Attiecības, kad viens "izaug" bet otrs paliek uz vietas.

Attiecības, kad viens izaug bet otrs paliek uz vietas.Kāda ir jūsu pieredze, kad attiecībās divi cilvēki "pāraug" viens otru. Kad viens paliek uz vietas brieduma ziņā, bet otrs attīstās tālāk. Kas ir bijis tam par iemeslu? Kā esat to atrisinājuši?

Geisha  galvenais, ka kniebjas labi.

Liigucis  Ak mana mīļā, Tu lec uz augšu,

Es vientuļš lejā te palikšu...

Par to arī dzejnieki raksta.:)

magnija  varbūt vajag kkā motivēt otru pusīti pavilkties līdzi...

shining  visupirms jau jāsaprot, vai otrs vēlas un spēj panākt līderi. vilkt aiz matiem iz meža kādu ārā būtu nevajadzīga laika un enerģijas šķiešana. citādi, tādēļ jau cilvēki saietās nopietnās attiecībās, lai sevi sev atklātu un viens otram palīdzētu.
ir manīti pāri, kas nešķiras, bet dzīvo paralēlas dzīves, katrs savā brieduma realitātē. pieļauju domu, ka spēja otru akceptēt citā līmenī arī ir sava brieduma skola. cita lieta, vai visiem tas ir pieņemami..

Ingucits  Karma. Dotajā brīdī,pie tādām domām, nav variantu.
Bet, ja kas, ja nu izlem aiziet, nav teikts, ka pēc gadiem cilvēks paliek uz vietas. Varbūt šķiršanās būs viņam par iemeslu attīstībai. Vai nu arī Tev - izpratnei.

bratka  Tās ir gluži normālas attiecības, iedomājies, ja abi ir gudrie, tad pat kniebiena nebūtu!

keksene66  Šķirties !!!!????? Nu , protams, to var darīt, ja apzinies, ka tas cilvēks nav tavs, bet , varbūt, veicināt tā otra cilvēka izaugsmi, jo , iespējams, viņa ir tā pelēkā pele, kas sēž mājās un rūpējās par bērniem un vīra vakariņām, noliedzot sevi.

Sassy14  Vaicājums ir bišķi nepareizi nostādīts. :)
Tā jau parasti nemēdz būt, ka cilvēks VISPĀR neattīstas, stāv uz vietas kā iebalzamēts. Tikai mēdz būt, ka... viens pabeidz augstu skolu ārzemēs, otrs braukā vēl joprojām ar traktoriņu un ieķer pa graķītim... bet noveco jau abi, un prātā pieņemas arī. Tikai - kādā prātā, un kādā veidā? Un kad jaunībā pavadītie skaistie vakari un jaukie sapņi vienam par otru paliek nenozīmīgi pelēkās ikdienas fonā?
Visbiežāk jau tā notiek ar agrā jaunībā kopā saskrējušiem pāriem.
Bet pēc šī tēmas uzstādījuma varētu padomāt, it kā «briedums» un «attīstība» ir kaut kas absolūts un tikai vienā vienīgajā veidā iedomājams. Bet tā tak nav. Nu, pēc mana piemēra, tā augsti skolotā persona attīstīja tikai savu intelektuālo pusi, bet piemirsa vienkāršas mājasmātes darbus. Tas tips uz traktora, lai gan jaunībā rakstīja dzeju un lasīja priekšā šodien augsti skolotajai daiļavai, tālāk par pamatskolu mācīties neaizgāja, lai gan daudzi ieteica... jo mājās bija veci un slimi vecāki, kuri bija jāuztur ar godīgu un smagu darbu. Nu, un daiļava arī gribēja rozes, šokolādi, ceļojumu uz Mēnesi (nu labi, tas izpalika...) ... Viņi vienkārši attīstījās dažādos virzienos, nevis tā, ka viens tik nobrieda un kļuva gauži gudrs, otrs aizgāja ziemas miegā.... :D

Muktiana  Cilvēkiem pietrūkst mīlestības. Ja partneris ir tendēts "vajag man" virzienā, tad mīlestības apmaiņa izpaliek. Bet arī viens var sākt "dot" mīlestību " - ar attieksmi, uzmanību, ēdienu, labiem vārdiem. Patiesibā cilvēkiem nevajag augsti intelektuālus partnerus, drīzāk- mīlestības enerģiju. Atgriezenisko saiti var izveidot, ja sāk kalpot vienā virzienā. Ne vienmēr tas ir viegli vai varbūt pat iespējami, bet stāsta, ka šādā veidā daudzas atšķirības varot atrisināt. Problēma rodas tad, ja vektors ir pavērsts "man vajag" virzienā. Bet, ja jautājums tiek vērsts "ko tev vajadzētu?" - tad nesaskaņas var arī pāriet. Protams, labu vai normālu (kaut arī nepietiekami attīstītu) partneri var arī nenovērtēt. Lai pamēģina atrast labāku! Egoisti parasti neko labāku neatrod. Un lielu egoistu var būt liels izaicinājums apmierināt.

Torpedo  Tam, kas jūtas "garīgi pāraudzis" partneri, visbiežāk ir vnk kādas psiholoģiskas problēmas un kkas rādās, un nekādu citu partneri viņš/-a vairs vispār nedabūs

Gizondta  Man gan šķiet, ka tad, kad attiecības patiešām ir sevi izsmēlušas, sākas nesaskaņas un neuzticība, tad "ak, mēs augam katrs savā virzienā" ir labi noformulēts aizbildinājums, lai civilizēti izšķirtos. Daudz grūtāk ir atzīties, ka man var kaut kas apnikt tik tālu, ka vairs pat negribas neko pasākt, lai salabotu, un jāmeklē kaut kas cits. Dažādu iemeslu pēc - vai nu tiešām par agru sagājuši kopā, vai arī viens gribējis un otrs piekāpies aiz žēlastības, vai arī viens jau sākumā cerējis, ka otrs mainīsies, bet šis nemainās, utt utml... Bet "beidzot pavisam apnika" taču skan bērnišķīgi, lūzeriski, vai tad nopietns pieaudzis cilvēks tāpēc drīkst šķirties??? "Mēs esam izauguši dažādos augstumos" taču skan daudz labāk, inteliģentāk...

multi  Šādi jautājumi paceļas parasti sievietēm ar noslieci uz "zelta rakšanu" Bieži vien šī tālāk izglītošanās ir apmaksāta no "neizglītotā" vīra naudas. Tad nu nedaudz degunu apsilda augstākās aprindās un nu tik domā, ka tūlīt dabūs labāku ķērienu.

Who  Lasot atbildes nesapratu vienu lietu - kāds ir jautājums :D
Sapratu to, ka "pāraugšanu" visi redz atšķirīgi :)

Ir tas labais citāts - Mīlestība nav, kad skatās viens uz otru, bet, kad abi skatās vienā virzienā.

Skatos, ka vīriešu satrauc materiālais pamats, viņi uzskata, ka izaug - tā ir sieviete, kas izglītojusies par vīra naudu, nonākusi citā sabiedrības slānī....

te var piebilst, ka pamātā ir dvēseles nabadzība, pie tam abiem, jo tam, kas dod, tas nedod no sirds, un tai, kas nenovērtē, tā vnk nekur nav augusi

Sievietes iespringst par mājsaimniecību un pelnošo vīru, tas jau parāda, kur katra autora problēma.....

bet patiesībā viss ir nedaudz savādāk... vai pat stipri savādāk
kad viens grib lasīt grāmatu un sportot, bet otrs iedzert un vērot seriālu, kad viens grib iet un darīt, bet otrs atpūsties un pagulēt, kad ritms ir tik atšķirīgs, ka pietībā abiem ir nekomfortabli, abiem kļūst grūti un abi kļūst otram par slogu

Garīgā izaugsme ir tā, kas veido šo vērtību skalu ... kas ir svarīgākais, uz ko mēs tiecamies, kur mēs ejam. Tas, par ko runājam, ar ko nodarbojamies ārpus seksa. Tās ir mūsu kopīgās un katram savas individuālās interese, ko otrs atbalsta.

Ne vienmēr attiecības ir mīlestība, skumjais secinājums, ka 8 no 10 pāriem attiecības ne tuvu nav mīlestība, ir iekāre, partnera atbilstība kaut kādiem pieņemtajiem standartiem, un apziņa, ka nu man arī ir, es arī kādam esmu vajadzīgs...

Mīlestība parasti rodas tur, kur garīgās attīstības līmenis ir +/- vienāds, vai vienam no diviem ir izteikta vēlme augt un viņš ieskatās tajā, kur jau ir augstāk :)

Nu jā, variantu ir daudz un dažādi, jautājums tik tajā, ko autors ir domājis ar BRIEDUMU?

gacca  Palasīju te par mīlestību ...
Neatminos kurš to teica: "Atņem mīlestībai seksualitāti ... un tur nekā nebūs!"
Domāju, ka Mīlestība ir tāds abstrakts jēdziens kas varētu norādīt uz kaut kādu absolūto mīlestību ... pret visu kas mums riņķī, pret dabu, pret cilvēkiem, pret dzīvi u.t.t. Divu cilvēku attiecības ... tā drīzāk ir tāda "salipšana".
P.s. Sorry, ka atbilde nav gluži par tēmu.

av2  diemzzeel reizeem, tas kurss iedomaajies, ka "aug", iisteniibaa.....:(
Ko dariit? It kaa jau, ja var mieriigi vienoties, ir jaasskkiraas, es domaaju. Lai neccaakareetu viens otram smadzenes. Bet raizeem...tas nav tik vienkaarssi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu