Kāda ir konkrēti Tava dzīves JĒGA?!

Kā katrs domā?Viņa dzīve ir jēdzīga,bezjēdzīga vai pavisam nejēdzīga?Vai katrs ir aizdomājies kam viņš dzīvo?Sabiedrībai,ģimenei vai tikai sev?Vai vnk dzīvo tāpēc ka jādzīvo?

kvarts  pie kājas to dzīves jēgu... cita lieta , vai esi apmierināts un gandarīts par savu dzīvi, vai varbūt domā, ka ja viss būtu iekārtojies savādāk, tad būtu labāk... ne sūda nebūtu labāk, jo cilvēks ir tāds draņķis , kam nekad nav labi...

lemesis  tēma triviālisma un banalitātes kalngals!
turklāt,ne tev daļa gar citu dzīves jēgu,tiec galā ar savām problēmām kuru tev ir daudz spriežot pēc anketas

Torpedo  Vīrieša dzīves jēga ir nopelnīt daudz naudu un apgādāt savu sievieti

bratka  Konkrēti katram šajā dzīvē ir dota iespēja iegūt jaunu pieredzi un integrēties augstākā līmenī.

Arlekins  manai dzīvei jēgas nav. da i īsti neprasās, pa lielam. kautkad, kādu laiku atpakaļ es meklēju atbildi uz jautājumu par dzīves jēgu, bet tad sapratu, ka tam jēgas nav, jo paņemot garākā laika griezumā - nekam nav jēgas.
as so cenšos dzīvot interesantu ( priekš sevis) dzīvi pēc iespējas, un to pašu novēlu arī citiem...:D

dzintars45v  Ir lietas,kur nav tik svarīgs galarezultāts,kā pats process,tāpat ar to dzīves jēgu,jēga ir dzīvot,nodzīvot dzīvi godam,censties mazāk uztraukties par visādām nebūšanām,priecāties vairāk,savējos mīlēt,sūdus mazāk taisīt,mīlēt galu galā,vienkārši dzīvot,pacensties būt laimīgam un dalīties ar to,bērnus par kārtīgiem cilvēkiem izaudzināt,palīdzēt kam vari un kam vajag un daudzas citas vienkāršas lietas,ir vēl katram savs ceļš,kas jānoiet,tad censties no tā nenomaldīties,tā apmēram,ja īsumā.

Gizondta  Jēga mēdz būt kādai sekundei vai minūtei un tam, ko tajā varam saprast vai izdarīt sev vai citiem. Pa lielam cilvēces vēstures atmiņā palikušie nav daudzi, bet katru cilvēku atceras kāds, kam nācies ar tevi kādā brīdī saskarties. Būt īstajā vietā īstajā brīdī. Tikai kā lai uzzina, vai es savu momentu esmu jau piedzīvojusi, vai vēl ilgi jādzīvo? Varbūt mani te ir atsūtījuši uz vairākiem momentiem? Dzīve ir piedzīvojums.

Postremo  ...aiz pieraduma dziivojam.

Who  šīs tēmas te saradušās ap pilnmēnesi? :D

gunda10  Palasot rodas doma ka dzīves jēga ir antidepresantos večiem gaidīt kad supermodeles nāks pie prāta ,tā uz priekšu.

Dolaars  kad zināsi tu savējo dzīves jēgu,tad arī tizli nejautāsi :D

Rondijs  pārāk plašs jautājums, manuprāt. nedomāju ka pāris teikumos varu ielikt.

jurks  Uz šo jautāju uzdūros jau sen un domāšanas operētāj sistēma uzkārās! Vecajā Derībā varam lasīt ķēniņa Zālamana pārdomas par šo parādību- dzīves jēgu! Skarbi un bezcerīgi izklausās! Jo jeb kura jēga ir mūsu pašu izdomāta, vai arī to ir izdomājis tas, kurš iecerējis izmantot mūsu spēkus, izdomājis jēgpilnu mērķi, kā labā cilvēks ziedojas fiziski un garīgi!!
Tikkai un vienīgi Dievs ir tas, kurš piešķir visam jēgu! Bez Viņa ir tikkai tukšums- vākums! Viss tas, kas bez Viņa, izzūd, bet, kas ar Viņu tas iegūst!!!

Kristine_78  Izaudzēt garšīgus gurķus unlai nezāles neaug 😆

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu