Izlaistas sievietes

Vai piekrītas, ka mūsdienu Rietumu liela problēma ir izlaistas sievietes, kuras nevēlās pildīt dabiskos pienākumus - kalpot un dzemdēt. Tāpēc jau ir šāda demogrāfiskā situācija.

Deizii  KALPOT? Kam kalpot? Tev? Vīrietim? Tu no kura gadsumta izkāpis..?

Drole  Feiks. Turklaat klaji primitiivs.

Samila  Paldies Dievam, ka tā... ja statistika pareiza, tad pēdējā gada iedzīvotāju pieaugums 27 milj.

neko  Aha.. un vaina ir vīriešos; tā saproti ir dabīgā atlase. Ja tu netiec galā ar vienu sievieti, ka Tu taisies tikt galā ar teiksim 5 bērniem? Tā spēja tikt galā ar sievieti ir tāds tests tam vai tev vispār drīkst būt bērni. Jā, sievietes mēdz būt kaprīzas bet tas viss ir sīkumi salīdzinājumā ar bērniem, ja nespēsi būt autoritāte viņu acīs. Un "es esmu vīrietis" viņiem nav arguments. Iemācies sevi dzīvē nostādīt tā, lai sieviete pati un ar prieku vēlas tevi klausīt un tad arī varēsi domāt par bērniem:)

aston  Man liekas ka taas sievietes nekad nav gribejushas ´kalpot un dzemdēt´. Labi, dzemdēt varbut vunjas grib, bet kalpot noteikti nee :)

makinlijs72  visi izlaidušies,diezgan muļķīgas un patiesībā nevajadzīgas lietas ir noliktas augstāk par līdzcilvēkiem.lielveikalu un selfiju civilizācija.

esmucitta  piekrist var suns pie kājas...
No kurienes nāk tādas murgainas domas?! Pilnmēnees vēl tālu...

marija19561956  Tavu brinumu, sini tema izlasiju normali domajosu viriesu viedoklis,apsveicami nav vel visi degradejusies. Autoram zinasanai .sini portala noteikti miljonari nesez, vari but mierigs.

DZONIS_UN_SISKAPISKA  Tie vaardi-Kalpot un Pienaakums jau atsit kaadu veelmi.Visam ir jaabuut no briivas gribas un ar prieku dariitam.Mees pret kalposanu,bet par savstarpeeju sapratni.:)

elis  A ko tie bērni ja sadzims te darīs, plastmasas alus pudeļu republikā, meži jau visi izcirsti , ražot gandrīz neko neražo, pārtiekam no ķīmijas...no lidmašīnām ar ķīmiju smidzina virsū.
neapskaužami nožēlojama paliek šī teritorija nākošām paaudzēm.

Rondijs  Nē, nepiekrītu gan. Rietumu problēma ir tā, ka mums tiek speciāli barots iekšā dzimumu vienlīdzīgums, cilvēkiem tiek nojaukti visi orientieri dzīvē, mēs vispār vairs nezinām kas ir normāli un kas nē, kas ir pieņemami un kas nē. Tagad viss skaitās pieņemami, jebkādas anomālijas ir "ok". Mēs tikai nosakām, katrs dzīvo kā grib... bet vai tā patiešām ir? Viendzimumu laulības, geju propoganda, trula mūzika un mode, unisex apģērbs, sievietes kas dienē armijā, sievietes kas nevēlas bērnus, vīrieši kas pavada stundas pie spoguļa .... un tas viss skaitās pilnīgi normāli. Vai vispār ir kāda lieta palikusi, par kuru cilvēki būtu gatavi celties un teikt - viss, mums pietiek? Nē. Lieliski, tad plāns ir izpildīts. Mums tikai vēl pietrūkst, ka vīrietis varēs kļūt par māti..

av2  feminisms :( Un...nu nav tomeer nekaa laba tajaa pataadiibaa.
Autors jau protams tiissaaam sabiezee kraasas tekstaa, lai oHo daamas ceptos, bet jaa taa....mieriigi padomaa?

Edgars37  22:52
...kapec ta, ka nekam nesaka NE😉? Un ka vel saka😉, Brexit pateica NE diedelniekiem-pabalstu sanemejiem, tai skaita, diedelniekiem no LV😉! Bet kas par unisex apgerbiem, lesbam, zilajiem utt., kamer cilveks maksa nodoklus, ievero likumu, ir normals sabiedribas loceklis, neatkarigi no adas krasas un izcelsmes, nekadu problemu, katrs dzivo savu dzivi ka velas😉. Ja kadam tas nepatik, ta ir vina pasa problema😃

coldlands  Rondij, tā saucas brīvība, es pats izvēlos ka nodzīvot savu dzīvi. Baznīcas likumi, un sabiedrības lielais Fuuuu, vairs nenosaka manu izvēli.

Sassy14  Mīļais Albert! :D :D :D
Dzemdējusi esmu diezgan, 4 reizes. Kalpot jebkuram pretimnācējam un kuram katram, kurš nez ko par sevi iedomājas, tomēr netaisos. Priekš tam ir kalpi un kalpones, tāda pasuga, vai zini. Kuri par to saņem algu.

Rondijs  Feminisms jau bija pirmais solis, un pie tam pavisam apzināta propoganda, un sekotāju netrūka, visas tās, kas apvainotas uz vīriešiem metās mākslīgi radītā "cīņā", kā pakalpiņi. Tas bija viens no pirmajiem gājieniem, lai mūs padarītu visus vienādus, lai izlīdzinātu to atšķirību, kas iepriekš bija starp vīriešiem un sievietēm. Sievietes un vīrieša lomas tika veiksmīgi nojauktas, un pārējais uz tā fona jau tādi sīkumi vien ir. Ja vecis var staigāt kleitā, tad kāpēc dāmas nevarētu doties karā? Nu tak sviests pilnīgākais.. un nekāda brīvība tev nav, tevi potē no visām pusēm, caur medijiem, ka tā ir jābūt, ka tā ir labi un pareizi un visi māj līdzi ar galvu. Tak cilvēks par visu šo dabūs samaksāt ar psiholoģiska rakstura problēmām, ne velti psihoterapijas nozare zeļ un plaukst. Daba cilvēkam saka priekšā, kurš ir vīrietis un kura ir sieviete, un kāda ir katram no tiem loma.. cilvēki vairumā ir nozombēti, nejūt dabiskumu, neklausās sevī.. no dabas ir ielikts, ka vīrietim patīk sieviete, un tieši sievišķīga sieviete, sieviete - māte. Sievietei patīk vīrišķīgs vīrietis, labs tēvs saviem bērniem.. bet ja mēs sākam visu jaukt, nu nebūs mums tās harmonijas..

Rondijs  coldlands, brīvības tev nav nekādas.. tā ir ilūzija, mēs esam tik stingros rāmjos ielikti, pie tam no visām pusēm. Tev ir ierobežots laiks tavai dzīvei, līdz ar to tas nozīme ka lai maksimāli to izmantotu, tev ir jādara tieši tas, ko daba katram vecumposmam ir paredzējusi.. tiklīdz to nedarīsi, tava dzīve aiziet greizi. Jaunība - jāmācās. Pamēģini nemācīties. Spēka gados, tev jāknokurē ar citiem par savu vietu, par sievieti. Pamēģini necīnīties par to, dabūsi kas pāri paliks. Brieduma gados, tev jādomā par ģimeni un bērniem. Pamēģini dzīvot viens, tā būs tukša dzīve sev vienam, bez prieka. Lūk, cena, draugi. Tieši tāpēc ir stingi jātur groži rokās, nevienam dzīvē NAV laika tāda fufleim kā geji ,lesbietes un sieviete - karavīrs.

pomerance  nezinu par rietumu sievietēm, bet domāju, kapēc mūsējās ražo bērnus ar ko pagadās, ir tik liels vientuļo mammu skaits, kur tā fiška? piedzemdē sev un pēc tam slauc alimentus, vai nedomā nemaz, vai mierina sevi, ka gan jau princis agrāk vai vēlāk atjās un savāks mani un kinderu uz baltezera pili? glupi kaut kā un bērnu žēl

Rondijs  pomerance, tak sapņu zemē dzīvo lielākā daļa..vai kādam vispār kādreiz ir skaidrots vai teikts, kā būtu pareizi jādara un ko nozīmē kopdzīve, ko ģimene, un kāpēc tās lietas ir svarīgas, cik svarīgi ir pareizi izvēlēties sev sievieti/vīrieti.. daudzi cilvēki pat pieklājīgā vecumā to nezina.. izglītošanas un audzināšanas problēma.. skolā to būtu jāmāca 100%

pomerance  rondij, skola dod zināšanas. Sapratni par lietu kārtību dod ģimene, vecāki, ar savu pieredzi, apdomājos un sapratu, ka mani vienaudži, kuri auguši šķirtās ģimenēs, arī šķiras un precas pa vairāki lāgi un viņu bērni arī, tā teikt, ģimeņu lāsts, bet nav jau nekāds lāsts, bardaks baškās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu