Kas tā par sievieti ja piedāvā nogalināt dzīvnieku?

Viens mans čoms ar kuru mums līdzīgas situācijas.Abi diezgan smagi pārdzīvojām šķiršanos,arī te meklē savu sievieti.Tad nu sanāca ka bija iepazinies ar kādu šarmantu dāmu.Kā nu čoms man stāstija ka kundze likās inteliģenta,gudra,interesanta.Bija jau pat domāts ka varētu kopā mēģināt uzsākt kopdzīvi,bet manam čomam ir vecs runcis,kas ir jau kā ģimenes loceklis.Kad čomu pameta viņa sieva,tad tikai runcis viņu mierināja.Dzīvnieks jau jūt ja saimniekam ir slikti.Dāmai acīmredzot dzīvnieki ļoti nepatīk,bet ne jau tas ir traki.Ja viņa vēl būtu to runci piedāvājusi nodot patversmē,lai arī to mans čoms nedarītu.Bet nē,viņa piedāvāja dzīvnieku NOGALINĀT!Ar to tad arī viņu neilgās attiecības beidzās!Es tik domāju kas tā par sievieti ja var piedāvāt nogalināt?Var teikt runcis čomu paglāba no īstas raganas!Vai tiešām sievietes mēdz būt tik nežēlīgas?

Ananda_A  Vai tad nav skaisti; runcis izglāba vīrišķi no sievas, tagad glābj no nākamā sievišķa.
Kāpēc viņam vispār vajag sievieti, ja ir tik unikāls runcis-glābējs.

Sadismu neatbalstu, bet čupošanās vienā gultā ar jebkādu dzīvnieku ir patoloģija. Visam ir sava vieta.

AivarsN  Runcis tā neuzkrītoši gribēja saimnieku pabrīdināt,bet tā ragana to tūliņ pamanīja, tāpēc gribēja kaķi likvidēt. Vispār raganas par ļaunām uzskata tikai kristīgā baznīca,jo raganas patiesībā bija gudrības glabātājas. Runci likvidēt visticamāk gribēja dēmone.

magnija  coldlands.. ir ir tādas sievietes .. pēc skata noteikti nepateiksi. Savu laiku atpakaļ man bija kāda paziņa. Patiešām skaista sieviete un puiši rindā stāvēja, tad lūk dikti viņa gribēja kaķi, nu paņēma.. dzīvnieks piečurāja grīdu, un viņa šamējo izsvieda pa logu no 3st. ziemā.... dzirdēju, ka sastrīdējusies ar savu draudzeni viņa šai piedraudēja - naktī pa tumšām ielām nevazājies, dabūsi ar cirvi mugurā.... nu ko lai saka, labi gan ka šamējā uz Rīgu pārcēlas :)

Vaukskis  O jā, sievietes īstenībā ir nežēlīgākas par vīriešiem, jo viņas māk to darīt arī tā, ka pat iedomāties grūti to vīrietim, kurš parasti tikai izmanto rupju spēku ! Piemērs citu vidū ir daudzās "sarkanās fūrijas", kas izcēlās ar īpašu nežēlību pēcrevolūcijas, Pilsoņu kara Krievijā laikā. Tamlīdzīga varbūt pagadījās arī Tev.. .

dzintars45v  Ja humoram,tad bija meiča,kura paņēma suni,kurš tikai laulības gultā varēja gulēt,tad jautājums tika nostādīts tā,ka vai nu es,vai nu suns,tā arī pašķīrāmies,nezinu kā tur viņa ar nākošo kandidātu,tur trijatā gulēja...D;D;,vai kā,da i neinteresē,bet stāsts iz dzīves.

av2  diemzzeel, ja veel tas ir dziivoklii, kakkis, vecss, ir vienkarssi ....gruuti, lloti gruuti visiem. Nabaga dziivnieks protams ir ggimenes loceklis, un izsskkiroties par to...trafggisko rezuultaatu, protams, ka bimbaa vissi. Kam nekad nav bijis dziivniecinns kaads majaas, to nesapratiis.
Un , par sso staastu te, protams, ka mees nezinaam ne 7 dallu no taa, kaapeec vinnam pajuka attieciibas ar sievieti. Veel novell vissu vainu uz veco ccomu, runci nu :((

Harigens  Raganām kaķi patīk, viņa nebija ragana.
Vnk viņa bija kā čoms sacījis - kundze likās inteliģenta,gudra,interesanta.
Es tev uzrakstīšu tev saprotamā valodā...
Viņa bija riktīga "KUCE"....
Nevajag apvainoties par to vārdu, vnk viņai dzīvnieks nepatika...
Jo bija vecs un vecs dzīvnieks spalvu met daudz vairāk neka jauns, visur mājās ir manāmas spalvas utt.. Viss ir spalvains...
Un ja jau viņa bija tik - inteliģenta,gudra,interesanta
Tas nozīmēja, ka viņa nēsā smalkas drēbītes, kuras ikdienā nedrīkst būt nosmērētas ar spalvām vai ko citu, vnk lai izsceltos uz kopējā fona...
Viņam bija izvēle - vai nu tā "KUCE", vai arī vecais runcis, kas vēl kopā turās...
Tāda lūk tā čoma kundze, jeb saukta par "KUCI".
Un "Kucēm" nepatīk kaķi, jo paprovē ielaist būrī suni ar kaķi.

Pareizi viņš darīja, ka patrieca viņu.
Ja ir jāizvēlas starp gudru un inteliģentu, tad labāk izvēlēties vecu un spalvainu.
Nevis dzīvot kopā ar cilvēku, kas tev nodarījis pāri jau pie pašiem pirmsākumiem un nest sevī to domu...
Jo neviens jau nevar zināt, varbūt tā gudrā jau pēc pusgada būtu prom pie jauna kranča, bet veco runci tu vairs nevarēsi pasaukt mājā un ielaist istabā, gultā...

Ai domājat ko gribat, kad lasāt, bet tā nu tas ir...

Who  kādz nežēlīgumam sakars ar dzimumu?

gunda10  Autoram rādās sliktās pēdējais laiks dzert zāles vesalus dzīvniekus nespricē bet atstāj patversmē un kaķus vissliktākajā gadijumā palaiž brīvībā ,ja kas nekas nedraud.

gunda10  Nav nekādas nežēlības veterinārs nošpricē ļoti vecu vai neātstējamu dzīvnieku un tikai tad ja mokās neārstējamās sāpēs ,kaut cik vesalam kaķītim nekas nedraud ,paranoja ir autoram un te līdz zāles

Ananda_A  Vai nav jocīgi...vecu sievu pret jaunu mainīt visi grib, vēl labāk vienu vecu sievu pret divām jaunām beibēm. Bet vecu runci pret jaunu kaķēnu negrib mainīt. Vai tas čoms nav bišķītiņ BREMZE?

Sallija2  Cilvēki dažādi, es pati kādreiz arī biju diezgan kategoriska un teicu, ka man bērni nepatīk un man tādu nebūs, tāpat arī par kaķiem visādi izrunājos. Un.....nu nepagāja i pāris gadi, kad pie bērniem tiku un mīlu viņus ļoti un vēlāk arī bērns kaķīti gribēja, tā kā arī pie kaķīša tiku un tagad bezmaz ir vēlme katru ielas kaķi glābt un vilkt mājās, bet nu apzinos, ka visiem tāpat nepalīdzēsi. Iespējams viņa tāda ļauna dēļ tā, ka nemīl viņu neviens :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu