Vai pilnīgi un galīgi degradējies bomzis vēl var kļūt par normālu cilvēku?

Ja piemēram bomzītim piedāvātu visas iespējas.Naudu,dzīvesvietu un darbu.Tad kas ir bomzis-nelaimīgs cilvēks kam dzīvē nav paveicies vai tomēr nekauņa kas strādāt negrib?Bomžošana dzīvesveids vai apstākļi?

Pillerina  Var. Jo jebkurš bomzis ir bijis un aizvien ir cilvēks.
Katrs no mums par tādu var kļūt jebkad jebkādu apstākļu sakritības un nejaušību dēļ.

miers2  Varbūt tur viss bija tieši otrādāk - nevar taču otram cauri redzēt! - varbūt cilvēkā jau bija pirms tam bomzis iekšā, tikai neizpaudās pirms laika, bet kad dzīve neveiksmīgi iegrozījās, tad arī īstā daba parādījās kā uz delnas - Ne jau visi vienādi uztver to, ko šeit vairākums sauc par normālu dzīvi! lai normāli dzīvotu - visu laiku pie tā jāstrādā..bet citiem šķiet normāli nevis strādāt, bet nestrādāt ..tā gadās

coldlands  Nu ja no alko šā smadzenes nav galīgi degradejusas, tad var, bet ir redzēti bomzi, kur vairs neko neizmainīsi.

Ananda_A  Ļoti šaubos. Runasveids, valoda, žesti liecina par iekšējo būtību. Nav jābūt bomzim, lai rupjība un varmācīga domāšana cilvēku degradētu. Alkohols un netīrība jau nav vienīgais, kas raksturīgs bomžiem. Viņu domāšana, motīvi, uzvedība ir pilnīgi citādāka, kā normāliem cilvēkiem.

Dzhaz  Nevaru izteikties par šo aprindu subjektiem,bet youtubē ir video sižeti par Mārtiņu Gricmani no šīm aprindām,var paskatīties un izteikt viedokli! :)

AivarsN  Visi jau nevar kļūt par deputātiem,lai maizīti bez darba nopelnītu. Vai apzagt veselu tautu ir cēlāka rīcība,kā kādu neuzmanīgu autoostas vai tirgus apmeklētāju?

magnija  hmm tulkojumā bomzis(no krievu val.) ir cilvēks bez noteiktas dzīves vietas. ja aplūkojam no šis nozīmes(daudziem uz ielas nonākušajiem cilvēkiem ir bijusi pilnīga bezizeja.. kam izkrāpts dzīvoklis utt) , tad protams ka civēkam ir iespējas pārtapt par sabiedrības pieņemtajām normām atbilstošu līdzpilsoni -ar piebildi, ja viņam kāds sniegs palīdzīgu roku. savukārt ir grupa cilvēku kurus mēs saucam par bomžiem, es varētu saukt par degrātiem. domāju, ka šai grupai cilvēku patīk tāds dzīves veids un ja patīk,tad kāpēc lai mainītos? bet protams vienmēr ir izņēmumi... Piekrītu arī Arlekina viedoklim.

Torpedo  Es tik domāju, ka tie bomži tak tāpatās bijuši mazuļi, kur tādas tantes kādas te tagad oho nāca ciemos un uzcinājās: "Vai kāds skaists mazulītis". NU, gluži kā te tagad māmiņas stāv un krīt par saviem perējumiem. Un mazulītis pārvērtās par tādu, ka tagad visi ar riebumu novēršas. Njā, re kā tā dzīve pagriežas un viss plūst, viss mainās. Tagad, tie kas te šausminās par tiem izaugušajiem mazulīšiem, man atgādina, ka kapos bēres un katrs bērnieks klusībā priecājas, nu labi, ka es šodien neguļu tajā koka kastē

bestija  Kadu tur vairs normālu cilvēku.Ja jau kļuva par bomzi tad jau viss.Reti tur vairs kas glābjams.

av2  nee.

Geisha  Cilvēks kļuva par bomzi ne jau apstākļu spiests, bet tā vienkārši bija ērtāk. Tie ir sociāli degradējušies ļautiņi. Nekad ne viens bomzis nekļūs par normālu cilvēku, ja jau viņš ieripoja tajā gravī tad tur arī paliks līdz savai nāves stundai. Nekādas instancs vai atsevišķi indivīdi nav te pie vainas tikai un vienīgi cilvēka izvēle

Harigens  Bomzis ir cilvēks ar pagātni, kura viņu tādu pataisīja.
Jo neviens jau tāpat vien uz ielas nenonāk un no mistkastēm nēed un nediedelē.
Visi reiz ir cilvēki, tik apstākļi iegrozās tādi, ka cilvēkiem par tām jākļūst.
Ir tā, ka viņi ar to aprod un pierod tā dzīvot, tapēc neko nemaina.
Lai tādu cilvēku pieturētu pie pareiza ceļa vajag blakus otru, nevis viņu vot vienu pašu uz 1 nedēļu sataisīs un cerēs, ka viņš par bomzi vairs nekļūs.
Muļķības, vajag līdzcilvēku, kas to nepieļauj atkārtoti, bet takā tādu viņiem nav, tāpēc arī viņi iet vecajās sliedēs un stutē stūrus no jauna.

Sallija2  Man bomzīši savā attieksmes ziņā pat vairāk simpatizē par tādiem mietpilsoniskiem klerkiem, kas nosoda visus, kuri nedzīvo pēc viņu standartiem. Viņi ir brīvdomātāji, liela daļa angļu arī pēc būtības ir bomži, tikai dāsnā sociālā atbalsta programma viņus paglābj no tāda likteņa kā mūsējos, kas rakājas pa miskastēm. Kurš gan ir teicis, ka dzīve ir cīņa un ka apčakarējot citus tu tipa audz un kļūsti vērtīgāks pilsonis. Kāpēc gan latvieši tajā pašā uk tik dikti lepojas ar savu smago darbu un faktisko verga statusu? Vispār jau negribēt strādāt ir tikai dabiski un šis slinkums patiesībā ir galvenais progresa virzītājspēks. Tāpēc tiek izgudrotas iekārtas, kas strādās mūsu vietā, tehnika utt.

Geisha  1. Bomzis ir cilvēks kurš negrib strādāt un rūpēties ne par sevi ne par kādu citu.
2. Tas ir cilvēks kurš regulāri lieto alkoholu.
3. Bomžošana tas ir dzīves veids.
4. Būt par bomzi tā ir cilvēka izvēle.
Nu labi - atvilksi mājās, atmazgāsi, atutosi, atblusosi, pabarosi, apģērbsi un vienalga agri vai vēlu viņš būs tur pat. Sallij, paskaties kādas sapampušas mordas ir tiem bomžiem un Tu te stāsti par kaut kādam individualitātēm, personībām. Aha, nabadziņi. Aizej un pažēlo viņus! Daudz labus vārdus gan jau sadzirdēsi. Mums te pilna maskačka ar tādiem. Nodirsušiem nomīzušies, nopampuši, nenosakam vecuma vazājas caurām dienām, naktīm.

Rondijs  Tad viņš ir vīlies cilvēkos. Ar apstākļiem tam nav nekāda sakara, cilvēks vienkārši žēlo sevi. Citi no malas palīdzēt nevar, jo patiesības ir ka neviens nevienam citam nevar palīdzēt, tikai pats. Tikai pašam ir jāgrib, jāatrod spēks saņemties. Un tas spēks bieži vien atrodas, kad tu esi nokritis tik zemu, kad tev vēmiens no tā nāk, kā tu tā vari dzīvot, kā cūka. Ir daudz piemēru kad bomži kļūst par turīgiem cilvēkiem. Paskaties youtube.

dzintars45v  Ir piemēri,kad šeit navar ne darbu,ne ko tolkam atrast,dzerstās,bet pēc tam aizlaiž uz ārzemēm,sāk normālu naudu pelnīt,savāc sevi,ģimeni un dzīvo laimīgi,bet ir arī citi variānti,kad nekas nelīdz,viss no cilvēka atkarīgs.

gunda10  Autors ir pilnīgi traks sieviešu nīdējs vai tup ,,skapī ,, sapņo palīdzēt bomzītim

HopsShalks  Darbu atrast var bez problēmām, tas ka prātā dzert un bomzoties atspoguļojas momentā.

Hiranja  Zinu vienu reālu gadījumu no dzives. Bija viens bērnības draugs, kas bija nodzivojies līdz bomzim. Bomžoja kādus gadus desmit. Tad iestājās kaut kādā Minesotas programmā. Tagad sācis lietos sociālos tīklus un pēc bildēm FBukā skatos ceļo pa kūrortiem, esot pilnīgs nedzērājs. Palicis pilnīgi citāds paskatā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu