Sapošamies par godu kam?

Lielākā daļa cilvēku seko līdzi savam izskatam - izvēlas apģērbu, kas piestāv, iespēju robežās seko līdzi savam svaram, vairums sieviešu lieto kosmētiku. Mūsdienu tendence ir tāda, ka vīrieši nereti pievērš savai ārienei pat lielāku uzmanību nekā sievietes.
Tad kāpēc to darām ? Lai pievērstu pretējā dzimuma uzmanību vai vrb vēlamies atstāt iespaidu uz savu dzimumu (mēdz teikt, ka tas ir stereotips, ka sievietes pucējas vīriešu dēļ, daudz svarīgāks viņām esot citu sieviešu viedoklis) /?/ Varbūt pucējamies, jo patiesībā vēlamies patikt paši sev? Vai varbūt lai patiktu visiem?
Kā ar Jums ? Vai vrb jūs esat starp tiem, kas nekādu uzmanību nepievērš savam izskatam, jo jums tas neliekas svarīgi (arī šādi viedokļi nav neiederīgi šajā tēmā)

lasminaxxl  Es pat Cēsīs iznesot atkritumu maisiņu uzkrāsoju lūpas , kas zin, ja nu tas liktenīgais arī tajā pat laikā iznes atkritumus . ha

Sanntana  Māte daba ieliek katram savu šūpulī, bet jākopj sevi katru dienu. Ravēt dārzu un iznest atkritumus arī sevi jānes pieklājīgi, svešas acis ir visur un arī lai pats justos labi. Jebkurā situācijā lai būtu komforts, satiekot kaimiņu gan svešu cilvēku.

Edgars37  Man tik pietiek laika aizskriet lidz frizetavai un sapirkt veikalos kadus apgerbus, apavus, kad rodas vajadziba, tas ari viss😃, bet par specialu pucesanos, domaju, to dara tie, kam tas ir svarigi...vrb vienigais lidzeklis pasizteiksmei😃

coldlands  Man patīk izcelties no pulja, ne jau tik traki ka pavs, bet tā lai ievēro, mol stilīgs onka.
Ķermenis man vēl labs, tāpēc to slēpt ar bezkrāsainajiem maisiem nav vajadzības.
Pofig ka citi ģērbjas, galvenais, lai tīrīgi, un nebojā man apetīti.

elis  ja uzvilku tīras zeķes , vai to var saukt ka saposos ?

coldlands  Ja zandales, tad ja.

varbuutjaa  Dažai labai..vāverei par godu..

Edgars37  ...katra gadijuma, ja man uz ielas cigareti prasa tads sapucejies😃 kungs, tad vnk atsaku-gribi pipet, staiga tirgus dzinsas un aizsutu bicot talak😃

jurks  Vismaz vienu reizi nedēļā ir jāsakārto savu ārieni un arī garīgo, jo svētdiena ir Dievam piederīga! Un ja vēl ir kādi baznīcas svētki, kā piemēram Lieldienas, tad jau esi sagatavojies izskatā un garīgajā!

ne_meklejumos  Vienkāršs jautājums, bet atbilde liek aizdomāties. Droši vien mamma to ieaudzinājusi, vienmēr glīti saģērba, matos bantes, lai pašai un citiem prieks skatīties. Tā arī pa dzīvi eju, nedomājot kam par godu pucējos, nemāku būt nevīžīga.
Ar brendiem neaizraujos, daudz ko interesantu uzadu, kombinēju. Sporta zāles neapmeklēju, labāk izvēlos riteņbraukšanu vai peldēšanu, reizēm ko ekstrēmāku, kaut vai kalnu pārgājienu.
Kosmētiskos kabinetus neapmeklēju, vēl iztieku ar dabas doto, bet varbūt kaut kad būs jāsāk, laiks rādīs.

blakwing8  Hmmm, par godu tev, es pat uzvilktu, kaut kur skapi nosviestu uzvalku ;)

Arlekins  >Vai vrb jūs esat starp tiem, kas nekādu uzmanību nepievērš savam izskatam, jo jums tas >neliekas svarīgi (arī šādi viedokļi nav neiederīgi šajā tēmā)

esmu.
nē, nu ok,reizi nedēļā vai divās bārdu pielīdzinu, zobus birstēju regulāri,
un reizēm pat nomazgājos :D - bet kopumā piekrītu uzskatam, ka vecim pietiek ar apaviem un diviem pāriem tīru bikšu.
frišināšanās -tas ir peģiku un kompleksu māktu personu lauciņš, manā skatījumā....

antikrize  Lasminaxxl - tev ir pilnīga taisnība, no savas pieredzes to saku.

av2  bija ssitais annuks, par teemu. Draudzene staasta draudzenei, zini, vakar aizgaaju uz veikalu, nu maajas nopliissussaa gginsaas, galiigi. Zini, ko satiku? VISUS :)))

dzozefinaups  Manupraat,visu,ko dara cilveeks,dara sevis deell! Katram ssiis velmes ir dazzaadas-puceejas (lai labi justos) Kaadu apdaavina (jo dot prieks ir milziigs prieks) Izsaka komplimentu (jo patiesi izteikts-rada pozitiivismu,energgiju) Kaadam pieveerssas-(ja vajadziiga gariigaa saikne) No kaada noveerssas ( lai atbriivotos no negatiivisma..atbriivotos no sloga) Un ssaadu piemeeru ir bezgaliiba! Allaz,ar nozzeelu skatos uz cilveekiem,kuri kaadam paarmet-es tev atdevu skaistaakos gadus.... vai veltiju savu dziivi...vai-es tevi audzinaaju...maksaaju...devu... Tas ir nozzeelojami! -jo arii visu to-cilveeks ir darijis sevis deell....-un kad plaani sabruuk-novell atbildiibu uz kaadu-uzbruuk..paarmet!!! Glleevi!!!

Sallija2  Jo vīriškīgākas un pašpietiekamākas kļūst sievietes, jo viņām mazāk interesē izpatikt kādam. Jo līdz ar to sieviškīgāki un atkarīgāki kļūst vīrieši, tāpēc sāk uztraukties, izpatikt, pucēties. Es esmu skaista arī bez uzkrāsotām lūpām, agrāk nevarēju iziet no mājas neuzkrāsojusi acis, bet tagad to daru un nejūtos neglīta, tas par dekoratīvo kosmētiku. Bet oersonilgā higiēna tas jau veselilbas jautājums un par to neaizmirstu. Īpaši uzpucējos uz pasākumiem, kur dress kodā tas paredzēts, bet ikdienā minimāli.

dzintars45v  Sev vairāk uzmanības jāpievērš,ar sportu jānodarbojās,jāizglītojās,jāpalasa,pārsvarā gan ģērbjos kā man ērtāk,bet ja vajag,tad arī sapošos,darbs gan tāds,ka darba forma ir obligāts pasākums.

Rondijs  Manuprāt skaists cilvēks ir harmonisks cilvēks. Citiem vārdiem, sabalansēts. Tad kad viss atbilst visam. Kad nav pretrunu, kā piemēram: sieviete vakarkleitā ravē dārzu; zolīds vīrietis uzvalkā un dzer alu no divlitrenes; pārītis treniņtērpos iet uz restorānu; utt.. nu neiet kopā. Tāpēc es pats cenšos ģērbties lai es atbilstu tam, kā ir sabiedrībā pieņemts, kā katrā situācijā būtu jāgērbjas.. vairāk neko :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu