Es pati Sev Dievs, skolotājs un Sargenģelis.

Nesenais notikums manā dzīvē. Ieviesa kārtējas pārdomas. Pārdomas par visu,kas ir Tavi draugi,kas ir tev blakus un ,kas tevi sargā,piedomā. Neticami,bet visas durvis atvēras un viss notika pēc iepriekš uzrakstīta scenārija.Un tad ,es sapratu,ka es pati esmu sev enģelis,garīgais skolotajs un Dievs.Ja ,es pati neko nedarītu un nedomātu tam līdzi.Es iedvesmoju blakus stāvošs un līdz ar to pati gūstu iedvesmu un prieku it visa ko es daru.Un ja tu ej ar smaidu,tu saņem to pašu. Cilvēks nevar būt gudrs.Īpasi sieviete.Sieviete var būt apķrīga,izveicīga,saimnieciska..Vai tā ir gudrība.Viens ģeniāls cilvēks ,daudzu slavenu scenariju autors,rakstnieks saka..lai cilvēks būtu gudrs.Viņam jānodzīvo 250 gadus. Ko domājat jūs? Es viņam piekrītu.

Muktiana  elis
kaut kādā ziņā jā. Bet viņš to rada, lai cilvēkiem būtu iespēja vilties savās nepareizajās vērtībās un saņemt atpakaļ to pašu, ko gribējis un darījis citiem. Kā Tu domā, kas radīja Sauli? Un haizivi? Šūnas pašas salikās kopā? Interesants variants.

adamsone  "Cilvēks nevar būt gudrs. It īpaši sieviete". Piekrītu par 100-pktiem. Un šis texts to apliecina. Autobode atvedusi reti sliktu linoleju.

fargo  ta ir pulju skiesana. ir cilveki, kuriem vinu laiks nav pienacis, kadam tas ir pagajis. ir cits, kuram vajag. lai nepieciesamais rit tur. es skaudri atceros, cik speka ir veltits tur, kur to nevajag, meginot to, kam nebija jegas, tur, kur nevajadzdja.
bet runat vajag, ne par niezi starp kajam, karibam, lepnuma vai mantkaribas raditam velmem. tam jega gan ir un visiem iesaistitajiem.
bet ka rakstits:sargies lai tu neatrastos izsmejeju vidu.

elis  svētais Fargo 17..22 ierunājās (paurbināja degunu un pārgudri pakratīja pirkstu) un visiem vis palika skaidrs...

AivarsN  Cilvēks ir radīts pēc Dieva līdzības. Tāds pats,tikai mikroskopisks. Tātad,visu to,ko Dievs realizē lielajā makrokosmā,to cilvēks savā mikro. Nākot šajā pasaulē mums ir spēcīga saikne ar Dievu,jo esam daļa no viņa. Vēlāk uzrodas visādi skolotāji un starpnieki,kuri cenšas šo saikni saraut. Var jau pakļauties un bāzt galvā visas tās vispār pieņemtās zinības,bet var ar skaidru prātu smelties zināšanas no pirmavota,no paša radītāja,kā tas sākotnēji bijis iecerēts.

fargo  tu jau mani nepazemo, cilvek. tu nieva muktianu, citus ka cilveks jura sezot laiva, ar airi sitot pa 30 m augstu bortu hei es te esmu, lai ari tevi loti labi redz radara. bet tev pasam neliekas kontrproduktivs jebkads kontakts, kur tu centies iznicinat otru personiska limeni, ta vieta, lai argumentetu par temu? piemeram, tev ir legitims arguments, bet tas viss ir veja ja tu izturies ka huligans. ne tikai ar tevi neargumentes, tu nespesi pec kada laika pat izprasities uzmanibu. prieks kam?

Who  neko nesapratu :D
skolotājs ir tas, kas ir kaut kāda mērā zinošāks, tātad pats sev diez vai
a par pārējiem terminiem tev vispār nojēgas nav
tātad gudrības tiešām nav, un zināšanu arī

Deisa  Sieviete vienreiz mēģināja domāt ar galvu un nosauca sevi par Dievu. Gudrība?

hashashiin  ko var ņemties, komentēt, mētāties ar "mans viedoklis pareizāks"?!
Visi tak mēs tajā stāvoklī esam bijuši, un tad, vēlākais pēc mēneša diviem, viss nostājas savās vietās. Ļaujiet cilvēkam augt!

magnija  speciāli atradu, jo biju kkur dzirdējusi(baznīcā neeju)
Otrais bauslis
Tev nebūs Dieva, sava Kunga, vārdu nelietīgi valkāt, jo Dievs to nepametīs nesodītu, kas Viņa vārdu nelietīgi valkā.
nu skaties klava-4, ka nesanāk ziepes :) ..:)..:)

elis  magnija 22..00 vai nebija savādāk teikts,
tev būs sava kunga priekšā vien ieziepēties un tad dot sevi valkāt

magnija  elis :) varbūt arī , mūsdienās viss ir moderni un interpretēts. es tāda baznīcu atkritēja neesmu lietas kursā :)

jurks  visam savs laiks! shobrii esam pilniigi paarliecinaati par sevi, jo viss notiek! super! bet, kaa jau zinaam, viss stabilaakaas ir paarmainjas, un tad, kad saakas paarmainjas, svariigi ir zinaat to, kur mekleet paliidziibu un mierinaajumu! labi, ljoti labi, ja mees, neraugoties uz sava praata augstumiem mekleesim Dievu!!! Vinjsh ir ljoti pacietiigs, es spriezhu peec sevis, kaads es biju nepraatiigs, bet Vinjsh, pacietiigi gaidiija, kad es naakshu pie praata!!!

AivarsN  Vai tad Dievs nav mūsu tēvs debesīs? Protams vismīlošākais un labākais tēvs. Bet kuram tēvam,lai kāds arī viņš nebūtu,gan neapniktu,ka viņa bērni to vien darītu,kā nemitīgi rāpotu uz ceļiem viņa priekšā,zemotos un lūgtu viņam dot visu dzīvei nepieciešamo? Tā no jeb kura tēva,pat vispacietīgākā,var tikai pērienu izpelnīties. Katra visprimitīvākā dzīvā radība spēj par sevi parūpēties,bet Dievam līdzīgais nespēj? Zemošanos pieprasa tikai baznīca,lai savas avis vieglāk būtu ganīt. Dievs no mums gaida,lai ejam pasaulē ar lepni paceltu galvu un paši paveicam visgrūtākos dzīves uzdevumus viņam par prieku. Ja labi ieklausīsimies,viņš vienmēr īstajā brīdī dos padomu,kas un kā vislabāk paveicams,jo Dievs ir visur,bet mēs daļiņa no viņa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu