Vai ir vērts mocīties?

Man ir 21 gads un visas meitenes, kuras esmu mēģinājis uzrunāt, nav vēlējušās attiecības ar mani. Jūtos vientuļš, nomākts. Zinu, ka dzīvē ir arī citas lietas, bet tas jau neliek justies labāk. Vai nebūtu prātīgi to visu izbeigt visātrākajā iespējamajā veidā?

keksene66  Ar ko nodarbojies un kur tik drūmas domas ?

Mailija  Nu Tavā vecumā vēl varētu būt tieksme visu pārspīlet un dramatizēt.Vēl jau 18,20 gadīgas meitenes mēdz būt arī kaut kur nejaukas vai pat nežēlīgas.Saku to no savas pieredzes,pēc tam jau nāk pieredze un prāts ar gadiem.Tajā vecumā patīk laikam tādi nekaunīgāki čaļi un nemaz pat neprot novērtēt tādus tiešām jūtīgus un patiesus puišus.Bet nenokar degunu,vnk vēl neesi sastapis savu meiteni un kur Tev arī tā steigties.

keksene66  Tad jau ar Tevi viss kārtībā :) Dzīvē notiek tikai tas, kam jānotiek un nekreņķējies, ja kaut kas nav izdevies, jo nākotnē Tevi gaida kas labāks :) Notici sev un paļaujies uz sevi !

bratka  Vai tagad lasot komentus esi pārliecinājies pēc manis teiktā, kādas pamācības sniedz OHO kundzes labākajos gados. Viņas ir gatavas ņemt tevi paspārnē un nevienu vien reizi dienā.

keksene66  bratka, sekli peldi.

Rondijs  Izdomā sev kādu hobiju, kā pārgājieni, ceļotāju klubi, sporta aktivitātes, spēles utt.. kur apgrozās arī sievietes, būsi viņām tuvāk, tā tu dosi viņām iespēju iepazīt sevi, un jums vismaz jau būs viena kopīga tēma, viena interese.. kas var kalpot par labu pamatu arī kam vairāk. Domāju, ka nomāktība un vientulības sajūta arī pāries.. tas no manas pieredzes.

jurks  noteikti ir kaads cilveecinjsh ( vinja) kas uz tevi skataas un sapnjo par to lai tu vinjai pieveers uzmaniibu! bet, parasti ir taa, ka mees ceram uz to, kas ir gruuti aizsniedzams, un saskaroties ar sho nezheeliigo konkurenci, zaudeejam arii ceriibu uz savu laimiigo gjimenes dziivi! ir taads teiciens: labaak ziiliite rokaa, nekaa mednis kokaa! uzdod sev sho jautaajumu, ko tu iisti gribi?? uzticamu ziiliiti, vai aizdomu un intrigu pilnu laika izniekoshanu?? kas agri vai veelu beigsies un izkliidiis kaa migla??

Qwerty2323  Sievietēm nevaig tevi... Bet tavu naudu, resursus un pieredzi...
Neviena sieviete pie pilna prāta un pat narkotisko vielu reibumā neizvēlesies vīrieti, kurš ir vajāks un mazāk dzīvē sasniedzis par viņu...
Tāda nu ir vīrieša dzīve.. ar gadiem aug tava vērtība...
Sievietes vērtē pēc skaistuma vīriešus pēc materiālā un sabiedrības statusa

antikrize  Depresija ir jāārstē. Pašapziņa jāceļ. Ja būsi interesanta personība, veiksmīgs vīrietis, rinda pēc tevis stāsies, un izvēlēties nevarēsi.

miglainaa_plava  Pagaidi vēl līdz 35-40, tad tiek savākti arī pēdējie loši, kas nu palikuši pāri. :)))) Pus pa jokam, pus pa nopietnam. Tikai nenodzeries līdz tam laikam un iekrāj dzīvoklim.

sangukuLV  Vel dzivi neesi sacis un jau gribi to izbeigt. Neizklausas mulkigi?

555aigars  Iesākumā pamēģini nolēkt no tilta,tad jau redzēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu