Ko jūs izvēlētos visu gudro ticīgo,vai neticīgo

Ko jūs izvēlētos visu gudro ticīgo,vai neticīgo, kas visu atbildību uzveļ savam dievam , vai cilvēku kas uzņemas pats atbildību part savām rīcībām

Kāpēc gudrie ticīgie tusē iepazīšanās potrtālā , bet neuzticas savam dievam kas visu viņiem dodot un radot,
Kapec pārgudrie ticīgi netup svētienā baznīcā, bet visās tēmās uzbāžas ar savu dievu.
Vienreiz izteicāt viedokli ka visu izlemj jūsu dievs un pietiek, aļo mēs jūs dzirdējām,
Ir tak kristiešu iepazīšanās portāli,

Jevpistinija  Tevi Dievs apdalīja, autor, par to tāda mizīga sāpe, ja?

VIZUAALAAmaaksla  ticība un reliģija ir dažādi jautājumi. Iesākumā iesaku noskaidrot, kas ir kas!

AivarsN  Ar reliģijām ir līdzīgi kā ar politiskajām partijām. Rūpīgi jāizvērtē,vai tā nekaitē pašam un sabiedrībai.

Rondijs  Protams ka izvēlētos to, kas uzņemas atbildību par savu rīcību.. vispār, es gribu redzēt cilvēku, kas uzņemas atbildību par savu rīcību. Tas man liekas ir liels retums, jo tas taču prasa nenormālu piepūli, sevi tik tālu attīstīt, kad spēj nevienu nevainot savās problēmās un saskatīt kā tu pats ar savu rīcību esi savi novedis tur, kur atrodies. Īsāk sakot, cilvēks -zelts.

Sassy14  Reliģijas un partijas ir vājajiem baralopiem, kuri vieni paši nespēj pastāvēt. Tādām personībām OBLIGĀTI ir vajadzīgs kaut kāds dievs - Staļins, Hitlers, Kristus, Buda, komunisms, bargs un bagāts vīrs, valdonīga sieva.... :D .... utt. Jo vieni viņi nevar.

Hiranja  Visi ir ticīgie - atver actiņas! Tikai ticības ir dažādas. Viens tic Jēzum, cits liktenim, vēl cits zinātnei, bet cits naudai un priekšniecībai :)

jurks  Liktenim, noteikti, visi tic! Jo ir tikkai daži cilvēki, kuriem ir izdevies izvairīties no tā! Lai kādus ceļus mēs staigātu, mūsu galapunkts ir visiem viens! Viss cits ir sīkumi, putekļi!

sintijaj  Es nezināju ka ir tādi portāli ticīgajiem kur var iepazīties! Paldies par padomu!

estepat  Man dzīves laikā Dievs tik vienu reizi (telepātiski- apziņā) ir devis septiņus vārdus(TU ESI. KO TAD TU GRIBĒJI NOPELNĪT(PATS:)? Es sajutu Viņa Patieso Mīlestību, Rūpes, un sapratu, ka tam neloģiskajam, pielūgsmi un slavināšanu- no saviem iebiedētajiem radījumiem- pieprasošajam, periodisku dusmu lēkmju piemeklētajam bībeles ´dievam´ ar patieso Dievu ir tikpat daudz kopīga, cik daudz kopīga ir dusmīgai, ambiciozas lepnības pārņemtai slepkavai ar To, kurš Mīl bez nosacījumiem- ka viņš jāmīl tā, ka jābūt gatavam pat savam dēlam rīkli pārgriezt- kā to pieprasīja:(savdabīgi pajokojot:) bībeles ´dievs´. Ja tāds būtu Dievs- iedomīgs, varas un slavas kārs dusmu lēkmju slepkava, kurš kā bībeles ´dievs´- sola piecelt no miroņiem arī tos, kurus ellē grillēs&spīdzinās mūžīgi- tad negatīvais ´dieva´ pretinieka tēls tajā grāmatā ir absolūti pilnīgi lieks...;)

Postremo  cilveeki tic labajam, un tas ir pats veertigaakais, ja taa padomaa. Un nav svairigi vai iet bazniicaa, seno inku sveetvietaa, vai pats sev tic. Religgijas, kas ir vairak izplatiitas, biezzivien vissu tikai sabojaa :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu