Ko darītu ar UZBĀZENI?

Varam iztēloties situāciju ka kāda/s kas ne visai patīk un varbūt pat esat attiecībās visu laiku uzbāžas. Ir jau mēģināts pa labam runāt ka neinteresē, gan tirst sūtīts, bet vienalga neklausās un turpina kladzināt ka mīlot un dzīvot nevarot!Dežurē pie nama durvīm vai jebkur citur lai tik varētu sastapt un izrādīt savu uzmanību! Ko darītu ar tādu kas ne par ko neatsietos?

Torpedo  Jā, Bumbastik, šitais ir vienreiz jāizbeidz - tu izlieto viens pats visas atļautās PA tēmu kvotas un mūsu gudrajām dāmām vairs nav iespējams ielikt nevienu savu gudro temu, tāpēc viņas ir spiestas komentēt tavas negudrās!

riebekle  Jā.. sākumā jau tā ir, besī ārā tie uzbāzeņi... Bet pēc tam, kad vairs neuzbāžas, tad sāc jau domāt - eu, kas noticis? kur palikuši? :D

multi  Viss taču kārtībā "uzbāzenis" ir īsts vīrietis jeb mačo, kādus sievietes vēlas. Tak simtviens raksts un diskusija un pašas dāmas ar saka, ka vīrietim jābūt medniekam, iekarotājam un jāizrāda interese, jācīnās.

MedMaasjuks  Šitos "uzbāzeņus" ļoti labi var likt pie darba.

teaser  Taak izmanto darbam hahaha :D

AivarsN  Tev nav izvēles. Precies!

edding  Te ir tāds "iestrēgušās plates sindroms". Neuztraucies, pāries. Bija te kaut kāda Biete, kuru kā saka i v hvost i v grivu, bija Jozis, tad Bitere, tagad Tu. Pieļauju, ka tas ir viens un tas pats cilvēks, jeb kādi 2-3, dzīves abižoti, nelaimīgi. Bet te parej un kas zina, varbūt paliek vieglāk. Tev jājūtas kā psihologam vai kādam citam dakterim, kurš palīdz nesajukt prātā.

taair  Jo vairāk mīl vienpusēji-jo lielāka bezpalīdzība un rodās nepārvarama vēlme uzbāzties ar tām savām emocijām,jūtām,uz kurām otram nošpļauties.

_spicais_  Domāju, ka ignorēt ir pats labākais šajā situācijā, sevišķi sievieti. Dāmām ir svarīga vīriešu uzmanība - ja ignorēsi, ātri panāksi vēlamo.

av2  Ir daamas, kuras pat ...pat pasuutiit maak sexy, ar smaidu, neapvainojot .

Edg  Atšūt var vienmēr, ja zin kas un kā, tad vairāk par 2-3 setiem nevajag.

dzozefinaups  ja ssad tad vinnu izmanto(sexinnam)-jo no teiktaa sapratu,ka meedzat buut attieciibaas.....-tad ko suudzies?! Pats vien vainiigs! Un tomeer-ja skaidri pateiksi-nenac...negribu...nesaisti....-tici man,ssaadu probleemu nebuus! Izdomaa.ko veelies-un netaisi probleemas tur kur to nav!

Kristine_78  Iepazīstini ar savu Jauno sievu , domāju viņai būs viedoklis

una32  Sameklē kādu, kurš viņai/viņam tāpat uzbāžas.

likky666  Ignorētu. Ja tas nelīdz, tad var teikt - parunāsim vēlāk, vēlāk piezvanīšu, bet to tā arī neizdarīt. Varbūt aiziet satikties, bet sarunas laikā visu laiku sēdēt telefonā... Pagaidām šāda taktika ir strādājusi.

Mefistofelis  Izskatās, ka gribi palielīties ar to, ka esi baigi kruts, pieprasīts vecis. Bet, ja gadījumā, tiešām ir tā, ka nevari tikt galā ar vienu sievieti, kura Tev uzbāžas, pasūdzies mammai. Viņa tās lietas gan jau ka mācēs nokārtot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu