Zinnkaare vai orjentaacija.,.?

Sseit esmu llooti neilgu laiku,bet nesaprotu,kaa reaggeet uz profila skatiitaajaam-sievieteem...?

Elementaara zinnkkaare?-vai ieintereseetiiba....? Man praataa nenaak skatiities sieviessu profilus,-taccu,ja ir tik daudz ieintereseeto.....-laikam jaadzeessas aaraa....ssausmas..... Un te-smaidinnss.....!!!

Geisha  Nu, ienācu, izlasīju ko esi sarakstījusi. Un? Pati uzprasījies, lai izlasu. Nekas sevišķs.

edding  Atkal vecā dziesma. Tu tiešām domā, ka zīmēsies te PA, un Tavu anketu skatīs tikai skaisti, jauni un bagāti vīrieši? Speciāli apskatījos, kurai tur atkal kaut kas iesāpās, kad anketu apskatās ne cerētais džeks, bet sieviete. Kas notiek, Tev no konta kādu centu noskaita?

Agate24  Nekā nav jāreaģē...Ja grib, lai skatās, jo šeit tas ir paredzēts...

dzintars45v  Tak pofig,man vispār statistika nav pasūtīta,uz doto brīdi nevienu īpaši nemeklēju,bet kad bija,tad ja nu kāda no sievietēm,kas skatās tevi ieinteresē,tad aizsūti kaut ko pretī,ja vienkārši paskatījās,tad neatbildēs,ja ir kāda interese,tad jau tālāk arī dialogs veidojās...!

LailaL  Kam ziņkāre, kam orientācija... Pats vienkāršākais - nereaģēt, vismaz man galīgi neinteresē profila skatījumi, ja nepatīk- jādzēšas ārā un neviens neko neskatīsies.

dzintars45v  Tak saprotu,ka humors,bet ir tur daļa patiesības,sēdi vakarā pie kompja baksties pirms gulētiešanas,jau gribi kompi ārā slēgt un te atnāk smaidiņš...!!!

edding  Dzintars, tur jau tā lieta, ka nekāds smaidiņš neatnāk. Loģiski, ka atbildot uz tēmu PA, apskaties kas uzdevis šo gudro vai dumjo jautājumu. Un ir daži tik sensitīvi, ka nedo Dies, kāds anketu apskatīja. Laikam šausmās saraujas un gaida kad sekos izvarošana.

Torpedo  Ups! - dzozefinaups izrādās ir sieviete! Es visu laiku domāju, ka vīrietis, spriežot pēc nika ar galotni s, un tāpēc neskatījos.
Bet vispār es jau te, laikam, visiem esmu apnicis, ka nepārtraukti katru dienu skatos PA rakstošo anketas, jo esmu vecs vīrs un ar atmiņu man ir pašvaki, tāpēc nevaru atcerēties, kurš tēls bija kurš

eloiza  Šitie - es te neesmu ilgi,es te ienāku reti....nu ko tad vispār nāc un jautā?
Seksuālas ziņkāres mākta arī iešu statistiku piepacelt objektam.

Pipele  dzozefinaups - bet Tu paskaties sieviešu anketas! Un tad sapratīsi, kāpēc daudzi oho veči tik "slikti" izsakās par oho dāmām. Esmu pētījis arī veču anketas un par lielu pārsteigumu konstatēju, ka dāmas savā stulbumā 3x pārspēj večus. Nē, nu nopietni, papēti!

Harigens  Vienmēr jau ir jāpārzin ar ko sacensties, kura ta labākus raksta tekstus profilā, vai parametrus norādījusi, kurai vairāk paziņu, draugu.
Tāpēc arī pēta, lai zinātu vidējo rādījumu ko savā profilā likt un norādīt. ;D
Lai var būt vienlīdzīga citai un konkurēt uz kopējā fona.
Tak pavasaris galvā, visi skata visus krustu šķērsu...

Pipele  Harigens pareizi raksta - tak pavasar´s un ņem priekšā krustu šķērsu visu, kas kust.

Harigens  Tev lietotājvārds vainīgs.
Ja nomainīsi citu ar galotni a vai e, tad iespējams skatīs vairāk veči.
dzozefinaups jau smadzenes vnk, vajag ko citu un tad arī mainīsies...

edding  Pirmkārt apskatās, kurš ta te rakstīt neprot (orJentācija)
Otrkārt, vienmēr skatījos un skatīšos, kas ielicis topiku. Un man nav svarīgi, kāda galotne, neba nu es drāzties ar autoru taisos, bet gan atbildēt uz uzdoto jautājumu.

Emma45  SapnnJoji ka gredzens pirkstAA, pamodies ka pirksts ir d..sAA.
Rakstīt nemāk, puiši neraksta. Nu stulbi.

shining  dzozefinaups [12:27]: par žulti Tev pašai vajadzētu padomāt, vai tas nav kaut kā vairāk saistīts ar Tavas pašas uztveri, jo Tavs posts saturiski un gramatiski ir kōmisks - vietējie nīkuļi izmanto izdevību izklaidei to komentējot, garāmejot, bez īpašas žultspūšļa sasprindzināšanas. Vari, protams, apvainoties un aiziet piecirzdama durvis - te tādi nāk un iet, neviens neņem pierē.. galvenais ir tas, kam ļaujam ar sevi notikt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu