Vai tiešām visi tie kas ierakstijuši anketā ka nevēlas iepazīties patiešām to nevēlas?

Biju papētijis dāmu anketas arī to kas nevēlas iepazīties.Ja tur ir rakstīts ka ir precējusies vai ir draugs tad jautājumi nerodas.Bet ja rakstīts ka neprecējusies vai šķirta,tātad viena.Tad vai tiešām nevēlas iepazīties?Varbūt tas ir kāds izaicinājums?Vai varbūt grib iepazīties bet ne šeit?

marija19561956  Labrit visiem. Man jautajums Torpedo, vai esat veicis sejienes sieviesu aptauju, vai jums piemit gaisrega spejas,ja ta drosi apgalvojat par musu vajadzibam un rakstura ipatnibam? Ka daudz reizes apgalvots ,katrs izklaidejas ka velas. Te daudz tiek runats par sex. bet mana uztvere,tas ir tikai abu partneru risinams jautajums. Ir jautajumi un viedokli ,kuri man interese un ari preteji. Necensos kadu macit ,vai aizvainot. Esmu briva, bet zinu,ka seit neiepazisos,jo nepatik daudzu viriesu attieksme pret sievietem. Te loti daudz brivu cilveku un nedomaju ,ka visi ir briesmigi laimigi. Savstarpeja ciena,sapratne,lidzjutiba un milestiba,atbalsts cilvekus dara laimigus.Redzu ,ka te daudziem interese materialais stavoklis, bet ari bagatie raud.Katram pasam pienemt savus lamumus un tos realizet,no ta bus atkariga kada bus katram vina dzive. Velu veiksmi.

elis  vajag tak kādu brīvdienu, mēnesī.
vajdzētu ieviest iespēju uzlikt , ka *šonedēļ nevēlos iepazīties* nākošnedēļ atkal varēšu , vai piemēram katra mēneša 22 līdz 31 neiepazīstos ....kaut kā tā.
Veči atkal varētu likt , iepazīstos algas dienās tādā un tādā datumā
....

dzzekiss  Iepazīties varbūt arī nevēlas, bet seksu grib noteikti.
PS. Veca_Piepe nav pret Tevi vienaldzīga. Cerams, saproti to un neliksi viņai vilties.

kolakola  Ir tādi pasažieri, kuri pat iedomāties nevar, ka kāds ar viņiem negribētu iepazīties. Citreiz šāds viedoklis ir pamatos, citreiz nē. Ja nav, tad ciešāk jālasa anketa.

Piparkuka  Lai nav kompromitējoši!:)

Mailija  Nezinu par citām sievietēm,bet es ja esmu profilā ierakstijusi ka iepazīties nevēlos,tātad tiešām nevēlos.Bet vienalaga gadās ka kāds kaut ko uzraksta,tad vai nu ignorēju vai pieklājīgi vēlreiz apliecinu ka neko nevēlos.:)

Tessa  tiesham nevelos. neiepaziisto, netiekos, ja nav mani domubiedri. vel jasatiekas ar Butlu, parak talu vinjsh. ar parejiem, ko velejos, sen satikus, esam labi pazinjas.
tikties, lai kko veidotu, netaisos. aizvainota neesmu. vnk neinterese.

ULTRA  Vēlas protams visas vientuļās, bieži vien arī precētās. Tikai ne katrai pašlepnums ļauj atzīt to. Tādēļ izvēlas aizsegus, tipa te ērtas pastkastes, es te tikai bildes skatos, es te tikai ar draudzenēm sarakstos utt. Vai tiešām kāds tic šīm atrunām. Netic, bet arī vēlme aicināt uz randiņu zūd, jo zināms, izliksies par celku. Priekš kam laiku tērēt tādām neauglīgām nodarbēm, kad ir meičas, kuras godīgi saka ka vēlas iepazīties.

mis_parkere  Es nevēlos iepazīties,jo nav laika attiecību veidošanai.Strādāju divos darbos.Un kad beidzot sagaidu brīvdienu,vismazākais ,ko vēlos ir kaut kur ar kaut ko doties.

Sassy14  Vismaz es gan NEVĒLOS, par citiem negalvoju. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu