāri. :D

elis  Danal 11..03 labi pateica, par zaķi

Secinājums –nelaist jautājuma autoru uz mežu, vai zoo dārzu lai nekniebj zaķus žirafes ziloņus,

irgo  Vīrieši iegaumējiet , ja sievietei paslīd kāja...... uz apledojušas ietves, tad par Viņu nav vērts cīnīties, lai pati tiek ar sevi galā !!!

makinlijs72  par zelta olu dējējiem cīnās,piecieš visu un ja nepieciešams ,tad pat dalās ar citām.

Anxunamuna  zaķu kniebšana ir zoofīlija

bestija  Nu cīnītos kā zvērs.Sadotu pa mizu tam zaķmīlim un pasūtītu tālēs zilajās.:D

minnijai  Kas par gadsimtu, lai sievietei nāktos cīnīties vīrieša dēļ. Ja vīrietim ir asinīs tas poligāmiskais gēns, kā citi savu izlaidību maskē- tad kur ir problēma attiecībās to lietu, kā citas sadzīviskas, ņemt un atrunāt attiecīnu iesākumā. Pirms sadzimuši bērni? Izstāstīt par zaķu kniebšanas māniju, un neturēt savu mīļoto sievieti par idioti, ja viņai rodas aizdomas. Kāpēc ir jāmelojas, un jāslapstās, ja visu var izrunāt. Piemēram "mīļā, katra mēneša pirmajā pirmdienā- negaidi mani, es kniebšu zaķus. Bet katra mēneša otrajā otrdienā- tu varēsi darīt ko gribi! Nu lūk- pieņem vai atkāpies! Utml. Vismaz, sieviete, bez makaronuem var izvērtēt vai tāds viņai ir vajadzīgs, vai nav.
Melošana, necieņa pret otru, to poligāmiju pataisa par nelietīgu noziegumu, un veci par gļēvu daiktgalvi, nevis kreisais akts kā tāds.

av2  es jau teicu, ssitaa oHo sieviessu publika ir ......ja passaas nolaizz ko, tad protams viirietis vainiigs. Bet ja otraadi...arii viirietis vainiigs, ja?
Domaat loggiski laikam neviena te nav speejiiga :(( Nu , labi, ir dazzzas, sava zinaa patiikams iznneemums.
Jo ir milziiga starpiiba starp taadu , kaa vissu laiku draaz visu kas kustaas, un kas nekustaas, un ir taadi viiriessi, kam....gadaas reizi kas.
Taapeec juus , daamas , esat vienas, ka esat neiejuutiigas paaraak, pareizas paaraak, un nekad jums nekas nespiidees, ja nenolaidiisieties uz zemes. Un uz zemes ir viss pavisam savaadaak, kaa maakonnos.

RGB  Ja vīrietis nolaidis "pa kreisi" , tad tā ir 100 % vīrieša vaina! Un kāpēc tā notiek? A tāpēc ka vīrietis gēnos ir mednieks, viņam ik pa kaut kādam laika posmam ir jānomēdī kāds "zaķis", jautājums tikai , cik prasmīgs ir mednieks ?! Un ko alu laikmetā mednieks darīja ar medījumu? pareizi, atnesa mājā ( palietoja) apēda, un devās pēc nākamā medījuma.

Ananda_A  Ja cilvēki dzīvotu pēc iekšējām sajūtām, kas apvienotas ar skaidru apziņu, un mazāk ļautu ar sevi manipulēt, kas ir pareizi, kas nav, tad būtu kaut cik objektīvs priekšstats, kas labāk; poli vai monogāmija.

Ja vieni vadās pēc Korāna, otri pēc Bībeles, bet trešie pēc I.Blū*as vai sieviešu žurnālu virsrakstiem...kā svētām patiesībām...paši savas smadzenes nelieto un savus instinktus nepārvalda, tad var teikt tā: viss ir ļoti pareizi, lai ko kurš darītu-ja viņu tas dara laimīgu.

Nevajag tik ļoti pārspīlēt sexa nozīmi, bet stulbi būtu arī velti pazemināt tā lomu attiecībās.

Ananda_A  irgo viedoklis 12:15 Zināmā mērā taisnība, jo sievietes būtība nav tendēta uz nodevību. Ja viņa aiziet pa kreisi, tad jūtas vai nu no vīra jau nodota, vai vīrs zaudējis viņas acīs vērtību.

Ja nejēdzat pamodināt sievietē īstu mīlestību un uzticību, necienāt sievietes iekšējo būtību, nav ko pie tādas dāmas savā sex neprasmē trenēties. Pirmkārt jūs pazeminiet sevi un otrkārt sieviete jums blakus nebūs laimīga un agrāk vai vēlāk jūs nodos.

Lai gan, stulbumam nav robežu un daži to tā arī visa mūža garumā nesaprot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu