Kā var gribēt to kas ir smirdējis?Pretīgi tak!!!

Palasiju to smirdīgo kāju diskusiju,kā tur ir kas spriedelē ka nav jau tik traki.Vajag aizsūtīt uz vannas istabu lai nomazgā tās vietas kas smird un kad nesmirdēs var turpināt romantikoties.Es pati gan vairs nevarētu neko turpināt,jo nekas "neceltos" vairs uz to kam kaut kas ir smirdējis lai cik viņš pec tam būtu ziepju ūdeņos izmērcēts un iesmaržināts.Vai tiešām sajūtot pretīgas smakas no tā otra varat vēl kaut ko turpināt tad kad tas ir nomazgājies?Vai tad visa patika un gribēšana nav jau iznīcināta?

alvis25  Man arī nepatīt sasvīdušas kājas . Bet tai pašā laikā nepatīk arī mākslīgās smaržas un arī citas tādas lietiņas . Kad teicu ka riebj smaržas atnāca uz randiņu sasmaržojusies . Kā tas saucas ? Nepatīk arī smēķējušas sievietes , bet manā klātbūtnē smēķēja ? Ja negribēja tikties tā vajadzēja arī pateikt . Mēs taču esam pieauguši cilvēciņi .

Tinte  Ne velti mēs sev pāri izvēlamies pēc ķermeņa smaržas. Neapzināti. Instinktu līmenī.
"Svešinieka" sviedri vienmēr "smirdēs", bet mums derīgais - patīkami smaržos arī sasvīdis.
Tas, protams, neattiecas uz netīrības aromātu. Tā jau cita õpera, un nevienam nevajag netīreļus.

makinlijs72  sviedru smaka neuztrauc. ar sēnītēm un smirdīgām baktērijām gan katram ir jācenšas max efektīvi tikt galā , jo tur reti kurš var būt iecietīgs.

furnitura  Sāciet tak smēķēt un smakas būs paciešamas!

av2  nu nav viegli ne policijai, ne uzgunsdzeeseejiem , ne aatrajai paliidizibai, sanitariem, kopeejiem utt tas ir fakts. Bet vinni ar laiku uzaudzee tik biezu aadu, ka maz neizliksies. Un ir cimdi, uzliek masku uz sejas, deguna, straadaa. Tas ir darbs. Un ari tajaa darbaa ir gandariijums, ka esi izglaabis, paliidzeejis utt.
Es pats esmu no laukiem, riktiigas farm , esmu uzaudzis ar smakaam no kuts, un smarzzaam no daarza , un man, pa lielam , ne silts, ne auksts, jo domaaju ar galvu, nevis izstieptu, maakonnos iestuteetu degunu.
Un veel, nestaados priekssaa taadu "zoliidu kungu" randinnaa ar...cauraam zekkeem....:))) Blefs. Te jau mineeja, ja cilveeks ir zoliids, tad tomeer pilniiigi vissaa.

altalilija  ir bijusi kāju sēnīte vienam radiniekam. turīgs cilvēks, pat ļoti kārtīgs. bet cīņa ar to sēni bija ilga. to nevar vienā dienā pieveikt. pat visus apavus nācās nomainīt. pieņemu, ka sākumā pat var nesaprast, ka tā ir slimība un domāt, ka pietiks vienkārši ar nomazgāšanos un tīrām zeķēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu