Kā var atņemt sev dzīvību dēļ nelaimīgas mīlestības?

Daudzi ir pārdzīvojuši lielākas vai mazākas šķiršanās sāpes.Kad esi nodots un pamests tā sajūta ir nepanesami smaga,ka pat vietu sev grūti atrast un kaut kā savākties,bet laiks iet un viss pamazām pāriet un dzīvojam vien tālāk.Bet kā ir jāsāp lai cilvēks vairs neredzētu jēgu dzīvot bez tā otra un izšķiras sev atņemt dzīvību.Tad tā tiešām ir bijusi tik stipra mīlestība kas pamudina uz tādu neatgriezenisku soli vai tomēr viņš jau iesākumā ir bijis psihiski nestabils.Kas tādos brīžos darās cilvēka prātā?Viņš negrib vnk vairāk mocīties vai tomēr iespītēt tam kas viņu pametis lai to moka sirdsapziņa visu mūžu?Lai cik būtu stipra tā mīlestība vai tad par viņu ir vērts atdot pašu dārgāko-SAVU DZĪVĪBU?!!!

Gizondta  Cit.: Kad esi nodots un pamests tā sajūta ir nepanesami smaga,ka pat vietu sev grūti atrast un kaut kā savākties,bet laiks iet un viss pamazām pāriet un dzīvojam vien tālāk.

Te arī tas ir - ja nav spēka sagaidīt to laiku, kad pāries, bet cilvēks ļaujas vājumam. Ja lēmums tiek pieņemts par ātru, jo cilvēks nezina, ka vienmēr var būt vēl ļaunāk... Sāpēs cilvēks ir vājš.

PatiesibasKalns  Kā tu tiec galā ar sāpēm parāda to vai esi stiprs vai vājš.
Mums visiem ir sūdi dzīvē tādēļ jau nevajag mirt, tāda vienkārši ir dzīve.
Nu ja tie egoisti domā ka viņi ir tik īpaši ka rītdiena bez viņiem nepienāks tad, lai karas mani pēc.

fargo  ka te lasmina mineja, atriebiba. jutas, merkis nesavienijams ar milestibu. bet gadijumi ir dazadi. tik dazadi. esmu piedzivojis nu jau piecas pasnavibas. tas visas bija del bezizejas. sakot no jauna zenz lidz vientulam onkam. ta ir ar problemam, tas krajas, cilveks kada bridi vairs ne tikai neredz risiniso izeju, bet pat ikdiena klust par smacejosu bedri. tapec, tapec ir jaludz palidziba. citadt, ko autors grib ar so temu? pasumeties? paspardisim tos, kuru vairs nav?
dzivajiem, IR jamegina iziet uz kontaktu ar apkartejiem, lai tiesi ta pat zinu, ka kads meginaja un neka bez izsmiekla par atbildi nebija. kada tur palidziga roka vai balss...

elis  bumpastiks. kad tiks pubilcēts tavs romāns? Liekas jau esi ticis līdz kulminācijai , pēc anālā sex pamet un ....traģēdija , vai tomēr būs laimīgas beigas

LaskovijMerzavec  Par citiem nezinu, bet man noteikti ir motivācija savākties un atrast vēl foršāku sievieti...

adamsone  Nav runa par to, stipra vai vāja mīlestība, bet kā cilvēks reaģē. Itin labi saprotu, ka tā tas var būt. Širmis aizbrauc un nekas cits pasaulē nepastāv kā vien nepanesamas sirdssāpes. Nu tāds tas cilvēks ir, blakus esošie elpojošie organismi parasti nesaprot, ko tādu nieku dēļ var pārdzīvot, sak, liela muiža, atradīs citu.Un tad nu brīnās...
Mazāk skaidrs ir par bezizeju, kas nav saistīta ar mīlestību. Pieņemu,ka tās ir tik lielas neveiksmes, ka cilvēks zaudē spriestspēju un izeju vairs nav spējīgs meklēt. Traki, ja tad nav neviena blakus.

Klarine  Nelaimīga mīlestība ir kaut kas šausmīgs, tā asociējas ar kaisles satracinātu neprātu, ar kaut kādu mokpilnu apsēstību, kas var ievest cilvēku tikai postā un , līdz ar to, kaut kādā brīdī likt maksāt augstāko cenu par šo neprātu - dzīvības cenu. Recepte pret šādām kaislībām nav dota - tās ir , bija un būs jebkura cilvēka dzīvē. Mēs neviens neesam no tām pasargāti. Varu dot tikai vienu padomu - Tu noslēdz vienošanos pats ar sevi un izturi, tikai, lūdzu, šo vienu vakaru, tad nāk nākamā diena - tikai šo dienu utt. Kaut kas līdzīgs anonīmajiem alkoholiķiem vai narkotiku lietotājiem. Saņemies, izturi un pacieties! Raibs metas gar acīm, kuņģis iet otrādi un piecelties no rīta ir neiespējami. Tikai šo brīdi, izturi, izturi, izturi.
Izturēju.

Rondijs  Kā jau parasti, problēma ir galvā.. pie kaut kā tāda var novest tikai neveselīga attieksme pret attiecībām un dzīvi kopumā.

spradzite1984  Gadiijums kad viirietis sievu tiktaal nozombeeja psihologgiski terorizeejot un nedodot vinnai mieru-pat tad kad sieviete bez nekaa aizgaaja no vinna-pannemot liidzi tik to kas muguraa;Vinna uzsaaka visu no nulles-( darba zinnaa, dziivesvietas-bez jauna viiriessa)-viena/bet vecis tik briidii kad apzinna iesleedzaas-ka prom ir(gadiem pazemoja un dzina prom)-tiranizeeja, tiranizeeja-sieviete saaka lietot miega zales un antidepresantus-un....cik nu man ir info patiesa-peec viena terorakta-ieseedaas massiinaa un ietriecaas kokaa; Aiz labas un rimtas- mieriigas dziives-neviens ssaadu leemumu bumbasstjik nepiennem;

ne_meklejumos  Nav vērts, bet tie kas sev padara galu, droši vien domāja citādāk. Ne jau tikai dēļ mīlestības, cilvēki atņem sev dzīvību dažādu muļķību dēļ. Manā skatījumā, tie ir vāja rakstura īpatņi, kam nav spēja loģiski novērtēt situāciju un pietrūkst drosmes meklēt palīdzību. Diemžēl, tikai viņi varētu atbildēt, kāpēc necīnījās par sevi.

Geisha  Sen senos laikos izlasīju. Tam kuru pameta ļoti gribās atriebties tam kurš pameta. Vai ne? Atriebties vajag. Tieši tā vajag.
Un tas ir ļoti vienkārši. Esi laimīgs. Un viss. Vienkārši esi laimīgs. Vai tad grūti būt laimīgam? Pamēģini. Tas nav grūti, bet dabīgi.

Katema  Nepiekrītu Sassy14, kad palīdzības klubi, kopienas nepalīdz un kā vēl palīdz! Atbildot uz jautājumu, saka, ka aklais nesaprotot kāpēc abu kāju zaudētājs pakārās un tāpat arī otrādi!

Sassy14  to Katema:
REĀLI piemēri dzīves
piemērs nr 1. Ielu zēns, kurš sāka pīpēt 5 gadu vecumā un dzert 9 gadu vecumā. Viņa māte - vientuļā māte, mākslas skolas absolvente, kura strādāja par ceļamkrāna vadītāju :D :D un sāka dzert, kad dēla tēvs viņu pameta citas dēļ. Tik bezdievīgi sāka dzert, ka zēns auga savvaļā, izglītībā tālāk par 6,5 klasēm netika... un praktiski dzīvoja uz ielas, jo mātei mājās (1 istabas dzīvoklī) bija katru dienu dzeršana, kaudzēm krievu ķuremščiku un visi mūžam pillā, ēst ne grama, gulēt vai atpūsties, vai mājas darbus pildīt neiespējami. Tad, drusku pēc 20. dzīves gada, «ubaga zēns» satika Princesi uz Zirņa no bagātas ģimenes. :D No sākuma bija dikten skaisti. Ubaga zēns atmeta dzeršanu ar AA palīdzību, skraidīja pa visādiem psiholoģiskiem pašpalīdzības kursiem, kurus žēlīgi apmaksāja Princeses vecāki... iekārtojās darbā kādam tur bagātam vecim par personīgo šoferi... sāka pelnīt, bija skaidrā, savu māti pat uz ielas nesveicināja, Princeses vecākus sauca par saviem... - tā apmēram 4 gadus - un tad Princese aizmuka pie cita vīrieša. Tajā pašā dienā «ubaga zēna» kāršu namiņš sabruka, atsāka dzert kā dzēris, dzer vēl joprojām, ir pat bijis spundēts uz piespiedu ārstēšanos, uz šodienu ir šizofrēniķis un sabiedrībai bīstams, un gauži vientuļš. Dzīvo pusi laika kopā ar savu pāragri novecojušo un prātu izkūkojušo māti nožēlojamā ķēķistabā, pusi laika sociālajā patversmē ar 4 istabas biedriem. «Zēnam» gandrīz 40, un visas iespējamās un neiespējamās sievietes viņš ar savu dullo uzvedību sen no savas dzīves aizbaidījis. TAS ir tieši tas gadījums - un par dzeršanas iemeslu, protams, viņaprāt ir nelaimīga mīlestība, kad sapņu princese, kuras vietā viņš mazgāja traukus, kurai palīdzēja mācībās un kuru nēsāja uz rokam, vienkārši aizlaidās... AA??!! Nu nepalīdzēja. Tikai uz laiku...

Katema  Zinu daudzus ļoti pozitīvus piemērus un arī negatīvus! Sāksim ar to, ka nevaram ielīst otrā cilvēkā un reizēm arī pat "bagātie" raud! Ar to es gribu pateikt, ka karts cilvēks ir individuāls, vienam ir spēks nest savu "mugursomu", citam ne! Zinu, ka apkārtējie cilvēki var palīdzēt dažiem, bet ja nav kas to dara, tad ir kā ir!

av2  pirmkaart, momentaa jaaizmet taadi termini, kaa " saapees vissu muuzzu" utt Nekas nesaap vissu muuzzu. Jaa, iesmeldzaas pa briidim , bet laiks sadziedee lauztaas sirdis. Ja cilveekam ir ssvaki ar looggisko domaassanu, nu tad ......pats vainiigs.

magnija  ir kas tāds neizskaidrojams, kas mums liek sevī bloķēt pozitīvās domas un ticību iznākumam ar pozitīvu gala rezultātu. citi to sauc par depresiju, nervu sabrukumu utt. Arī es esmu bijusi šādā gara stāvoklī(depresīvā ar noslieci redzēt visu drūmās krāsās), bet kaut kā tā apskaidrība nāca un es sapratu, ka neviens man nevar palīdzēt, to varu tikai es pati. Kad atrodies šādā stāvoklī un tu klausies ko citi tev mēģina iestāstīt - tu īstenībā viņus nemaz nedzirdi, gribas rupju atteikt-ej tak vienreiz d...st, ko piesienieties, skatieties savu dzīvi, man ir tiesības manu dzīvi dzīvot tā kā es to gribu.... utt... nav ieteikumu šiem cilvēkiem nekādu, psihologi, grupas uc uzspiestā palīdzība nedarbojas,,, ja pats netiek galā, varbūt vkārši jāļauj viņam iet savu ceļu.

Sassy14  Nu labi, pa daļai pozitīvais piemērs arī, nr 2 tātad.
Kur palīdzēja viena vizīte pie daktera, kurš pasacīja bijušajai profesionālajai velosportistei - «kundze, ja Jūs neapstāsities, ir atlikušas vēl pāris nedēļas, un tā vēl ir optimistiska prognoze». :D Kundze, kā par brīnumu, apstājās, un brīnums tas bija liels. Kundze bija dzērusi 20 gadus no vietas apmēram litru šņabja dienā vai bišķi vairāk, tajā pašā laikā pīpējot vienu cigareti pēc otras. Tajā pašā laikā kundze, vienalga cik piedzērusies, vienmēr bija lieliska un inteliģenta sarunu biedrene, nekad neauroja, nekāvās, nevēma un nemīza nevietā, neskandalēja, histēriski neraudāja un nesmējās, kā parasti tādas ierindas dzērājas dara. Varbūt vienīgi gausāk runāja, bet gauži sakarīgi un loģiski. Kundzei ir padsmitgadīga meita, kura jau ilgus gadus dzīvo pie bagātā un despotiskā tētiņa un ar māti kontaktā nav. Par ko kundze ļoti skumst, bet neko padarīt nevar.
Tātad, šī sieviete arī apmeklēja savā laikā AA, kurš nekādu iespaidu neatstāja, viņa turpināja dzert vēl 10 gadus pēc AA. Tātad, arī šajā gadījumā šī vienība nelīdzēja, bet, kad dakteris pasacīja, ka aknas ir praktiski beigtas un dzīvot palicis pavisam nedaudz.... kundze saņēmās un ir skaidrā jau pusotru gadu. Sakārtoja savu dārzu, iestādīja smalkas rozes, paņēma no dzīvnieku patversmes kucēnu, uzaudzinaja un izdresēja, iztīŗīja māju, izsvieda visas tukšās pudeles... - un vēl joprojam ir jauka un inteliģenta sarunu biedrene.
Bet AA jau 2:0 dzērāju, nevis organizācijas labā. :D

AveneSarkana  ja par kodiem, tad, manuprāt, ja bērnībā iesakņojas pārliecība, ka pats ir slikts un pasaule ir slikta, tad ir maz izvēļu - vai nu atkarība/līdzatkarība, vai aiziešana no dzīves. vai brīnums. Brīnums dažkārt atgadās AA, kur cilvēks pamazām piedzīvo, ka gan viņš pats ir OK, gan arī pasaule ir tīri tā neko. Dažiem izdodas vienu atkarību nomainīt pret citu, mazāk kaitīgu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu