Vai Tu varētu NOGALINĀT cilvēku?

Dievs dod lai tā nekad negadītos un tas viss paliktu tikai tēmas ietvaros,bet te jau var apspriest kaut ko no tā-"kā būtu ja būtu,bet labāk lai tā nebūtu nekad"!Taču dzīvē mēdz gadīties dažādas situācijas.Ja piemēram kāds apdraud jūsu dzīvību un citas izvēles nav vai nu Tevi vai nu Tu!Tāpat kāds kādu var nogalināt morāli pilnībā izpostot dzīvi un atņemot tai jēgu un arī tad cilvēks afekta stāvoklī uz daudz ko ir spējīgs,daudz jau ir tādu noziegumu kas pastrādāti ir tieši tā mirkļa-afekta stāvoklī!Tad kā tas ir otram atņemt dzīvību?

ne_meklejumos  Kristīne, karavīri, kuriem bijis lemts nogalināt, par to nestāstīs. Nogalinātu, bez žēlastības,ja tas cilvēks būtu pavērsis ieroci pret mani.

AivarsN  Kristīgā baznīca kalpo Dievam ne vairāk kā mūsu valdība tautas labklājībai. Dievs atbalsta tikai tādu nogalināšanu,kura novērš kādu citu viņa radības nogalināšanu,bet tad arī tikai tādā gadījumā,ja izglābtā radība ir labāka. To ne vienmēr var adekvāti novērtēt, tāpēc jau iet runa tikai par nogalināšanu tuvu un pazīstamu cilvēku aizstāvībai. Vēdās visi šie gadījumi ir ļoti detalizēti uzskaitīti,bet tā ir no garīgi ļoti augsti attīstītām civilizācijām mantotā instrukcija kā pareizi dzīvot uz šīs zemes. Vienīgā šajā pasaulē,kurai var droši uzticēties.

minnijai  Cilvēks pēc dabas ir ciniķis.Cilvēkiem rūp tikai savs ego, un katram ir savs izdzīvošanas instinkts. Tāpēc katrs savu dupsi glābs lai ko tas maksātu.
To apliecina kaut vai emocionālā vardarbība . Pa lielam, aizvainojot citus, mēs tos galinam nost. Un kuram ir sirdsapziņas pārmetumi?

kvarts  Cik maksāsi?

Regente  Domāju, ka nevarētu. Bet, kas to zina.

jollyroger  Ja kāds apdraudētu manu ģimeni,manus tuvākos cilvēkus, nedomātu ne sekundi.

VAZ07  Vispar jau mums iz zel kukainisu , dzivniecinu , pat kapu aizstavji saradusies ,kocini ari sargajami , bet cilvekus mes varetu stabeliem , !

fargo  dzivibu pret dzivibu. tads ir likums. ne dusmu del, ne atriebibas del, ne parprastas taisniguma izpatnes del. dzivu pret dzivibu. tas ir, kas attiecas uz sabiedribas vai valsts pienakumu nodrosinat drosibu. ja naktos klut par izpilditaju likumam, domaju, ka daritu nepieciesamo.
kas attiecas uz personisko atriebibu, ceru, ka nekad netiksu parbaudits. ja kads nodaritu lielu launumu dargakajiem, nezinu vai spetu noturet roku. nezinu, kas butu. negribu testu.

jurks  atemt dzvbu- kas var buut veel vienkaarshaaks? ja es neredzu tieshaa skatienaa to, ka kaads iet bojaa no manas darbiibas vai bezdarbiibas, tad varu justies mieriigi, bet tas, ka tur aiz stuura kaut kas notika, kas man par dau?? cik daudz nedzimushu dziiviibu iet bojaa, pat viss nezheeliigaakaa karadarbiiba nevar sacensties ar sho postu! ir daudzas situaacijas,kad, apzinaati vai neapzinaati esam iesaistiiti shajaa procesaa! vieglas dziives cena ir vaajaako dziiviiba!

av2  ikdienaa ssodien - neee, bet vareetu kaadu kretiinu atsleegt, atstuteet pret zzogu ...kameer policija atbrauc utt.
Bet ja buutu reaals dziiviibas apdraudeejusm maneejiem, nevilcinaatos ne sekundi. Nelienat, nedraudat , passi atrausieties !

ingryda  Ja, nesauboties.

janisb  Tev derētu iestāties armijā, tad arī saprastu...

piekraste  Bez problēmām.

Ina22  Kādreiz Man mīļš cilvēks izmeta tādu frāzi-es varu nogalināt,sagraizit(nodurt) cilvēku dusmās.Tad cik lielām jābūt dusmām,lai ko tādu izdarītu?Pēc šādas atklāsmes nācās daudz ko pārdomāt!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu