Vai var mīlēt vienu,bet dzīvot kopā ar citu?

Gadās jau dzīvē ka kaut kādu apstākļu dēļ nav iespējams būt kopā ar to ko mīli.Bet jādzīvo vien ir un arī jāveido attiecības.Ir jau tādi kam tā mīlestība pēc nedēļas aizmirstas,bet ja nepāriet gadiem ilgi,vai ir iespējams veidot attiecības ar nepārejošu mīlestību pret citu?

Luusila  (C)Bet jādzīvo vien ir un arī jāveido attiecības.
Tiešām obligāti jāveido? Un kas tādu smagu pienākuma nastu tev uzlicis? Kāds ir sods, ja neveidos tāda tipa attiecības?
Dzīvojot ar nemīlamu, cilvēks vispirmām kārtām sačakarē savu dzīvi. Tam otram jau arī, bet nu kaut par sevi būtu padomājuši...Ne ta bērnudārzs, ne ta stulbums,- kaut kāda garīga kroplība, vai kas šis ir?!

meitenepasaka  Kā aņukā- francūzim ir sieva, bet mīl mīļāko, ebrejam ir sieva, bet mīl māti, krievam ir sieva, bet mīl iedzert.

Torpedo  Kas tad ir tās _mīlēt_, ko te piesauc sieviieC? Gribulis un viss! Bet gribulim ir īss mūžs - pirmā reizē interesanti, bet ar katru nākošo paliek arvien apnicīgāk

Vanesa15  Protams var, un daudzi tā arī dara.
Bet tā ir sevis apzagšana un otra čakarēšana.

MrJones  2017-04-22 12:03

....vai nav aizdomiigi...? Gandriiz vienmer, kad Latvijas vaards tiek vazaats shaadaas totaali neslavu nesoshaas zinjaas, figuree krieviski vaardi, uzvaardi....?!

gunda10  Pusaudzu problēmas, pārspīlējumi ,var saskatīt 2 simpātijā ko īpašu ,vīrieši domā ka siev .precas aiz aprēķina īpaši vec.kungi tā domā par pajaun.siev. tā nav vinkārši ja grib jauni veidot nop.ģimeni spēja rūp. par ģim.liekas ,,seksīgi,,.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu