+ un - cika jums tas ir svarīgi vai nesvarīgi?

Man pašam ir sava uzticamā mīnusu licēju brigāde,kas uzticami seko katram manam viedoklim un lai ko es uzrakstītu ātri saliks man kaudzīti ar mīnusiņiem.:D Mani tas nekādi neietekmē un brīžiem pat uzjautrina tāda pastiprināta uzmanība,ka nu neesmu es vienaldzīgs un izsaucu emocijas.Gribēju pajautāt cik jums pārējiem ir svarīgi tie + un - pie jūsu viedokļa?Vai tiešām tas viedoklis kur ir vairāk plusu ir tas pareizākais un tas kur vairāk mīnusu pats sliktākais?Ko vispār domājat par to plusu un mīnusu sistēmu?

Liigucis  Bumpastika tēmās sarkanos īkšķus var dabūt par to vien ka šeit ieraksta viedokli vai atbalsta autoru...apbrīnoju to cilvēku neatlaidību, kas to izvērtē...saprotu ka agrāk bija vairāk "kariņu" vai Jūsu augstdzimtība-sabiedrības krējuma...bija arī joku plēsēji (žēl ka vairs nav).

Man netraucē ne vieni ne otri ne trešie - katrs uzdod savu toni! (Uztaisu zirgasti, atceros cik man ir gadu un pasmaidu).

bagi  Es nesaukšu nikus, bet reizēm apbrīnojami... tu tikai uzraksti vienu teikumu DG un Tev +20 piecās minūtēs. Un galvenais... nekā tur nav! Šeit nebalso par rakstīto, šeit balso par niku, pat neskatoties, kas rakstīts. Interesanti būtu , ja tie savus perfektos komentāru publicētu zem otra šeit negatīvā izstrādātā elementa. Mīnusiņi birtu aumaļām! Bet tagad tie jau labiņie zēni!

magnija  :) :) vai tam ir kāda nozīme ? da īstenībā man dziļi pie kājas gan + gan -, ja vēlos izteikt viedokli, tad to daru :)

Gunitaa  LASU UN BRĪNOS. Es saprotu, ja vēl kādas vecas kundzītes tirgū aiz gara laika ceptos par to, kurš kurai parādā, vai kura kuru vairāk aprunā, u.c klačas, bet te viens vecis pusmūžā cepas par PA mīnusiem (kurš gan saka, ka viņam tas neesot svarīgi :D :D - kā tad, jo spriežot pēc tā, ka pat tēmu ieliki par to vien, mēs Tev ļoti noticējām;))) ), nupat atkal viens jau pieklājīgos gados vecis (19:06), nevis zaļš jauneklis vai pieminētā tirgus tantīte besās, ka DG arī kā izrādās kaut kas ar to nav kārtībā (tikko no viņa uzzināju, ka ari tur kā izrādās, ir plusu un mīnusu sistēma un pat ļoti uztraucoša priekš kāda kā izrādās :)))) ). Man jautājumi tikai 2: 1) Kuda mir kaķitsja (kur pasaule veļas) ?? un 2) VEČI, KAS AR JUMS NOTIEK??? ;)
Man Jūsu vietā ir KAUNS! (Un to es saku bez ironijas!)

vilx  Ir gan nozīme, jo par noteiktu plusiņu skaitu pagarina oho kontu.

bagi  Ko es teicu... perfekti nostrādāja! :)

Liigucis  PASTĀSTI lūdzu Gunitaa - ar ko Tavi kurmju rakumi Mežaparkā ir labāki par šiem īkšķīšiem???:D:D:D

Gunitaa  Liiguci, man neineteresē ne Tavas personīgās simpātijas, ne Tavas antipātijas un ja es kādreiz ielieku kādu tēmu, tad tiešām par to, kas mani interesē vai ir AKTUĀLI, un Tevis pieminētā tēma kā reiz ir tas gadījums un ne jau šajā sadaļā tā tika ielikta. Man ir sajūta, ka drīz mēs visi šeit lasīsim tēmas par to, cik skaļš vai kluss ir daža laba pirdiens un ko mēs par to domājam, jo tēmas jau nedrīkst apsīkt.... ;)
(Liiguci, nenolaidies līdz ar to otru tik zemu ne klačās, ne intrigās vai citādi -, turi savu latiņu, ko arī Tev novēlu!)

bagi  Gaidu mīnusus!

bagi  Tie man sagādā baudu!

pardon_my_french  Tāds pofigistu saiets, ja khujeju Klava. Lai arī cik infantila, bet te tomēr ir saruna, diskusija. Katram ir svarīga auditorijas reakcija, tāpēc jau tiek rakstīts. Pret apkārtējo viedokli vienaldzīgajiem - mož tad rakstiet uz papīra un noraujiet podā?
Te nav runa par mākslīgi radītajām diskusijām, ceru, tas ir saprotams.

Liigucis  Vienmēr aizstāvēšu to kuram uzbrūk...tāda esmu un palikšu!

Kaut ko ieteikt vai aizrādīt man varētu tikai veca sirmgalve, kas savu mūžu būtu godam un taisnīgi nodzīvojusi!:)))

zum  Pievēršu uzmanību tekstam, tie īkšķi man neko neizsaka- par gaumi nestrīdas,katram savs!

edding  Es raudu un zemes spārdu, ja saliek mīnusus. Zinu pa Piepe pieslēgusies, pie reizes. Un vēl mani šausmīgi uztrauc, kad manu anketu apskata sieviete. Man uzreiz noiet un no konta nozūd 4 centi.
Traģiski, vai ne?

esmucitta  kuru gan tas interesē?!

pardon_my_french  Nu lūk, sakiet vel kāds, ka kādai Gguniitaa ir vienalga, ko te par viņu domā, pluso vai mīnuso. Nu nafig, panoptikums. :D

Gunitaa  >pardon_my_french Es nevarētu teikt, ka man ir pilnīgi vienalga ko cilvēki par mani domā, jo vairāk, ka es šeit, atšķirībā no daudziem citiem, neesmu anonīma persona, jo man ir bildes, BET tai pat laikā man NAV būtiski, cik cilvēku pluso vai mīnuso manus komentārus. Jo vairāk, ka līdz pat šai dienai pie KATRA mana komentāra apm.pusgada garumā automātiski parādījās 2 mīnusi :), bet man ne mirkli tāpēc nenāca taisīt te izmeklēšanu vai likt tēmu par + un - .
Turklāt, VEČIEM cepties par mīnusiem, tas man šķiet īpaši fūūūūū, bet dzimumi jau tagad sajaukušies, tāpat kā daža laba dāma uzmetas par bruņinieci vecim. Nu acīmredot, veči tādi. /Bet ir jau arī normāli veči. Joprojām un par spīti tendencēm. :))/

Liigucis  Bumbuci! Tu esi man paradā šampi...Tu tiec atzīts par Veci...

Un Tavu tēmu aktivi komentē pat tādi, kuriem tā ir galīgi vienaldzīga!:D:D:D

pardon_my_french  Da labi, Gunitaa, miers. Es te tirinos jau vismaz 15 (!) gadus.

Bazhix  Es jau kaut kam minēju - sarkanā ir mīlestības krāsa! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu