attiecības

esmu aizdomājusies... eiropā ieplūst ļoti liels musulmaņu vai islāmticības ļaudis, vai mūsu kultūrā līdz ar to mainās attiecību modelis?.. kaut kad mani uzrunāja kāds kungs, tad nu tā ilgāku laiku sarunājāmies, līdz kādu dienu kungs man saka, kad jā ļoti šamējam gribas mājās mīļas attiecības bet,,,, :) visu laiku ar vienu sievieti jau nevar dzīvot, vajag tak kādas pārmaiņas, neesot tak neviena īpašums, kas tad tā par dzīvi ja esot ar vienu sievieti visu laiku jādzīvo.. nu sasmējos gan jo tas viss nāca bez nekādas izprovacēšanas... jāsaka ka kung jau kādus 5-6g dzīvo viens :)

adamsone  Kāpēc vecu muļķi sauc par kungu, tas nu man galīgi nav skaidrs.

reka55  .......helguci1…..kur tad to reāli redzēji, Eiropā vai musulmaņu valstīs ?.....no Jūsu teksta 21:07; Sievietes galvenais uzdevums ir tikai apmierināt vīrieti, tik cik viņšs to vēlas un kā vēlas. Viņas vairāk pilnīgi citu neko nedara pat savus bērnus neskatās, maizi pārsvarā cep vīrs.!!!... ..to tad Jums arī novēlu !!!....p.s. dāvanas saņem par dēla piedzimšanu.....

nagaine  Dzīvoju kādu laiku UK,tur89 procenti no visiem iedzīvotājiem bija musulmaņi,Savas sievietes protams viņi neaiztika .bet pret eiropietēm izturējās diezgan nežēlīgi[par tām kas piepelnāas uz ielas]Aplidosanu varētu pamācīties ari mūsu vīrieši bet kopā ar musulmani dzīvot negribētu lai kādus labumus viņš solītu Redzēju kā izturas ari pret savu sievu ,tā nu nav ka viņas neko nedara. savā ģimenē varbūt viņa ir tā galva bet uz ielas viņai ir suņa vieta

siikaa16  Lai sēžas laivā un airējas uz laimīgo zemi! Varēs izbaudīt daudzsievību.

av2  nu tas kaa musulmanni , kkiiniessi vairojaas....buus vienkaarssi mums visiem pzd. Ar garanatiju peec gadiem 50-100 . Nav pretiigaakas ticiibas, kaa musumannu. Ir man pieredze ar tieem kkeemiem .Un vinniem dzimst min 5 beerni, mums labi, ka 1-2. Pareekkiniet passi, kur tas viss iet.

edding  Par ko satraukums. Ja slikti ies, ienāks krievs un mūs izglābs.

neratni_stasti  Cik esmu dzirdējusi, mainās attiecību modelis tādējādi, ka kaut kur R-eiropā sievietēm iesaka nestaigāt īsos brunčos, lai neprovocētu islāmticīgos jaunekļus, kas pie tā publiskās vietās nav pieraduši. Par daudzsievības lagalizāciju gan nekas nav dzirdēts, i šajā jautājumā arī islāmticīgajās valstīs nav nekādas kopīgas vienošanās. Piemēram, Turcijā un Irānā lielākais vairums laulību ir ar vienu sievu. Kurš te kuru ir ietekmējis, jautājums?

Ananda_A  Kad cilvēks negūst īstu apmierinājumu un piepildījumu seksā ar vienu, tad viņam šķiet, ka vajag vairākas partneres. Reti kurš sāk pētīt sevi, kas ir tas šķērslis, kāpēc nav veldzējuma.

Patiesībā vajadzētu tādam vīrietim dot iespēju, lai tak svingerklubā vai citur kniebjas uz nebēdu, lai beidzot aptver, ka ne skaitā(kvantitātē) ir atslēga, bet kvalitātē.

Lai gan- stulbumam nav robežu. Viss ir galvā un tādi primāti ir bezcerīgs gadījums-kukaiņu līmenis. Pat dzīvnieki ir gudrāki.

Spicis  Kungs vēlas dzīvot sava prieka pēc brīvi seksuālo attiecibu jomā. Vajadzēja viņam teikt, ka Jums uzskati sakrīt un arī Jūs dzīvosiet ar vairākiem kungiem vienlaicīgi un pat reizē - vai viņam tas garšos (?). Te atrodas vēlme neslēgt laulību un apgalvot, ka kopā dzīvojot viss ir tā pat un zīmogs pasē nav galvenais. :) Tak neņemiet pasi. Iztieciet ar ID karti. Tur nav kur likt zīmogu un likumā par personas identifikāciju tā minēta 1. vietā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu