Kāpēc atsakās iedot savu numuru,ja vienojāmies sazvanīties?

Man te salīdzinoši bieži nākas sastapties ar numuru kolekcionāriem vai citādi dīvainiem,kuri palūdz telefona numuru un tad ar to numuru aizlaižas lapās un nekad vairs nepiezvana.Varu piebilst,ka bieži vīrieši(tie paši,kuri laižas lapās ar numuru) paši ir iniciatori,ka vajadzētu sazvanīties.Tāpēc nolēmu dažiempēc savstarpējas vienošanās sazvanīties,pirmā palūgt numuru.Biju šokēta,ka neviens savu numuru neiedeva visādi,pat muļķīgi aizbildinoties,kāpēc savu numuru nevar dot.Kroņa numurs bija,kad viens atbildēja,ka savu numuru nezina no galvas:)Man ir sajūta,ka oho ir kaut kāda trako māja:)

Jevpistinija  Tie ir tirgotāji, kas darbojas tīkla mārketingā. Nepaspēsi attapties, un tev būs gludināšanas sistēma, kamieļvilnas deķis, kirbī putekļusūcējs un pašgājēja cepešpanna. Līzingā uz 15 gadiem. Un vēl priecāsies, ja tas tēviņš nebūs ieperinājies tām mantām līdzi - arī līzingā.

av2  es arii briizziem nezinu savu nummuru, jo, ja nezinaaji ....nu gadaas , ka nezin, vai izliekaas , ka nezin cilveeks - neviens sev pats nezvana tomeer !
Otrs, kaapeec nepazvana, nu nav bijusi taa sarakste pietiekossi forssa. Tas visss.

Vanesa15  Pacēla savu pašapziņu, t.i. katrs sievietes iedotais tel. nr. ir mazā uzvara, un viss. Pašam sava sirdspuķīte noteikti pie sāniem. Neies takš sūdus taisīt un no mīklas ruļļa raustās, ja pa vakariem visādas zvanās :D

Nellda  nesaprotu,par ko jāuztraucās? kad pienāks Tava kārta, tad arī piezvanīs. daudzi tā dara. bieži zvana vai raksta tad, kad es esmu aizmirsusi,kurā saitā iepazinos un kad, un kurš no visiem tas bija. un vēl pamanās apvainoties. bet savus tel.Nr. nedod tāpēc, ka visticamāk, tāds Nr. jau Tev ir, tikai no cita nika

Geisha  Nepiezvanīja jo aizmirsa piezvanīt (darbi, darbi, darbi) , tad atcerējās , bet neatceras kur to lapiņu iebāza. Tādi nu ir tie vīrieši (kā mazi bērni). Ir vīrieši kuri principiāli nedod savu nr, bet uzreiz paliek tādi aizdomīgi. Nu tad jau neko.

dzelzitis1  numuriem var apmainīties pirms pirmā randiņa,bet tā...tās garās sarunas un sarakstes reti ir rezultatīvas...

Sallija2  Tāpēc, ka vīrieši pēc dabas ir slinki. Pajautāt nr. nav grūti, bet iet uz randiņu, tur atkal jāiet dušā, jābrauc un vēl tēriņi paredzami. Tā arī masē sevi ar kreiso roku uz numuriņu skatīdamies. No tā vien erekcija piemetas, ka varētu, ja gribētu.

Harigens  Ievāc un patur uz noteikto brīdi.
Jo tajā momentā tu viņam liecies interesanta, bet tad atkal uzrodas cita un tu paliec otrā plānā kā rezerves variants.
Jo vienmēr jau atradīsies kas labāks par iepriekšējo....
Tā tas notiek..
Cilvēks savāc numuru aiz neziņas, tapēc,ka uz to brīdi ir ieinteresējis sievieti un viņa viņu, bet tad otrā dienā viņam viņa vairs neinteresē un numurs ir tukša vieta.

AveneSarkana  es arī tel gribētājiem palūdzu viņējo vispirms. Gribu redzēt, kas zvana, Tā jūtos labāk.Citādi varu to noignorēt kā kārtējo izplatītāju.

verso  Jābūt ļoti piesardzīgiem kam dot Nr. Vienam iedevu, jo kaut kad sen bijām iepazinušies vienā tusiņā, bet par cik sen tas bija, bet džeks atcerējās daudz sīkumu, gribēju redzēt kam tik laba atmiņa. Pēc pāris sms sapratu, ka auzas un pieklājīgi atšuvu. Nu tad dabūju noklausīties visu iespējamo, ko viens aizvainots tēviņš var pateikt dāmai, kas atteikusi. Tad zvanījās, terorizēja tā uzstājīgi. Dēļ viņa vairs skaņu telefonam neliku, jo pamanījās arī naktīs uzzvanīt, līdz atrisināju šo jautājumu, ka beidzot manu telefonu pacēla kāds draugs. Šis otrā galā laikam bikses pietaisīja, saka valodu daž raustīt. Tagad šis draugs laiku pa laikam viņam pazvana, arī vēlās stundās un uzraksta kādu sms profilaksei. Jācer, ka mācība būs vismaz vienam kretīnam. Paldies Dievam, tādi idioti jādomā, ka nav daudz, bet acis un ausis jātur vaļā.

Vaukskis  Tie viena daļa ir uzmetēji un citai daļai negribās, lai pēcāk to numuru izmantotu kaut kādās ne tajās interesēs, kā gribētos

vellata  Dies´ pasarg´ cik zibenīgā ātrumā stulbums pārņem pasauli!! Dāļāt kontaktus pa labi , pa kreisi...Un pēc tam nākamais posts būs par to, kā lai no tiem kretīniem vaļā.

gertrude  cilvēkam vajag kādu hobiju - viens krāj markas, otrs māla velniņus, cits telefona numurus. telefona grāmatu ar mobilo numuriem tak nav, tad nu ieraksta blociņā ar ādas vākiem un priecājas, uzreiz pašapziņa ceļas.

pomerance  te ir, maigi sakot, arī ne visai veseli personāži, tāpēc nevajag ne savas bildes izlikt, ne dot uzreiz savu numuru

Nerons  pareizi, nav ko daļāt to numuru visiem/ām!
Pēc tam sākas, ....davaj parunāsimies....parasti vēlās vakara vai nakts stundās, kad kādai dāmai depresija, vai citas kaites uznākušas....

Pipele  Kaut kādu iemeslu dēļ vecis zināja, ka negribēs/nevarēs dabūt Tevi gultā, tāpēc samierinājās ar mazo "uzvaru" - tel. nr. iegūšanu.

Vispār skumji lasīt sieviešu komentārus.

Gunitaa  Ne es, ne mans tel.nr nav loterejā vinnēts, lai es to dāļātu pa labi un pa kreisi, pati arī nekad vīrietim neprasu to pirmā. Jo vīrietim būs grūtāk pieejama sieviete, jo lielāka varbūtība, ka viņš to novērtēs un arī neuzmetīs ne ar telefona zvanu, ne ar randiņu. Saku to no pieredzes. :)

Edgars37  Vrb kadi numerologi plosas😃, pec numura spriez, deresi tu vinam vai ne😃. Bet ta, noperc lieku ZZ un dali to numuru pa labi un kreisi, pat anketa vari ielikt, lai cilvekiem nav lieki janopulas😃

Edgars37  ...a savu nr tevini nedod, lai tu nelaika nepazvanitu, kad esosa mate-barotaja var dzirdet😃, savadak vel var izmest uz ielas un ko tad😃? Kura pienems ta uzreiz ar pauninu nagos😃?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu