Kā pateikt ir cilvēks tiešām nojūdzies vai nav?

Mums katram ir savas dīvainības.Jo kāds tad ir 100% normāls?Vai kāds to var pateikt?Jo kas vienam liekas normāli,citam var likties nenormāli.Katru no mums var nokaitināt vai kā citādi izvest uz emocijām un varbūt pat kādā konkrētā situācijā varam uzvesties neadekvāti.Tad kā var pateikt vai ir tas cilvēks nojūdzies vai vnk savdabīgs?

kontrole  Man neteica neviens.Savos rakstos pats vien raksti.Jeb nu no kaut kurienes noraksti.

daimond  Cilvēku aizvainot ir ļoti vienkārši. Pietiek viņam pateikt taisnību.

juicy  Izrādās, ka vīrieši arī ir ar putniem galvā! Līdz šim domāju, ka tikai sievietēm te to piedēvē.

dzintars45v  Vēl Freids teica,ka iedodiet man pilnīgi normālu cilvēku un es viņu izārstēšu...D;D;D!!!

sintijaj  Jus loti labi pateicat, katram savas divainibas, domaju, ka ir robeza cik otrs talu var vai nevar pienemt otra divainibas.

alvis25  Ja visi būtu vienādi cilvēce izmirtu . Cilvēks tikai pielāgojas konkrētai videi . Un mēs visi esam nojūgušies attiecībā pret citu cilvēku kopienu . Bet apvainot var mēģināt tikai aci pret aci . Savādāk kas apvaino ir gļēvulis .

dzintars45v  Tiešām labi teikts,katram savi putni galvā un galvenais ir cik tas otrs ir gatavs pieņemt un sadzīvot,kā arī cik tālu aiziet...,ja par indivīdu,tad kamēr viņa putni citiem netraucē ir ok...D;D;D;,kaut gan ja esi nabags,tad esi vienkārši dīvains,ja esi bagāts,tad esi ekstravagants,kas vienās valstīs ir norma,piemēram kanibāli cilvēkus ēd,bet visur citur,tas ir nonsens,tad daudz kas atkarīgs no redzes punta un ārējiem apstākļiem,piemēram lielākā daļa ģēniju bija ar novirzēm,kam dievs kaut kur devis vairāk,tad citur mazāk...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu