Cik daudz katrs ir kādam piederēt un cik daudz grib lai tas otrs pieder viņam?

Veidojot attiecības un kopdzīvi cilvēki kaut kādā mērā sāk piederēt viens otram.Negribas savu cilvēku dalīt vēl ar kādu.Gribas vairāk būt kopā.Tikai kāds kādam grib piederēt vairāk, kāds mazāk.Vai arī grib lai tas otrs pieder pilnībā, bet pats tā īsti piederēt negrib.To otru ne ar vienu dalīt negrib, bet pats gan nav pret ar sevi padalīties.Tad cik daudz vajadzētu viens otram attiecībās piederēt?

av2  jaa taads " iipassnieks" ir slimiigi greizsirdiigs, tad nafig taadas attieciibas vispaar.
Cilveekiem attieciibaas ir jaajuutaas labi, ir jaabuut maajas sajuutai, un arii briiviibai, jo ja miilestiiiba ir iista, nekaadas kraapssanas pat teoreetiski nevar buut. Cita lieta, ja kopaa buussana ir .....apreekkins. Tas ir, mums kopaa ir labi, sex forss , divataa vieglak utt , bet arii pa kreisi , davai sarunaasiem , ka nee.
Cilveekiem ir...visaadas taas attieciibas.

Muktiana  Tā piederēšana nāk no brīvas gribas un jāuztver kā dāvana. Ne vienmēr tā intensitāte un vēlme saskan. No tā traģēdiju nevajadzētu taisīt. Īstā cilvēka satikšana uz mūžu vispār ir kā balva.

Harigens  Neviens nevienam nepieder to jau nu vajadzētu zināt.
Cilvēks nav kaut kāds īpašums vai zemes gabals, kuru nopirksi un iegūsi to īpašumu uz visiem laikiem.
Takā tas tīri no pašiem atkarīgs.
Gribam viens otram 100%piederēt, labi piederam, nepiederam,tad jau pēc gada paceļam asti un prom pie cita..
Nevajag cilvēku salīdzināt ar mantu.

jurks  Te nodereetu paskatiities uz sho piedereešanas jautaajumu no citas puses un pajautaat sev- vai es gribeetu viņam vai viņai piedereet?? Jo preteejaa gadiijumaa- es gribu lai man pieder viss tas, kas man iepatiikas, un šajā veelmee mees esam nepiesaatinaami!

ellie  Neviens nevienam nepieder!

Muktiana  Nu kaut kādā ziņā pāra attiecībās un ģimenes lokā pieder vai vismaz būtu jāpieder. Tā garīgā platformā neviens nepieder, bet no cilvēcisko pienākumu pildīšanas viedokļa, nav tā, ka nepieder. Bet piespiest piederēt vairāk nekā otrs ir gatavs vai nekā būtu pienākums, arī nevar. Jebkura pārmērība ir slimība, tāpat arī pārmērīga brīvības un nepiederēšanas sludināsana.

Sindi  Manuprāt, šeit vairāk runa iet par brīvību, kad arī esot attiecībās katrs respektē otra clvēka vajadzību pēc brīvibas, savas telpas, lai attītos, piepildītu savus mērķus, kā arī uzticētos viens otram un respektēt.

Who  "Viņš viņu gribēja sasiet un sēja, kaut neviens nevienam
nepieder un nepiederēja, un nepiederēja"

jurks  Ir divi varianti, kā mēs varam šo piederēšanu īstenot- es gribu lai Tu man piederi ( pirmais variants), un otrais - es gribu Tev piederēt- tas jau būtu tuvāk īstenībai, attīstītas, humānas sabiedrības izpausme!

abols23  Bumpastik.Ir sievietes,kuras sevi salīdzina ar kaķi.Skaistas un graciozas,tīrīgas un koptas.Kur grib tur iet,kad grib,tad ir mīļas un skatās uz runci.Tādas mīl sevi un ´bauda dzīvi sev.
Ir sievietes,kuras salīdzina sevi ar suni.Atzīst vienu saimnieku,ir gatavas darīt visu,lai saimnieks viņai pasmaidītu un paslavētu,viņi būs viens veselums.
Ir tādi vīrieši,kuram dari labu jebko un viņš ir vienaldzīgs,viņš neatbild uz sievietes mājieniem un centieniem.Tādas sievietes vienkārši aizies.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu