Kam vispār ir vajadzīgas tās attiecības?

Var jau labi dzīvot arī bez attiecībām.Pievērsties sabiedriskām aktivitātēm,darbs,kolēģi,draugi,tad jau it kā pavisam vientuļš neesi.Ja vajag seksu ar nav problēmu dabūt par maksu vai sarunāt ar tādu pašu kam vajag tikai seksu.Toties galva nesāp ka kāds varētu nodot vai piekrāpt,nav kādam jāpielāgojas,var dzīvot kā grib un ja vēl iepriekšējā pieredze liecina ka no attiecībām ir daudz problēmu.Tad tomēr kāpēc mums viņas vajag?Kāpēc gribam viņas veidot?Kāpēc gribam mesties tajā ugunī kas var sāpīgi apsvilināt atkal un atkal?

ne_meklejumos  Negribu attiecības, bet gribu mīlēt, vēlreiz to sajūtu izbaudīt. Būt tuvu ugunim, bet neapdegt, paļauties un nebaidīties.
Pirmā mīlestība(attiecības) man atstāja bērnus un nu jau mazbērnus, daudz jauku atmiņu un arī bēdu, bet tas bija to vērts.

klava4  Mīlestība ir Debesu dāvana. Citi nemaz nezin, kas tas ir. Tā nenosaka ,ne laiku,ne vietu. Tā atnāk klusi un negaidīti. Esmu runājusi ar daudziem cilvēkiem par šo tēmu. Viņi nekad nav mīlejuši, bet dzīvo kopā daudzus gadus. Man šo cilvēku žēl..patiesi žēl..Bet, tā ir viņu dzīve ne manējā.

elis  Ateicības vai saskarsme ar līdzcilvēkiem ir darbs ar savu egocentrismu,
Jo labāk cilvēki ar tevi jūtas jo labākas ir attiecības,
Ja esi pārāk egocentrisks, tad cilvēki no tevis izvairīsies, un nebūs ne atiecības ne ari naudas , jo neviens nevēlēsies ar tevi sadarboties.

Un tad lai savu egocentrismu attaisnotu mēģini sev iestāstīt ka attiecības nemaz nevajag, un naudas nav jo vienkārši nepaveicās loterijā.
Ir tāds teiciens....
Kas grib ko sasniegt vienmēr atrod iespēju , kas grib slinkot , tas vienmēr atrod attaisnojumju

Torpedo  Cilvēki ir vientuļas salas, kas dreifē pa okeānu. Brīžam tās sanes kopā strume un tās sapārojas, tad atkal aizpeld katra uz savu pusi. Tas ir dabiski, jo dzīvē kā tāda ir skarba. Tie uķji-puķji, ko te sievietes apraksta - tās ir tikai viņu fantāzijas par tēmu un viens no viņu hobijiem, tāpatās kā puķīšus audzēšana. Vīriešiem par to nav nekādas daļas un ir garlaicīgi. Bet viņas tik sapņo par būtībā zemtupeļniekiem, kas priekā sasitīs plaukstas, kad viņa liks viskaut ko darīt un zāģēs un teiks "mēs" to izdomājām, "mēs" abi to gribējām. Ja tā tīri loģiski pieiet tēmai, tad daudz labāk ilgtermiņā sadzīvos divi suņi (bez seksa) , t.i., divi vīrieši vai sievieši, nekā suns ar kaki

piladzoga  Torpedo 16:14
Ļoti greizs :D viedoklis jo ...labākie dārznieki ir vīrieši bet :D zemtupeļnieki normālām sievietēm neinteresē.

Sanntana  Ne_meklejumos, paldies par tik precizo viedokli. Ja patiesi ir mīlēts tad zin kādas izjūtas pavada, arī atmiņas silda. Tas ugunskurs nekad neizdziest.

Linduce  Un kur paliek kopā būšanas prieks? Pliks sekss bez jūtām..ja "kurpe spiež" tad var arī tā. Taču es dodu priekšroku sirsnīgām un mīļām attiecībām, kopā būšanai un kopējām interesēm. Tad arī sekss ar sirdij tuvu cilvēku būs daudz labāks un atvērtāks, būs prieks vienam par otra klātbūtni. Te ir jācitē Rainis : " Gūt var ņemot, gūt var dodot, dodot gūtais neatņemams". Ja baidīsies no pilnvērtīgām attiecībām, tad dzīve tāda pliekana un bez garšas sanāks.

Vanesa15  Dārzeņiem nav vajadzīgas attiecības. Cilvēks pa īstam var attīstīties tikai pārī - ņemot un dodot.
Un jūs ko, tiešām tiem stulbo jautājumu uzdevējiem nepatīk aizmigt mīļotā/ās apskāvienos?

coldlands  Nepatik gan, notirpst roka.

Ananda_A  Pa lielam ciešanas rodas no tā, ka cilvēks piedēvē partnerim neesošas īpašības vai gaida no viņa to, ko tas nemaz nav negribējis dot.

Cieš tie, kas ir ņēmēji, patērētāji pēc būtības un tas donors, no kura gaida, ka tas(tā)apmierinās ņēmēja visas vajadzības... nav apmierinājis viņu nerimdināmo rijību. Kā fizisko, tā emocionālo.

Ja ir līdzvērtīgas attiecības, nav vajadzības šķirties. Parasti projām aiziet donors un tad nu palicējs gaudo un čīkst. Ne cietējs tāds ir, bet visbiežāk parazīts, kas bija ērti iekārtojies uz donora kakla.

Grūti viņam ir nenoliedzami, jo ne jaunu partneri viņš meklē, bet kādu ko izmantot savām ērtībām. Meklē jaunu objektu, uz kā kakla iekārtoties. Dzimumam nav nozīmes.

Mefistofelis  "Mūžīgi sievišķais augšup mūs ceļ".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu