Kur ir palikušas slaidās sievietes?

Kur ir palikušas- kārkaliņas- slaidās -simpātiskās sievietes?Vai tiešām visas izķertas un izbeigušās jeb apgrozās kur citur..?

peeterisz  Kā kur palikušas?
10 gadus atpakaļ visi čīkstēja, ka vajadzēja apaļas "lai ir kur ieķerties", tagad visas brokastīs un pusdienās sāka ēst eklērus un kļuva apaļas ar visu "fat acceptance", un tagad pat nedrīkst nosaukt tādu pa resnu bet jāsauc par "sievišķīgu". :)

vilks28  Lēnām uzbarojušās.

Diosa  ;) šeit... tik slaidajām (man) patīk ka vīrietim svars ir vairāk par 65kg, +kg vairāk...

P.S. nu nepalīdz ne eklēri, ne speķa maizes... mūžam vecā tēma...

av2  da slaidaas, ja baigi slaidaas, vajag...vismaz divas, lai sajustu, ka ir sievietes balakus :p
Gudrie spriedeeji, taas pavisam slaidaas...da tur tiessaam nav uz ko paskatiities , kad plika , jo taa ir galeejiiba. Taapat, kaa baigi resnaas, galeejiiba , un galiigi garaam....ar vissu savu , ibj , "ieksseejo" skaistumu.
Taa kaa, nezutraucaties daamas, lielaaka dalla juus esat pa vidu starp taam abaam kategorijaam, un ir viss oki :)

makinlijs72  uz maratonu iznāks ielās . tik jāspēj panākt.

leopardine  Tā, kas tēmas autoram profilā sver apmēram 65kg. Un 60kg vispalr ir ideāls svars uz vidējo augumu ap 170cm. Nu labi daža var svērt arī 55 kg un ir ok, bet svars zem 50 kg pieaugušam cilvēkam nav normāls un apdraud veselību. Un te pieminētās fitnesa skaistules lai arī izskatās tievas, viņas sver vairāk par līdzīgu gabarītu netrennētu meiteni, jo muskuļu masa dod svaru. Es pati esmu normāla savara piekritēja un arī vīrieti vēlētos ideāli ao 180-190cm garu un 90-100kg smagu, respektīvi mazliet smagāku nekā būtu ideāli jābūt.

fargo  neredzu slaiduma akutu trukumu. ja, ir cilveki ar problemu sai zina, bet ka latvietes butu resnas? man vairak gribetos sieviskigaku uzvedibu. to es gan jutu. tadu ka takta un uzvedibas, uzvediguma manieri, kura celtu ari viriesus. celtu vinu uzvedibas kodu. man liekas, ka ipasibas saistitas ar drosmi, tiesu izdzivosanu nak sabiedriba caur viriesiem, bet ipasibas, kuras veido emocionalo fonu cilveku cilti dzimst sievietes un ta tiek ienests. to trukums ir jutamaks par kilogramiem. vismaz man.

missperfumee  Kas vienam slaids, otram apaļīgs. Labāk jau apaļīga, kopta un dzīvespriecīga, nekā pārāk tieva un neganta. Sieviete jebkurā gadījumā labāk izskatīsies sportiska un vesela. Ne velti ASV ir parādījies jaunais termins "tievās resnules", jo ķermenī ir tikai tauki, bet muskuļu masas praktiski nav, tad izskats ir tievs, bet nīkulīgs. Protams, katram sava gaume:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu