Iepazīties Oho, vai naktsklubā?

Kur ir lielākas iespējas iepazīties nopietnām attiecībām?

bumpastiks  Iespējas var būt visur pat veikalā maizi pērkot kā teica Torpedo.Vajag tik saskatīt.

Torpedo  Emma45, nu, a ko tu? Kāpēc pati neizrādīji iniciatīvu? Tagad zaudēji esat jūs abi, nevis tikai viņš viens. Vīrietim nebūt nav vieglāk kā tev pirmajam uzrunāt. Nevajag grūtāko novelt uz citu pleciem. Nekas no gaisa nekrīt, būs tikai tas, ko tu PATI izdarīsi

Rondijs  Oho arī ir sava specifiska publika, tieši tāpat kā ir sava specifika naktskluba publikai. Ne visi reģistrējas Oho un ne visi apmeklē naktsklubu. Es runāju par to, ka dažāda rakstura iestādes vai vietas piesaista noteikta tipa cilvēkus. Ir mazas cerības naktsklubā satikt inteliģentu vai ļoti pieklājīgu sievieti, toties tādu, kas lielāko uzsvaru liek uz savu izskatu, gan. Protams, vienmēr VAR gadīties satikt dažāda tipa cilvēkus jebkur, bet tas būs vairāk kā izņēmums. Tāpēc es iesaku, noskaidrot kāda tipa cilvēku tu meklē, tad padomāt, kur šādi cilvēki apgrozās un tur viņus arī meklēt. Piemēram, man patīk sievietes kas ir maigas un iejūtīgas pret bērniem.. un ja es meklētu sev sievieti, es noteikti meklētu viņas bērnudārzā vai bērnu ārsta kabinetos :)

sangukuLV  Sheit nu tiesham nav ta vieta kur var iepazities! Lielakas izredzes ir kluba,bet tur atkal veja slotas liela klasta.

Edgars37  Iepazities var gan te, gan naktsklubos. Tik ir cita lieta, ja tev nav ko piedavat pasam un esi tukss, ka barankas vidus, tad nesanaks nekur, ne nopietnam, ne nenopietnam attiecibam;)!!!

Qwerty2323  Esmu gadu pāris gadus oho ik pa brīžiem ienācis un iepazīties ir ļoti grūti vecumā zem 25...
Tā pat ar klubiem esmu dzīvojies pa klubiem pāris gadus no tā visa nevienas nopietnas attiecības nesanāca... Tikai izklaidēju beta veču draudzenes pēc pilnas programmas un satiku pāris meitenes ar kurām viss ātri beidzās.
Daudz labāk iesaku kādus deju kursus, intrešu grupas, to masu randiņošanu ko reklamē netā...

ILoveLesbians  Abi varianti skan ne pārāk. Iepazīties oho, manuprāt, būtu diezgan neiespējami. Naktsklubos parasti ar ne tie labākie cilvēki.

multi  Ar naktsklubiem nav tik traki, ir jau arī pieklājīgi naktsklubi, kur pulcējas visai pieklājīga publika. Viss ir iespējams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu