Kā mainīt savu attieksmi ar cilvēkiem

Kā mainīt savu attieksmi un uzskatus ar cilvēkiem, un vai tas vispār ir reāli.Kā Jūs domājat

DZONIS_UN_SISKAPISKA  Leopardine, kaa reiz, taisniibu saka...taada vinja ir....Sabiedriiba! Vienmer buus nelabveelji..vienmer buus skaugji! Ar varu nevienu neizmainiisi....,un taa ir vinju Izveele,,.skaust..vai labaak sakaartot savu personiigo dziivi!!
Diemzheel, daudzi izveelas Pirmo!! Nez,..varbuut taa ir vieglaak(?)...tikai..tie cilveeki vienmeer buus, tur, kur vinji ir patreiz...iigni, neapmierinaati,.kashkjiigi...,jo domaa, ka viss no CITIEM atkariigs!!

shining  kristine (22:53) mēgināt visiem izpatikt, nozīmē kļūt par vējrādi, bez savas domas un satura. nekļūstiet tāda, ņergu jau tāpat ir pilna pasaule!! attieksmi nomainīt palīdzēs sevis iepazīšana, nemelošana sev, paralēli - līdzīgā ieraudzīšana apkārtējos.. nāks atskārsme par indivīda un sabiedrības. mijiedarbi un kā tas ietekmē jūs pašu.. un tad arī vairs šāda vienkārša atbilde uz sarežģītu jautājumu nebūs jāprasa, būs pašai padoms. iepazīstiet sevi, un to var paātrināt būšana attiecībās ar līdzīgu vai pieredzējušāku dzīvesbiedru.
pacietību, izdošanos!

marselis  var mainit!
seit drizak butu jauzdot jautajums pasam sev,kas ir attieksme
un ko veletos no tas,ka veletos, lai arpasaule attiektos pret mani!
Ja bus velesanas ,tad pa solim viss mainisies!

Ir tads labs nodrillets teiciens -,neattiecies pret citu ta,ka neveletos ,lai cits atttiektos pret tevi!

rudzupke  Pieņem cilvēkus,kādi viņi ir un nekas tev nebūs jāmaina.

elis  nevar attieksmi savu mainīt
Var tikai to izrādīt vai arī iemācīties neizrādīt.
citu attieksmi var mainīt pret sevi
Pamēģini visiem aizdot pa kādi 100 eiriki. pret tevi attieksme izmainīsies ,
kad prasīsi adot atkal attieksme pret tevi mainīsies.

jadore  Izprotot sevi (pēc būtības) mainās attieksme pret citiem. Cilvēki funkcionē līdzīgi.

jurks  Mihalkovam ir pat taada pricha par niilzirgu, kursh gleznoja un gribot iztapt draugiem- zilonim, cuukai un tt. vinjsh iekljaava savaa maakslasdarbaa draugu ieteikumus, un kas tur rezultaataa sanaaca- mees jau nojausham! katram no mums ir unikaals un iipash raksturs un pasaules uztvere, ko Dievs ir devis!!! bet to ir ljoti gruuti sevii sajust un pienaaciigi noveerteet, jo nomaacoshu iespaidu.izdara pasaule, bailes buut atshkjiriigam no vairuma, domaat savaadaak kaa citi! vienkaarshaak un omuliigaak ir buut vairuma pulkaa un izdabaa tam! tomeer ir arii taadi, kas ieklausas Dieva ieceree, un atklaaj sevi no jauna!!!

Who  attieksmi PRET cilvēkiem
protams, ka var mainīt, ja maina attieksmi pret sevi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu