Vai vienmēr pildat savus solijumus?

Es ja neesmu pārliecināts,tad labāk neko nesolu.Bet ir cilvēku kategorija kas var piesolīt zelta kalnus,kā piemērs mūsu valdība:D un no solītā neko nepildīt.Tad vai apsolam tikai tad kad varam izpildīt vai pēc principa ka solīts makā nekrīt?

Ananda_A  Tos, kuri cenšas izspiest solījumus un ērti iekārtoties uz mana kakla, esmu iemācījusies ātri atkost un attālinu no savas orbītas.

Izvairos no solījumu došanas. Ja ko daru, daru ar 100% atdevi, jo tā labi jūtos. Manipulēšana ar solījumiem u.c. herņas lai paliek to ziņā, kas paši darīt neko negrib.

av2  jaa.

fargo  nē. ne vienmēr. es apsolu, bet tad apstakļi mainas un man nav iespēju turet vaŗdu. ļaunums ir prasīt no cilvēka to, ko tas turēt nevar. bet arī solīt nav labi. tas ir kā izradīt savu pārdrošību, pašpārliecinatbu. bet ja tu nevari noteikt laiku par rītrdienu, ka tu vari solīt kaut ko rītdien? ja tu soli un izdarīt tomēŗ nevari, tad tie ir labi gribēti meli.
bet vainīgi ir abi. viens, kurš saista cilvēka brīvību, šāja gadījumā ar vādiem. bet pats vārda devējs dod savu brīību dēļ izpatikšanas kādam, lai arī zina, ka teikto varbūt piepildīt nevarēs.

av2  taapeec nekad neko nesolu, ja neesmu paarliecinats 200%. Protams, varu noklluut hospitaalii utt, tad vienalga ir jaatrod mirklis lai pazvaniitu, un pateiktu.
Un runa jau nav par to pat, ka apsola, un neizdara. Var kas notikt neplaanots utt, tas ir saprotami. Bet, .....bet ja nevari, tavs pieneekums ir pazvaniit, pateikt, kas un kaa, un kaapeec taa , un kad izdariisi . Siveeni tikai apsola, un peec tma neklapee ar aussim nemaz ...;((
Tas ir taapat, kaa ar to "slaveno" naudas aizdossanu. Ja nevari laikaa atdot , TAVS pienaakums ir mekleet to cilveeku, no kaa aiznneemies, TEV ir par to jaapaardziivo, nevis otradi !
Savairojussies taadi, kurus gribaas tikaia ar tuudainu koku atgainnat ...da jeb kaadaa dziives situaacijaa :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu