Dēļ kādām sievietēm tad vīrieši stāv rindā?

Tikko lasu jaunākos komentārus un tur pavīd teksti no vīriešu puses ka rinda varētu rasties pie sievietēm pat ar 2-4berni?Tad kādas sievietes Jūs[VĪRIEŠI]gribat?

adamsone  Nemeklējumos, mēs te zinām, kā tu izskaties. Labi, izskaties, tiem, kas nezin. Ja tāda sieviete piedāvā izklaidi bez nosacījumiem, tad kāpēc ne. Sezonas izpārdošanās arī ir rinda pēc labām precēm. Pazinu kādreiz kādu nimfomāni, kas iepazīšanos sāka ar vārdiem : "Es neko savā dzīvē mainīt negribu". No katras ballītes viņa aizveda kādu sev līdzi. Kāpēc ne. Bet normālām sievietēm tas neder.
"Spēja baudīt, ļauties brīvībai un neslīgt aizspriedumu varā" latviski tulkojas kā "vaļīga priekšiņa". :)

Edgars37  15:24
...Aivar, tu kaut mirkli esi iedomajies, kads izaicinajums berniem ir svesa viriska izaicinajums veidot ar viniem, vinaprat, labas attiecibas? Sirsnigi novelu tev to izbaudit un apzinaties savu bezspecibu svesa viriska prieksa👍😊
15:51
...nu tad uz prieksu, vismaz kadreiz kada celojuma tiksi😃, bet dzivot kopa ar citu tautibu un kulturu zem viena jumta jau ir sadomazohisms, bet nu, ja uz ta grabekla vel nav pabuts, tad uzkapt proves pec var👍😃

Deisa  Visi vīrieši nekad vienā rindā nestāvēs. Sākumā vajag nodefinēt, kādus vīriešus gribi, lai stāv tajā rindā. Materiāli nodrošinātai un dāsnai noteikti rindiņā sastāsies piedzīvotāji, kas to vien meklē. Seksīgajai ar "vaļīgo priekšiņu" būs bariņš ar "iebraucējiem", bet atbildīgajai vientuļajai māmiņai varbūt tā rinda tik liela neveidosies, toties tur piekāpt interesēs tiem, kas uz spindzelēm ir aplauzušies un tomēr grib ko nopietnāku.

Liigucis  Kādai paziņai darba līgumā bija kļūdaini ierakstīts - padevēja - tad nu mēs smējāmies kad rinda sastājās...:))

etc  Bērni, kamēr mazi, tikmēr ar viņiem vienas klapatas. Kad pieaug, tad viņiem sākas klapatas ar vecākiem. Bet pēc sievietēm nav jāstāv rindā - vai tad kāda izpārdošana? Pietiek vien atrast savu otru pusīti un visa dzīve aizskries kā ar vēja spārniem.

Cemodans  Rindā nestāv, tas nebūtu ētiski, un arī apziņā nav konkrēts modelis. Priekšroku dodu, ja dzemde aktīva, dabiski.

Cemodans  Es protams varētu pateikt, bet cenzūra neatļauj.

ne_meklejumos  Adamsone
Baudīt var ne tikai seksu, tas ir visparastākais veids, instinktu vadīts. Normālai sievietei vajadzīgais ir mana pagātne, atceros un dievinu. Tāpēc varu atļauties būt "nenormāla", ar nosacījumu ievērot manu izvēlnes brīvību.

adamsone  Tad tu tomēr esi germafrodīts, nemeklējamā????? :D Jeb tā sirsnīgāk uzņem uz krūC, kā jau jūsu profesijā parasts?? :D A to domāju, ko tāda pareiza kā taisnleņķa trīsstūris...
Ir nelabas aizdomas, ka pie tevis stāv gaužām specifiska rinda. :D

runcizs  Es šodien stāvēju rindā uz vienu sievieti. Rindā bija vairāki vīrieši, gan pirms, gan pēc manis. Un arī dažas sievietes. TĀ sieviete bija DEPO kasiere :D

Ananda_A  Iedomājos to skatu; visi stāvam garā rindā...Sagadījies tā, ka man priekšā, tuvāk kases lodziņam stāv dāmas, bet aiz manis stāv tikai vīrieši...un savā stulbumā kaifoju, degunu izslējusi-visi pēc manis stāv!

Šito laimi! Tagad, kā kur būs rinda, stāšos tādā vietā, lai aiz manis tikai vīrieši:DDD

elis  Līdz kādi 25 gadi kad sievieti grib gan padcmitnieks gan vienaudzis gan pensionārs tad ir viņai rinda.
Pēc 30 jau pamazām pašai jāstājas rindā .ja palaidusi visas iespējas garām
Tāpēc nevajag jaukt kurš kad stvāv rindā.
Vīrietis pēc 35 vairs rindās nestāv, vainu ņem vai neņem vai tikai palieto

piladzoga  :D pie uroloģēm, pie dermatoveneroloģēm, pie ģimenes ārstēm ir diezgan lielas vīriešu rindas ...

AivarsN  Ar bērniem ir daudz vieglāk kontaktēties nekā ar viņu mammām. Vismaz man tā parasti ir. Bet ar bērnu palīdzību var labāk iepazīt viņu vecākus. Ja sievietei pusmūžā nav bērnu,tad rodas pamatotas aizdomas,ka viņa spēj domāt un rūpēties tikai par sevi un vīrietis viņai arī nav vajadzīgs. Ar citu tautību sievietēm nav gadījies būt attiecībās. Tā varētu būt jauna un interesanta pieredze.

vilks28  Iespējams ka tā varētu būt smuka uraloģe.

av2  sexy, ar seksapiilu, smukai(manaa gaumee , ne tava ) , ar skaistu dveeseli, miilossai patiesi, un noteikti ne-zaaggis lai. Lai prot mani noveerteet deell manaam kabajaam iipasiibaam, un nekritizeet deell sliktajaam. Lai ir taa sajuuta, ka ir....savs cilveeks. Naudai, beerniem, pastaavigumam, blondumam uttt ir tikai otrsskkiriiga noziime.

kvarts  Intrese par konkrētu preci var būt līdz brīdim, kamēr redzi tikai iepakojumu. Kad iepazīsties ar saturu, vai nu paņem vai atmet kur bijusi.
Primāri visas sievietes iedalāmas divās kategorijās, pirmajā sievietes kuras gribētos iekarot un otrajā tās ar kurām nekad negribas atrasties vienā gultā.

Ananda_A  piladzoga viedoklis 20:39 Asprātīgi! :D

Liki pasmaidīt!

neko  Nespēju iedomāties vīriešu stāvam rindā. Pat ja tāda izveidosies viņi savā starpā tā vai citādi to rindu reducēs uz vienu personāžu.

Vanesa15  Es zinu tikai vienu, ka vīrietis neatlaidīs sievieti, ar kuru viņam kopā ir labi. Un tas nav ne klasiskais smukums, ne augstskolu gudrība, ne citas vispārpieņemtās normas. Katram sava latiņa - gulta (domāju, ka lielākai daļai vīriešu tas varētu ierindoties pat 1. vietā), gudrība, garīgā saskaņa, smaržas, garšas uttt....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu