Kas ir tas..ko vēlas jūs sievietes.Ko sagaidat kopdzīves laikā?

Vai jūs pašas zināt? Ko īsti vēlaties no vīrieša? Kādam viņam jābūt?

Vanesa15  Emocionālā drošība. Mīlēta un vienīgā.
Pārējais viss ir pieslīpējams, runājams un pastiepjams.

Geisha  Kad pašķīros ar vīru (kaut kur toreiz bija 32 gadi) sākās meklēšanas periods. Tā nu sagadījās, ka aizdambējās vannai kanalizācijas caurule. Oi, oi, oi ko nu tikai nedzirdēju no potenciālajiem kandidātiem kad lūdzu iztīrīt to sasodīto cauruli. Vo, bļin, kā na haļavu nodrāzties tā rindā stāv, bet kad cauruli vajag iztīrīt tā pasūta nu dikti tālu. Jocīgākai ir tas, ka principā nekas jau nav mainījies. Labi, caurule jau sen kā iztīrīta. Varbūt kāds nažus varētu uzasināt?

Geisha  Kā Tu doma atbalsts? Kā tāda stute vai? Vai tad tādas lietas kā tehnika, santehnika, auto, elektro lietas nav vairāk domātas vīrieša prātam un rokām? Es kā sieviete labāk saprotu un pieprotu pogu piešūt, zupu savārīt, bikses salāpīt, uz slotas palidot. Vai tad vīrietis nemeklē sievietē saimnieci virtuvē, karalieni uz ielas un ...? Sieviete meklē to plato plecu uz kura saldi padusēt un azotē pasildīties.

Edgars37  16:29
...vot sitas ir interesanti;D!!! Kas ir Atbalsts Istaja Bridi;D??? Bet, ja prieks caurules iztirisanas ir jasauc dienests, tad tads virietis ir tikpat verts, ka sieviete, kurai, lai uzvaritu zupu, ari nepieciesams dienests;D ..jeb tadu tomer negribas, vai ne;D???

magnija  domāju, ka vairums sieviešu grib materiāli un emocionāli stabilus vīriešus, kā arī vīriešus kuri ir spējīgi pieņemt lēmumus un būt atbildīgi par pieņemtajiem lēmumiem.

likky666  Jābūt raksturā līdzīgam man, bet tomēr biku savādākam - tā, lai kopā interesanti un visādas lietas var kopā sadarīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu