Aiz kā mužiki paliek mīksti?

Skatos te viena krasotka toni uzdod un visi apkārtējie mužiki tādi mīksti paliek, aš izkūst kā tepiķīši pie kājām un tik štancē plusiņus, man kā sievietei no malas skatoties šķiet tas sievišķis ar straponu, bet mužikiem tas tā patīk! Tad jautājums radās vai uz vecumu mužikiem patīk tās vīrišķās ar spēcīgu krampi vai tie tikai tie blondie mati?

fargo  iekšējās uzvedības kods. tas ir tāds, kāds nu tas ir. apzinats, bet ne vienmēr. tam noteikti ir saistība ar pašcieņu, bet pašcieņai ir tikai kļūdaina saistība ar lepnumu, kas ir ļaunums.
un ja nav šīs savstarpējās pašcieņas, situācija, kurā viena persona respektē otras personas robežas un nemeklē tās apzināti parkāpt vai pazemoties, jūtot daudzas, iespējamas rakstura deviacijas, veido savstarpēja respekta vadītas attiecības. onlaina, personiskas, draudzīgas, laulības utt.
tas ir apziņas stāvoklis, kuru nemaz tā nevar uz sitiena panakt. vajag, vajadzētu to mācīt, audzināt, ieaudzinat, stimulēt. bet. morali grimušā vidē tas ir ļoti grūti. jo arējie stimuli personai rada izdevības, kuras ir iespējamas sekojot... vaļībai, vājumam, "might makes right" utt filosofijai.
ja ir vēlme, lai cilvēki izturas morali pret citiem cilvēkiem saskaņa morāliem likumiem, tas ir garš ceļš, kurš sakas bērnībā un tam ir arī nepieciešams piemērs.
sekot amorāliem likumiem ir ļoti viegli. tie stimule to, kas jau tāpat ir cilvēkā.
izvečnij, russkij vopros - ko darīt?
ta ir vērtību sistēma. fundamentālas lietas nenotiek vienā mirklī, var sagraut ātri. uzcelt vai atjaunot nemaz nav ātri. grūti, patiesībā. pat personiskā līmenī.

_Iveta_  Vienvārdsakot, ja Tu esi bara cilvēks, tad arī pakļaujies bara instinktam, bet ja ir galva uz pleciem , tad štrunts par pārējiem, ko gribu to daru...

emigrants  Nu ne visi :-P individuāli mani neaizrauj viss kas kustās un vēl jo vairāk rindā stāvēt :D

DanaL  Izklausās pēc skaudības. Ja runa ir par Deisu, tad "krasotkai", atšķirībā no daudzām citām štampu popularizētājām, ir savs oriģināls un visnotaļ cienījams viedoklis.
Personīgi man apnicis lasīt dažu dāmu sieviešu žurnālos sagrābstītās, 100 un vienu reizi lasītās un atkārtotās frāzes. Deisas teksti ir vieni no lasīt vērtajiem.

neko  " jo es pazīstu šitās vīzdegunes pēc kurām mūs visas pēc tam dēvē par kucēm" ;
Iepazīstināsi ar kādu? Citādi pagaidām pa dzīvi nav sanācis iepazīt nevienu tādu, lai gribēt viņu vai kādu citu uzskatīt par kuci:)

neko  Neticu ka mani var "sabojāt".... jau līdz šim nav sanācis.

fargo  ne tu, ne es mēs neesam operatīvie.. dotie, lietojamie lielumi. mūs sabojat vai ne, nenonozīme gandrīz neko.
tad kam ir nozīme? tam, kas piepilda informatīvo lauku, kura dzīvo potenciālā publika. mēs esam jau izdarījuši izvēli, labu vai ne, esot tie vai kaut kas cits. bet jauni vīrieši ne. ko viņi redz? nigermusicrime, be cuck or sissy. nav navīgi plaša perspektīva.

av2  kura ir taa blondiine te?

Liigucis  Paskatījos kādu 2010 gada tēmu... Mīksti paliek tie kas te ilgstoši uzturējušies - izprovējuši vai iebaidīti...:))

coldlands  ...izprovejusi vai iebaiditi.....kadai te smadzenes "mikstas" palikusas. Tantas serialus parskatijusas.

Deisa  Nu normāls mužiks jau paliks mīksts (ja pat ir bijis ciets, nošļuks), ja ieraudzīs sievišķi ar straponu. Kā gan savādāk? :D Un sašutums arī vietā - gribās veci ar cietu..., a šis ieraudzījis straponu un pļurkt.... :D

Liigucis  ...nju atsevišķus īpatņus vēl arī govis sabadījušas...:))

boogeyman  Es varētu to teikt par sievietēm-vismaz kādas man gadījušās :)

Geisha  Ko nu cepies pa tukšo?
Labāk uztaisi znotam brokstiņas. Uzcep cauraudzīti ar olām, pieliec gurķīti, tomātiņu, uzzied maizīti ar sviestiņu, uzvāri tējiņu un būs vismaz viens vīrietis paēdis un apmierināts. Paldies Tev pateiks.

bumpastiks  Dāmas jau grib lai tie mužiki paliek mīksti.Lai sajūsmā cisā viņu klātbūtnē.Tacu riktīgs mužiks ir ciets kā akmens.Mīksti ir tie kam vajag tikai iespraust,bet kad iesprauž ar var sākt tēlot cietos.Strapons vispār ir domāts īpašai vīriešu kategorijai un ar to var lielāko daļu aizbaidīt neviss piesaistīt.

Deisa  Bumbastik - a kā mīkstu var iespraust, padalīsies ar citiem? :D

bumpastiks  Deisa,nu pats viss mīksts izņemot vienu detaļu,jo tur viss cietums sagājis.;D

AivarsN  Es parasti vispirms pielieku īkšķīti un tikai tad paskatos komentāra autoru. Tai blondajai krasotkai tēmā par straponiem es pieliku zaļo īkšķīti,jo šī bija viena no tām retajām reizēm,kad mūsu uzskati sakrīt. Parasti mēs atrodamies ierakumu pretējās pusēs un apmaināmies sarkanajiem īkšķīšiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu