Gribu zināt citu viedokli!

Ko darīt? Dzīvoju ar vīru 21 gadu laulība. Ir mums pieauguši bērni. Man nesen tika darbā izteikts piedāvājums, braukt pa Baltijas valstīm, pastradat, man ļoti patīk tas, bet vīrs nepiekrīt, jo mājās būšu maz. Ko darīt, pienemt darba piedāvājumu vai problēmas ar vīru?

Ko_tu_saki  Bet vispār- muzh i zhena odna satana- tā kā būtu forši, ja pieņemtajos lēmumos, kuri skar abu kopdzīvi, tomēr valdītu vienprātība!

magnija  :) paskatījos autores anketu.... nesapratu kāpēc tāds jautājums radies :)

derevnja10  Ja sadomāsi braukt, pirms mājās braukšanas pazvani vīram, savādāk pāris santīmu dēļ ģimeni pazaudēsi:D:D:D

encoferrari555777  blin par ko jus spregajat....it seviski damas..... palasiet anketi vinas...... blin un tad izdariet secinajumus blondines...... ka tik parunat. rakstits viens un piedava izteikt domas kas cits.... kur logika... ok aizmirsu ohojietem logika nav vajadziga

patia  Kāpēc prasi ,ja jau zini atbildi...

marselis  nezinu....
es apskatitu to prioritates ilgtermina,gan virs ir ka vertiba
gan darbs ir vilinos!

redzams bus pasai jaizlemj!
Lai vieglak butu pienemt lemumu...,sastridies ar viru,sadod vinam pa muti vai ...piekrap to ar citu!

butterfly5  viss atkarīgs no tā, kas tev svarīgāk...

VECA_PIEPE  111zaagis111 #13:48, no tiesas saprātīgs viedoklis.

Daudzus gadus atpakaļ (tikko kā atvērās priekškars darba iespējām "ārzemēs") biju līdzīgā situācijā kā šīs tēmas autore:
piedalījos konkursā (dalībnieku skaits 32 uz vienu vakanci) savā profesijā darbam Dublinā. Mana pieteikuma projekts tika atzīts viens no 10 labākajiem, kas deva iespēju piedalīties konkursa otrajā kārtā- projekta izpildījums, praktisko iemaņu paraugdemonstrējums. Nedēļu pēc konkursa saņēmu piedāvājumu šim darbam Dublinā,...no kura biju spiesta atteikties, sniedzot šī darba iespēju kādai jaukai meitenei Sandrai no Saldus, kura ar savu darbiņu arī piedalījās konkursa otrajā kārtā un tika atzīta kā labākā pēc manis. (starp citu, Sandra pastāvīgi dzīvo un strādā Dublinā arī šodien, veicot to pašu darbu, kurā vairākkārtīgi ir tikusi paaugstināta amatā un ir ļoti apmierināta ar savu dzīvi).
Vēlāk, pēc vairākiem gadiem es ļoti nožēloju toreizēji neapdomāto rīcību, atteikdamās no šī darba Dublinā,...bet uz to brīdi es nebiju gatava nerespektēt mana vīra- abu manu bērnu tēva, nostāju:
"Ar bērniem viens es Latvijā nepalikšu kaut arī uz pirmajiem diviem mēnešiem un bērniem ir vajadzīga māte,...kā arī no Latvijas prom es nebraukšu un bērnus aizvest es tev neļaušu!"
Ar to jautājums tika izsmelts, kas netika vairāk pārcilāts visas turpmākās mūsu kopdzīves laikā,...
no tā darba es atteicos, ar vīru kopdzīve i tāpat pajuka un pēcāk es ar bērniem jau dzīvoju Skotijā.

Veiksmi Tev pareizo lēmumu pieņemot!

adalaide  Tjip izlēmi braukt,bet,Ja nepaveiksies, varēsi vainot oho :D

marselis  .......interesanti,par ko cilvis butu gatavs "pardoties"
pretrunigi,melojot sev?

DanaL  Ir vīrs, ir problēma. Jaunais darba piedāvājums ļaus tev retāk sastapties ar Tavu problēmu.

Paula6  Ļoti šaubos par tāda darba piedāvājumu no Talsiem un tēmas ielikšanai te ir cits iemesls...

Sanntana  Izrunājieties, savelciet kopā visus + un -, mēģiniet izvērtēt Jūsu kopdzīves aspektus, cik bieži varēsiet viens pie otra aizbraukt un tikties, vai varbūt arī vīrs var pamainīt kaut ko savā darbā. Vienmēr ir kāda izeja. Un neviens no mums nezin kas būs rīt.

Savā laikā ja vīrs nebūtu mani atbalstījis visās iespējamās mācībās un karjeras izaugsmē diez vai šodien varētu teikt, ka esmu nodrošināts cilvēks.

av2  ja ssnnabis traucee darbam, tad nu i naPig taadu darbu :))
Es brauktu, taapat jau esat apnikiussi viens otram. Buus svaigs gaiss, viens otram veertiigaaki klluusiet.

miglainaa_plava  Kāpēc jāizdomā kaut kādas nereālas tēmas? Anketa jau visu pasaka.

Bet ja par tēmu, vai tiešām kopā būšana nav svarīgāka par darbu? Es laikam baidītos pazaudet ģimeni. Nu vienīgi, ja naudu ļoti vajadzētu.

neko  "Bet ja par tēmu, vai tiešām kopā būšana nav svarīgāka par darbu?"

Nezinu kā tur sievietēm, bet vīrietim protams darbs ir svarīgāks par kopā būšanu... jo būsim reāli, bez darba nebūs naudas un ja nebūs naudas arī nekādas kopā būšanas drīz vien vairs nebūs. Vīrietis kas noupurē darbu attiecību labā vienkārši nozāģē "attiecību zaru" uz kura pats sēž.

Rondijs  Domāju ka ģimene svarīgāka, bet tikai pie nosacījuma, ka tā patiešām ir īsta ģimene, nevis vienkārši kopā būšana..

av2  ja nopietnaak, kaadas vell kopaa buussanas, ja nebuus darbs? Nav jau alu laikmets, kad....pikki nevajadzeeja.
Te biezzi tiek izdomaatas teema, kas labaaks, kas sliktaaks utt, un vai bomzis var buut .....bet raalajaa dziivee, normaalam virietim vispirms ir jaanopelna naudinnaa, tad var domaat par.....sievieteem, un ggimeni. Jo taas abas ir...luksuss ssinii dziivee. Esi nabags, dziivo viens.

Rondijs  av2: manuprāt pateici tik greizi, cik vien greizi var būt :D

Postremo  ja ir jau ggimene, tad finances ir kopiigas, gan priekos, gan....Gadaas visaadi, kaadu briidi.
Bet ja viirietis nespeej nopelniit $ SEV UN GGIMENEI , un plaano satikties ar sievieti , preceeties,radiit peecnaaceejus ..... tad vai nu vinnss debiils galiigi, vai kker kautkaadas mullkkes, kas vinnu uzturees.

Deisa  Bijusī kolēģe aizbrauca uz Igauniju strādāt i bērniem maziem esot, atstājot tos vīra pārziņā tepat Latvijā. Vismaz, cik esmu runājusi ar viņu, jūtas laimīga. Man savukārt grūti to saprast, es tā nevarētu. Cilvēki ir dažādi, te neviens Tavā ādā neielīdīs un nepateiks, kas tev svarīgāks - vīrs vai darbs. To vari tikai Tu pati.

poga_parastaa  Jap... Tiešām dīvains jautājums no tādas anketas īpašnieces. Interesanti, vai pati zina, ko grib?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu