kārtējo reizi par krāpšanu...

Kad vīrietis ir pieķēries vienai sievietei, bet sieviete pieķērusies vienam vīrietim, tas labvēlīgi ietekmē gan psihi, gan veiksmi un labklājību viņu dzīvēs. Kad vīrietim un sievietei izveidojas saikne, viņu smalkie ķermeņi pārklājas, izveidojot vienu. Notiek enerģijas apmaiņa, sieviete dod vīrietim savu sievišķību, vīrietis viņai savu vīrišķību, tā viņi iegūst kopēju spēku - Šakti un kļūst par vienu organismu.

Kāpēc mums nepatīk, ka mūs krāpj? Tāpēc, ka mums atņem smalko Šakti enerģiju, mūs burtiski apzog. Normāla sieviete nepadosies krāpšanai, viņa uzplaukst, atver savu sievišķību tieši ar vienu vīrieti, viņa kļūst patiesi laimīga no uzticības vienīgajam vīrietim. Tāpat kā vīrietis iegūst prātīgumu, vīrišķo spēku, spēju sasniegt panākumus, būdams uzticīgs viena sievietei.

Daudzi šobrīd sāk saprast uzticības spēku, šķīstības spēku.

Mailija  Man uzticība attiecībās ir ļoti svarīga.Un ne jau nu tāda uzspiesta,ka baigi gribās kaut kur nošļūkt un tad nu nabags mokās un neiet jo tā redz nav pareizi.Labi ja gribas būt uzticīgam,ja vnk nav vajadzības būt neuzticīgam.Un tas jau ir atkarīgs no abiem,ja kaut kas nav tā kā vajag,neapmierina.Tad labāk to censties izrunāt,nekā pa kluso skriet kaut kur "risināt šo problēmu".Un vēl man pietiek ar VIENU REIZI,otras vairs nebūs.Neesmu no tām kas samierināsies ka nu vienreiz gadijās un vairāk tā nedarīs.Tad jau man ir vienalga.Lai tad dara vien tālāk.Tā vairs nebūs mana darīšana.

_Krasula_  "Normāla sieviete nepadosies krāpšanai"/c/
----------------------------------------------
vai ar to domāts, ka viņa neļaus sevi krāpt??

"viņa kļūst patiesi laimīga no uzticības vienīgajam vīrietim"/c/´
--------------------------------------------------------------------
-no paša uzticības fakta diez vai mutē saldāks paliks. ja nu vienīgi vīrietis to saldmi gādā, kādēļ ir vēlme uzticību glabāt.

Ne šķīstībai/kas tas par zvēru?/, ne uzticībai pašām par sevi kā vērtību etalonam spēka nav.
Par šahtām neko nezinu. Jautājumu/-us/ pieteiktajā tēmā nesaskatīju.

elis  Jautājums sākas ar vārdiem.......pieķēries....pieķērusies ...... labvēlīgi ietekmē .... psihi,

Nu tad tauta ķersimies viens pie otra lai vairojas tas (šakti), kas kā autors min ...labvēlīgi ietekmē gan psihi, gan veiksmi

Un_ko  Nevajag par to runāt publiski!!! Tu esi feiks un ne kas vairāk;) Tās ir emocionāli sāpīgas un spēcīgas lietas. Par to vērts galvas sašķaidīt!(

Viliendi  Vai to Šahti atradi jūsu guļamistabas skapī nejauši atgriezies?Es paprasītu pasi- vai ir Šahti vai nav..tā jau var arī par Gagarinu uzdoties.

dzintars45v  A nafig tev pīties ar sievieti,kuru velk krāpt,pēc pieredzes varu teikt,ja esi izbaudījis mīlestību,tad pliks sekss tevi īpaši nesaista,protams,ka neviens nav no koka un kamēr savu sievieti neatrod,tikmēr viss kas var gadīties,bet kad esi atradis savu,tad ne uz kādu krāpšanu vienkārši nevelk,audzini savējo un ja nav galīgi aizlaists variants,tad ar laiku ieguldot sevi,tāpat dabūsi visu,vai gandrīz visu,ko vēlies.

gunda10  Vajag izvēlēties tās kas nekrāpj ,bet patīk tās kas krāpj kas vainīgs tās kas krāpj jūtas vainīgas un mazāk izrāda raksturu.Krāpēju ir krietni vien mazāk .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu