Kāpēc sievas un mīļākās nevar būt draudzenes un visiem būtu labi?

Esmu tāds vīrietis kam nepietiek ar vienu sievieti ja apkārt ir vēl tik daudz seksīgu zaķu.Nevar tak ēst vienu un to pašu maltīti lai cik tā garšīga nebūtu.Ja sievietes to saprastu daudzas problēmas atkristu.Ja priecātos ka mīļotajam ir labi un arī citām sievietēm ar viņu ir labi un lepotos ka citi zaķi viņu arī grib.Ka vīrietis ir tāds pieprasīts. Sievas ar zaķiem varētu draudzēties un iespaidos dalīties.Visi būtu laimīgi vai tas nebūtu brīnišķīgi?

Iwtta  Ļoti vienkārša atbilde uz rakstu ! Ja jau patīk tik ļoti tie zaķi...kādēļ precēties ar sievieti ? Dzīvo viens pats un un kniebies kaut katru vakaru un rītu ar tiem zaķiem...pats būsi apmierināts un nebūsi nevienai nodarījis pāri un viss.

dzozefinaups  taadi zaabaki rodas-k(g)alossu sapaarojot ar z(s)andeli.... :)

magnija  autor, kā tu domā cik tādas mīļākās tu spētu pavilkt... vai varbūt tu domā ka mīļākajām vajadzīgs pliks drāziens :).. mīļākās jeb zaķus vajadzēs palutināt, un tas viss maksā :)... jebšu tu domā, ka visas mīļākās tik tevi vien gaidīs un teiks paldies ka esi atnācis :)... bet nu sapņot nav kaitīgi :)

elis  sieva + zaķi + tava kredītkarte dodas draudzīgi iepirkties.
pa ceļam satiek vēl zaķus, tie pievienojas draudzīgi,
kad kredītkarte tukša, sieva draudzīgi ar zaķiem tevi pamet ...
un tu svēdienas vakarus pavadi spaidot pogas oho nevis spaidot zaķu čičus

eloiza  Tev jau sieva nav. Par ko kreņķis?
Cilpo no zaķa pie zaķa

ULTRA  Tev vajag viņas iepazīstināt.Piemēram, uzaicini visas uz savu dzimšanas dienu. Ja esi vērtīgs eksemplārs, viņas būs laimīgas, savā starpā sadraudzēsies. Ja ne, pats vainīgs, tātad nebaidās zaudēt tevi.
PS. Protams, saprotu, ka cilvēks sapņo, bet vai vienmēr jāsagrauj kādam izdomātu laimi.

meitenepasaka  Jāuzoganizē tematiskā grupa FB

Lovetta  dabā dažu sugu mātītes pēc pārošanās partneri nogalina...vai apēd....

Jevpistinija  Teorētiski pieļausim tādu situāciju - un kas notiks? Cietīs tas vīrelis. Ja vien tiešām nekniebj zaķus (nu, dzīvnieciņus). Jo sievietes varētu arī iedraudzēties, bet nevis lai sagādātu komfortu savam tēvainim, bet gan lai iznīcinātu viņu. Neticēsi, bet ir redzēts. Jo tā notiek, ja konkurenti apvienojas - viņi iznīcina konflikta cēloni. Tā ka labākā gadijumā dabūtu viena zāģa vietā divus, sliktākajā - noindētu tevi nafig, ka nav, ta nav. Iesaku labāk palikt pie zaķiem - dzivnieciņš smuks, dumš, pūkains. Nu, iekost var, bet ne dikti stipri.

Geisha  18.54
Grizli lācene meklēšanās laikā pārojas ar visiem tuvumā esošajiem tēviņiem, lai tēviņi domātu, ka tie ir viņa bērni. Tādējādi pasargā savus bērnus. Melnā atraitne tēviņu vienkārši apēd. Priecājies, ka sievietes nav tādas.

sakka  Klasika:)))vēlamo,iedomāties par esošo!

winstons  To, ko tu dod sievietei - to arī saņem atpakaļ.. Ejot pa durvīm iekšā, pieliec galvu, lai ragus neapsit.. ;)

Edgars37  Kapec ta nenotiek? Notiek😉! Tik, ka teica DanaL, ja izveidojas intimas attiecibas. Ja tas izveidojusas pec tavas iniciativas, tad ari tu esi barina, ja ne, ka teica DanaL-stavi malina😉

Rondijs  Mans viedoklis - mūsdienu sievietēm jau arī ir ambīcijas, ne mazākas par vīriešu. Vai tev būtu pieņemami, ka tev ir viena sieviete uz diviem vīriešiem? Tas, ka apnīk viena "maltīte", manuprāt, jau ir zīme, ka kaut kas nav kārtībā attiecībās.. saknes tam ir tajā, ka vēlme pēc dažādības netiek piepildīta tavā profesionālajā darbībā.. ja darbā ir nepārtraukti izaicinājumi, tu labprāt nāksi mājās izjust šo stabilitāti.. Un ja rokam vēl dziļāk, profesionālā jomā attīstīties un izaugt tev neļauj tas, ka šī sieviete tevi neiedvesmo uz sasniegumiem. Vai nu jūs esat pāraugši viens otru, vai jau no paša sākuma attiecības nav bijušas 100% godīgas un īstas.

Sassy14  Tad Tev ir pēdējais laiks pievienoties kādai hipiju komūnai vai svingeru kompānijai. Tur visi mīl visus, vai arī neviens nemīl nevienu, bet visi kopā ir draudzīgi juku-jukām gultā un sevišķi skaidrā nekad neviens nav. :D Love never fails, kā saka hipiji.

Hiranja  Vajag meklēt saskanīgas sievietes, paved sievas labāko draudzeni un tad var lēnām sākt domāt par dzīvi trijatā. Ja izdosies dabūt abas zem viena jumta, tad gan vairs citām laika nesanāks! Divas sievietes savu vīrieti daudz ciešāk notur un Tev arī negribēsies zaudēt nevienu. Iesaku sievietēm - meklējiet foršu veci kopā ar savu draudzeni. Tās ir visstabilākās ģimenes!

antikrize  Diemžēl pat islamticīgie, kuriem var būt līdz 4 sievām, atzīst, ka jābūt ļoti situētam, lai tādu dzīvi finansiāli pavilktu. Esot stingri noteikumi, ka visas sievas materiāli vienādi jānodrošina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu